kinokvinder.dk

Talking Saul (TV Series 2016–2022)

De medvirkende i TV-serien Talking Saul

Talking Saul er et populært talkshow, der blev skabt som en spin-off til den berømte TV-serie Better Call Saul. Programmet blev første gang sendt i 2016 og er blevet et hit blandt fans af den populære serie.

Chris Hardwick – Vært

Chris Hardwick er værten for Talking Saul og er kendt for sit arbejde som stand-up komiker, skuespiller og TV-vært. Han har været med som vært på talkshowet siden starten i 2016 og har optrådt som en entusiastisk og engageret vært.

Peter Gould – Gæst

Peter Gould er en fremtrædende skikkelse i TV-serien Better Call Saul, hvor han fungerer som medskaberen og producenten af serien. Han har også været med som gæst i flere afsnit af Talking Saul, hvor han deler sin indsigt og erfaringer med seerne.

Bob Odenkirk – Gæst

Bob Odenkirk er nok mest kendt for sin rolle som Jimmy McGill/Saul Goodman i både Breaking Bad og Better Call Saul. Han har været med som gæst i flere afsnit af Talking Saul og giver seerne et indblik i sin rolle og processen bag sin karakter.

Vince Gilligan – Gæst

Vince Gilligan er en anerkendt TV-producent og manuskriptforfatter, der er kendt for sit arbejde på både Breaking Bad og Better Call Saul. Han har været med som gæst i Talking Saul og deler sin ekspertise og baggrundshistorier fra produktionen.

Patrick Fabian – Gæst

Patrick Fabian spiller rollen som Howard Hamlin i Better Call Saul og er også optrådt som gæst i Talking Saul. Han giver seerne en indblik i sin rolle og udfordringerne ved at spille en så kompleks karakter.

Rhea Seehorn – Gæst

Rhea Seehorn er bedst kendt for sin rolle som Kim Wexler i Better Call Saul og har også været med som gæst i Talking Saul. Hun deler sin viden og erfaringer med seerne og giver et indblik i skabelsen af sin karakter.

Jonathan Banks – Gæst

Jonathan Banks spiller den legendariske karakter Mike Ehrmantraut i både Breaking Bad og Better Call Saul. Han har været gæst i flere afsnit af Talking Saul, hvor han deler sin ekspertise og skuespilhemmeligheder med seerne.

Michael McKean – Gæst

Michael McKean spiller rollen som Chuck McGill i Better Call Saul og har optrådt som gæst i Talking Saul. Han giver seerne en indblik i sin rolle og udfordringerne ved at skildre karakterens kompleksitet.

Michael Mando – Gæst

Michael Mando spiller rollen som Nacho Varga i Better Call Saul og har også været med som gæst i Talking Saul. Han deler sine oplevelser og baggrundshistorier fra optagelserne og giver seerne et indblik i skabelsen af sin karakter.

Melissa Bernstein – Instruktør

Melissa Bernstein er en anerkendt TV-producent og instruktør, der har arbejdet på både Breaking Bad og Better Call Saul. Hun har også instrueret episoder af Talking Saul og bringer sin ekspertise ind i talkshowet.

Giancarlo Esposito – Gus Fring

Giancarlo Esposito spiller den berygtede karakter Gus Fring i både Breaking Bad og Better Call Saul. Selvom han ikke har været gæst i Talking Saul, er han en væsentlig skikkelse i serien og fortjener derfor at blive nævnt.

Thomas Schnauz – Gæst

Thomas Schnauz er en manuskriptforfatter og producent, der har arbejdet på Better Call Saul. Han har optrådt som gæst i Talking Saul og deler sine oplevelser og perspektiver som en del af produktionsteamet.

Carol Burnett – Marion

Carol Burnett er en berømt skuespillerinde og komiker, der har optrådt som Marion i Better Call Saul. Selvom hun kun har været med i et afsnit af Talking Saul, er hendes præstation værd at nævne.

Jennifer L. Bryan

Jennifer L. Bryan er en kostumedesigner, der har arbejdet på Better Call Saul. Selvom hun ikke har været gæst i Talking Saul, fortjener hun at blive anerkendt for sit bidrag til serien.

Tony Dalton – Lalo Salamanca

Tony Dalton spiller rollen som Lalo Salamanca i Better Call Saul og optrådte også som gæst i Talking Saul. Han giver seerne et indblik i sin rolle og processen bag skabelsen af karakteren.

Bryan Cranston

Bryan Cranston er en berømt skuespiller, der spillede hovedrollen som Walter White i Breaking Bad. Selvom han kun har været med i et afsnit af Talking Saul, er han en vigtig person i seriens univers.

Serien Talking Saul har givet seerne mulighed for at dykke dybere ned i Better Call Sauls verden og få et indblik i produktionen og de medvirkendes arbejde. Med vært Chris Hardwick i spidsen og en række spændende gæster har showet været en populær følge til den elskede TV-serie. Fans kan se frem til endnu flere spændende samtaler og insider-informationer i fremtidige afsnit af Talking Saul.

Overblik

Titel Talking Saul
Udgivelsesdato 15. februar 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Filmoptagelsessteder Studio 58, CBS Television City – 7800 Beverly Boulevard, Fairfax, Los Angeles, Californien, USA (Studio)
Produktionsselskaber Brillstein Entertainment Partners, Embassy Row

Resmué

Talking Saul er et talkshow, der handler om skabelsen af tv-serien Better Call Saul og overgangen fra Breaking Bad. Showet giver seerne et dybere indblik i den kreative proces bag Better Call Saul og diskuterer også den forbindelse og kontinuitet mellem de to serier.

Værten og skaber af Talking Saul, Chris Hardwick, inviterer forskellige gæster, herunder skuespillere, manuskriptforfattere, instruktører og producenter, til at diskutere og analysere episoderne, karaktererne og historien i Better Call Saul og dens forhold til Breaking Bad. Gæsterne deler deres tanker, indsigter og baggrundshistorier, som hjælper med at udforske og forstå både de enkelte episoder og serien som helhed.

Programmet går i dybden med de komplekse karakterer i Better Call Saul, herunder hovedpersonen Jimmy McGill, også kendt som advokaten Saul Goodman. Det analyserer også de forskellige temaer, der præsenteres i serien, som moral, retfærdighed, loven, korruption og magtspil.

Talking Saul giver seerne mulighed for at dykke dybere ned i Better Call Sauls fortælling og karakterer, samt at få et indblik i de kreative og produktionsmæssige aspekter af showet. Det er et underholdende og informativt program, der er en must-see for fans af både Better Call Saul og Breaking Bad.

Fejl i TV-serien Talking Saul – set med seernes øjne

TV-serien Talking Saul har efterhånden et stort antal trofaste seere, der troligt følger med i hver eneste episode. Men nogle af disse opmærksomme seere har ikke kun bemærket seriens intriger og spændende plot, de har også opdaget nogle mindre heldige fejl i produktionen.

Fejl 1: Svejsninger i dialogen

En af de fejl, som seerne har bemærket, er de såkaldte svejsninger i dialogen. Det er, som om nogle linjer er klippet sammen på en måde, der gør, at det lyder lidt kunstigt. Det kan give anledning til nogle lidt akavede øjeblikke, hvor skuespillerne taler i lidt for korte sætninger, som slet ikke flyder naturligt.

Fejl 2: Rekvisitter i baggrunden

En af seernes yndlingsaktiviteter er at holde øje med, hvad der sker i baggrunden af scenen. Og her har de virkelig haft noget at underholde sig med! Der er flere tilfælde, hvor der har sneget sig rekvisitter med, som ikke passer ind i den tid og det sted, handlingen udspiller sig. Pludselig kan man se en moderne mobiltelefon i en scene, der burde foregå i 90erne, eller en kop kaffe i en vildmarkscenarie. Det er som at spille Find fejlen!

Fejl 3: Plot-huller

Nogle seere er også blevet lidt forvirrede over visse plot-huller i Talking Saul. Pludselig kan en karakter være et sted, hvor han eller hun åbenbart ikke burde være, uden at der er nogen forklaring på, hvordan det er sket. Eller også bliver en vigtig plotlinje glemt helt af produktionsteamet og aldrig afsluttet. Det er lidt som at læse en ufuldendt bog og stå tilbage med spørgsmålet: Hvad skete der egentlig?

Fejl 4: Mærkværdige kostumevalg

En sidste fejl, som seerne har bemærket, er nogle af de mærkværdige kostumer, der bruges i serien. Nogle gange kan en karakter være klædt meget overdrevet eller underligt, uden at det egentlig giver mening i forhold til historien. Det kan være alt fra et firkantet hattevalg til en habit, der er to numre for stor. Det kan være svært for seerne at tage handlingen seriøst, når de bliver distraheret af disse underlige valg.

Så alt i alt har Talking Saul ikke kun underholdt seerne med sit spændende plot, det har også givet dem lidt at snakke om med alle de små fejl og sjove observationer. Det viser bare, at selv de bedste serier ikke er helt fejlfri – og det er netop disse fejl, der kan gøre dem lidt mere menneskelige og sjove at se på!

Andre populære titler: American Pie 2TitaneMünchen – Im Angesicht des KriegesViúva NegraRise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The MovieChappieDas SchwergewichtRescue MeRunawaysFrequencyShrekSpinning OutSpinning ManHamiltonBarbieWeathering with YouDexter: New BloodBlinkende lygterFate: The Winx SagaScapat de sub controlThe Hunger GamesBetter Call SaulAquaman and the Lost KingdomQueer as FolkJoyDinosaurTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesDogtown BoysThe Best of EnemiesDrukYesChefBreederBarryTeslaThe Invisible ManPlayerIt Happened One NightThe Sparks BrothersMediciHollow ManThe SalvationFargoDabbeSharknadoREDWinnetouWhite ChicksThe Hand of GodHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 1