kinokvinder.dk

Taken (TV Series 2017–2018)

Medvirkende i TV-serien Taken

TV-serien Taken er en amerikansk dramaserie, der er baseret på filmserien af samme navn. Serien blev sendt fra 2017 til 2018 og består af i alt 26 episoder. Her får du en præsentation af de vigtigste medvirkende i TV-serien Taken.

Clive Standen som Bryan Mills

Clive Standen spiller hovedrollen som Bryan Mills i TV-serien Taken. Bryan er en tidligere grøn baret og CIA-agent, der har specialiseret sig i redningsaktioner og bekæmpelse af international kriminalitet. Standen bringer stor dybde og intensitet til rollen som Mills og giver seerne et indblik i hans komplekse karakter og baggrund.

Jennifer Beals som Christina Hart

Jennifer Beals portrætterer Christina Hart, en højtstående CIA-agent og leder af specialeenheden, som Bryan Mills bliver en del af. Hart er en stærk og intelligent kvinde, der sætter en ære i sit arbejde og er dedikeret til at bekæmpe kriminalitet. Beals formår at give Christina Hart en imponerende autoritet og troværdighed.

Adam Goldberg som Harden Kilroy

Adam Goldberg spiller rollen som Harden Kilroy, en computerhacker og teknologisk ekspert i specialeenheden. Kilroy er kendt for sin mørke humor og sin evne til at bryde ind i selv de mest sikrede systemer. Goldberg formår at give karakteren en unik charme og en interessant dynamik i samspillet med de andre medvirkende.

Jessica Camacho som Santana

Jessica Camacho portrætterer Santana, en tidligere medlem af en latino-gang og ekspert i gadekriminalitet. Santana bringer sin lokale viden og erfaring med sig til specialeenheden og er med til at give serien en autentisk og realistisk følelse. Camachos skuespil er imponerende og giver karakteren en helt særlig dybde.

Gaius Charles som John

Gaius Charles spiller rollen som John, en tidligere Navy SEAL og taktisk ekspert i specialeenheden. John er en hård og disciplineret mand, der altid er klar til aktion. Charles formår at bringe både styrke og sårbarhed til karakteren og skaber dermed en interessant kontrast.

Brooklyn Sudano som Asha Flynn

Brooklyn Sudano portrætterer Asha Flynn, Bryan Mills kæreste og en talentfuld sprogforsker. Flynn er en intelligent og selvstændig kvinde, der bliver draget ind i de farlige situationer, som Mills kommer ud for. Sudano giver karakteren en stor troværdighed og gør det let for seerne at engagere sig i hendes skæbne.

Monique Gabriela Curnen som Becca Vlasik

Monique Gabriela Curnen spiller rollen som Becca Vlasik, en tidligere kriminel og ekspert i undercover-operationer. Vlasik bringer sin rå og kompromisløse tilgang til arbejdet med sig og er med til at skabe spænding og action i serien. Curnen formår at skabe en kompleks og interessant karakter, der fanger seernes opmærksomhed.

Michael Irby som Scott

Michael Irby portrætterer Scott, en tidligere Delta Force-operator og våbenekspert i specialeenheden. Scott er en robust og hårdhændet mand, der aldrig trækker sig fra en kamp. Irby leverer en stærk præstation, der får karakteren til at fremstå autentisk og overbevisende.

Jose Pablo Cantillo som Dave

Jose Pablo Cantillo spiller rollen som Dave, en tidligere politibetjent og ekspert i efterforskning. Dave er analytisk anlagt og er dygtig til at finde spor og løse gåder. Cantillo giver karakteren charme og humor, samtidig med at han formår at skabe en troværdig og dedikeret personlighed.

James Landry Hébert som Rem

James Landry Hébert portrætterer Rem, en tidligere specialstyrkebetjent og kampsports-ekspert. Rem er den mest tålmodige og besindige af specialeenhedens medlemmer og er altid klar med gode råd og vejledning. Hébert formår at skabe en karakter med stor integritet og styrke.

Jennifer Marsala som Riley

Jennifer Marsala spiller rollen som Riley, en tidligere politibetjent og ekspert i kriminalteknologi. Riley er specialist i at analysere spor og finde beviser, der kan føre til gerningsmændene. Marsala formår at give karakteren en interessant blanding af det tekniske og det menneskelige aspekt.

Simu Liu som Faaron

Simu Liu portrætterer Faaron, en tidligere lejesoldat og nærkampsekspert. Faaron er kendt for sin overlegne kropsbeherskelse og evne til at bekæmpe fjender på nærmeste hold. Liu giver karakteren en imponerende fysisk tilstedeværelse og får seerne til at sidde på kanten af deres sæde under kampscenerne.

Matthew Bennett som Gary Martello

Matthew Bennett spiller rollen som Gary Martello, en erfaren CIA-agent og overordnet leder af specialeenheden. Martello er en fornuftig og autoritativ mand, der altid er i kontrol over situationen. Bennett giver karakteren en betroet og troværdig aura, der gør ham til en vigtig del af seriens dynamik.

Peter Outerbridge som James Casey

Peter Outerbridge portrætterer James Casey, en tidligere CIA-agent og mentor for Bryan Mills. Casey er en klog og erfaren mand, der har set det meste. Outerbridge formår at give karakteren en visdom og ro, der gør ham til en vigtig rådgiver for Mills.

Tahmoh Penikett som David Ramsey

Tahmoh Penikett spiller rollen som David Ramsey, en CIA-analytiker og teknisk ekspert i specialeenheden. Ramsey er en nørdet og meget intelligent mand, der altid har svaret på de tekniske udfordringer. Penikett formår at give karakteren charme og nutidighed.

Romano Orzari som Carlos Mejia

Romano Orzari portrætterer Carlos Mejia, en højtstående medlem af en colombiansk narkokartel og en af seriens hovedskurke. Mejia er en koldblodig og beregnende mand, der er villig til at gøre alt for magt og penge. Orzari formår at skabe en skurkagtig karakter, der er nem at hade.

Layla Alizada som Elena

Layla Alizada spiller rollen som Elena, en argentinsk dj og kæreste til Carlos Mejia. Elena er en mysteriøs og farlig kvinde, der er villig til at støtte sin kærestes kriminelle aktiviteter. Alizada giver karakteren en intrigant og mystisk aura, der gør hende til en fascinerende del af seriens plot.

Ian Matthews som Morse

Ian Matthews portrætterer Morse, en tidligere medlem af britisk efterretningstjeneste og ekspert i spionage. Morse er en elegant og sofistikeret mand, der altid er et skridt foran sine modstandere. Matthews formår at give karakteren en kold og kalkulerende udstråling, der gør ham til en frygtet modstander.

TV-serien Taken har samlet set et imponerende cast af dygtige skuespillere, der hver især bidrager med deres egen unikke personlighed til seriens spænding og drama. Med deres talent formår de at skabe autentiske og interessante karakterer, der fanger seernes opmærksomhed og gør TV-serien Taken til en fantastisk oplevelse.

Overblik

Titel Taken
Udgivelsesdato 27. februar 2017
Oprindelseslande Frankrig, USA
Sprog Engelsk, Spansk, Russisk, Ukrainsk, Fransk, Arabisk, Tysk, Tjetjensk, Hebræisk, Koreansk, Kurdisk, Gælisk, Norsk
Også kendt som Venganza: Orígenes
Optagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber FLW Films, Universal Television, Europacorp Television

Resmué

Serien Taken følger den tidligere CIA-agent Bryan Mills, der konfronteres med en personlig tragedie, der ryster hans verden. Han kæmper for at komme over hændelsen og hævne sig. Mills bliver draget ind i en karriere som en dødbringende CIA-agent, hvilket vækker hans særprægede og meget farlige færdigheder.

Da den tidligere Green Beret, Bryan Mills, oplever en personlig tragedie, der ryster hans verden, kæmper han for at overvinde hændelsen og hævne sig. Hans søgen efter retfærdighed fører ham ind i en karriere som CIA-agent, hvor han skal bruge sine helt specielle og farlige evner.

Medrivende og actionfyldt, tager Taken dig med på en rejse gennem spændende missioner, farlige konfrontationer og overraskende twists, alt imens Bryan Mills forsøger at håndtere sine indre dæmoner og tage hævn over dem, der har ødelagt hans liv.

Fem fejl i TV-serien Taken, der fik seerne til at klø sig i hovedet

Fejl #1: Tyve kan ikke multiplikere

I en episode af Taken ser vi hovedpersonen, Bryan Mills, bryde ind i en bil for at undslippe fra fjenden. Men vent lige et øjeblik, er ikke det antallet af biler, han har brudt ind i, blevet fordoblet på mystisk vis? Enten har tyvene i denne verden en meget produktiv fabrik til at producere biler med, eller også har skaberne af serien glemt, at tyve ikke kan multiplikere!

Fejl #2: Gigantiske poser uden bund

I en nervepirrende scene ser vi Bryan rydde op i sin lejlighed for at finde et vigtigt spor. Men hvorfor i alverden bærer han rundt på en taske, der konstant synes at udvide sig og aldrig bliver fyldt? Denne magiske pose uden bund er uden tvivl en af seriens mest imponerende rekvisitter. Hvis bare vi alle havde sådan en pose til at transportere vores uundværlige madpakker og kaffekrus!

Fejl #3: Hurtig bedring uden forklaring

I en episode er Bryan i en vild skudduel, hvor han bliver ramt flere gange. Men overraskende nok ses han i næste scene ved at spise en sandwich med ingen spor af de skader, han netop har fået! Måske har han en mirakuløs helbredelsesevne, eller også har de bare klippet ud den del, hvor han forklarer sin hurtige bedring. Det ser ud til, at det eneste, der er mere magisk end den tidligere magiske pose uden bund, er Bryans utrolige helbredelsestalent.

Fejl #4: Teleportering uden behov for specielle kræfter

I en uforklarlig scene ser vi, hvordan de onde skurke pludselig teleporterer sig fra den ene ende af byen til den anden inden for et splitsekund. Er de begavede med superkræfter eller har de bare nøglerne til en magisk teleportationsmaskine, som vi ikke kender til? Det er på tide, at seriens skabere afslører hemmeligheden bag skurkenes hurtige rejsemuligheder!

Fejl #5: Usynlige vægge og forsvundne rekvisitter

I en særlig mindeværdig scene ser vi vores helt, Bryan, køre gennem en by i høj hastighed. Men vent lige et øjeblik, hvorfor går hans bil gennem andre biler og bygninger uden nogen form for modstand? Har han udviklet evnen til at passere gennem faste genstande eller har seriens producenter bare glemt at tilføje disse usynlige vægge til deres virtuelle verden? Og måske er disse usynlige vægge også skyld i, at så mange vigtige rekvisitter forsvinder sporløst!

Der er uden tvivl masser af underholdning at finde i TV-serien Taken. Set med seernes øjne er fejlene blot en ekstra humoristisk dimension, der får os til at klø os i hovedet og undre os over, hvad skaberne af serien dog tænkte på. Måske er det netop fejlene, der gør serien så elsket blandt fansene, for de giver os noget at grine af og diskutere med vores venner. Lad os håbe, at produktionen af serien fortsætter med at give os nye uforglemmelige fejl, der kan få os til at grine højlydt og undre os over, hvorfor tingene ikke altid går efter planen i Taken-universet!

Andre populære titler: Helt NyMother!Purple HeartsThe GreyNattevagten – Dæmoner går i arvAventurile lui SmallfootHvide SandeMechanic: ResurrectionHvor fanden er Herning?Only the BraveParanoidIt Comes at NightVikings: ValhallaGuardians of the GalaxyBushwickGoonThe Nice GuysMatildaIdentity ThiefSwallowPortocala mecanicăGreys AnatomyHonor SocietyThe AmericansSukûru deizuFinding MichaelWhiplashSchneemannHunter x HunterTitanic 666MoChernobylThe Little MermaidThe Parent TrapSombras nos Meus OlhosAvatarBoiling PointSuccessionBridget Joness DiaryFirestarterPolarPinocchioFifty Shades of GreyHercule PoirotThe Big ShortIt