kinokvinder.dk

Teachers (TV Series 2016–2019)

De medvirkende i TV-serien Teachers

TV-serien Teachers er en populær komedieserie, der havde premiere i 2016 og sluttede i 2019. Serien blev skabt af comedy-gruppen The Katydids, der også medvirkede som skuespillere i serien. I Teachers følger vi en gruppe lærere og deres hverdag på en skole, hvor de tager sig af elevernes udfordringer samtidig med at de selv kæmper med deres personlige problemer.

Hovedcasten

Her er en liste over de vigtigste medvirkende skuespillere i TV-serien Teachers:

  • Caitlin Barlow spillede rollen som Cecilia Cannon. Hun medvirkede i samtlige 50 afsnit af serien.
  • Katy Colloton portrætterede rollen som Chelsea Snap. Hun var også med i alle 50 afsnit af serien.
  • Kate Lambert spillede karakteren Caroline Watson og medvirkede i alle 50 afsnit.
  • Katie OBrien portrætterede rollen som Mary Louise Bennigan og var med i alle 50 afsnit.
  • Kathryn Renée Thomas spillede Deb Adler og medvirkede også i samtlige 50 afsnit.

Disse fem skuespillere udgjorde kernen i TV-serien Teachers og blev populære hos seerne for deres unikke og sjove karakterer.

Biroller og gæsteskuespillere

Udover hovedcasten var der også flere biroller og gæsteskuespillere, der bidrog til seriens succes. Nogle af disse inkluderede:

  • Tim Bagley som Principal Pearson, der medvirkede i 37 afsnit.
  • Cate Freedman spillede AJ Feldman og var med i 31 afsnit.
  • Ryan Caltagirone portrætterede rollen som Hot Dad og var med i 17 afsnit.
  • Patricia Belcher spillede Mavis og medvirkede i 9 afsnit.
  • Jay Martel portrætterede Mr. Spinnoli og var med i 8 afsnit.
  • Trevor Larcom spillede Blake i 7 afsnit.
  • Haley Joel Osment portrætterede Damien og var med i 4 afsnit.
  • Ithamar Enriquez spillede Dr. Lennon og medvirkede også i 4 afsnit.
  • Richard T. Jones portrætterede Frank Humphrey og var med i 4 afsnit.
  • Ryan Hansen spillede rollen som Brent og var med i 4 afsnit.
  • Adam Korson portrætterede Kyle og var med i 4 afsnit.
  • Keith L. Williams spillede karakteren Rodney i 4 afsnit.
  • David Wain portrætterede Pastor Ted og var med i 3 afsnit.

Disse skuespillere bidrog alle til seriens sjove og underholdende atmosfære og tilføjede forskellige dynamikker til historien.

Samlet set var TV-serien Teachers kendt for sit talentfulde ensemble med skuespillere, der formåede at skabe morsomme og mindeværdige karakterer. Deres præstationer bidrog til seriens popularitet og gjorde den til et hit hos seerne. Teachers er uden tvivl en serie, der vil blive husket for sit dygtige cast og sin underholdende historie.

Overblik

Titel Teachers
Udgivelsesdato 13. januar 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Училки
Produktionsselskaber Lifeboat Productions, Martel & Roberts Productions, Me & My

Resmué

TV-serien Teachers handler om seks lærere på en folkeskole, der prøver at forme unge sind, selvom deres egne liv langt fra er på rette spor. Serien byder på en sjov og skæv fortolkning af lærerens perspektiv, hvor humor og galgenhumor går hånd i hånd.

Fejl og fadæser i TV-serien Teachers

Mange tv-serier har deres svagheder, og Teachers er ingen undtagelse. Selvom serien formår at underholde os med sin sjove og skæve humor, har seerne opdaget nogle fejl, der ikke kan undgå at få os til at grine. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl:

1. Tidskontinuitetsproblemer

En af de mest markante fejl er tidskontinuiteten i serien. I den ene scene er det lyst udenfor, og i den næste er det pludselig mørkt. Er der tale om et magisk tidsrum, hvor dag og nat skifter hurtigere end en gymnasielærers humør? Det er vist bare et af livets store mysterier.

2. Kropsdubletter

Der er også nogle sjove øjeblikke, hvor vi kan se, at skuespillerne har haft travlt med at skifte tøj og makeup mellem optagelserne. Pludselig går en karakter i en scene fra at have en fuldskæg til at være glatbarberet på et splitsekund. Enten har de en ninja-stylis i baggrunden, eller også er der sket en forvirring i klipperummet. Vi må jo alle indrømme, at det kan være svært at holde styr på en hel skole fuld af lærere.

3. Forsvindende rekvisitter

Hvem har ikke set en episode af Teachers og undret sig over, hvor tingene pludselig forsvinder hen? I den ene scene har læreren en kop kaffe i hånden, og i næste sekvens er den som sunket i jorden. Mon der er et sort hul i skolekantinen, der sluger alt, hvad der er for godt? Vi kan måske kun gætte.

4. Logiske brølere

Der er også nogle øjeblikke, hvor logikken i serien lader en del tilbage at ønske. Hvordan kan det lade sig gøre, at en lærer kan undervise samtidig med at hun tager en lur i klassen? Det er nok en superkraft, som kun eksisterer i TV-land. Men hey, det gør jo bare serien endnu sjovere, ikke?

Så selvom lærerne i TV-serien Teachers måske ikke altid er de skarpeste blyanter i penalhuset, er det netop de fejl og sjove fadæser, der tilfører charme og underholdning til serien. Så næste gang du ser en lille blemme eller logisk brøler, kan du bare tage et godt grin og nyde, at selv TV-lærere er menneskelige og kan fejle.

Andre populære titler: Old BoyDoc MartinThe ClassUnfaithfulJurassic World DominionArrivalShaun of the DeadOne DayFataleSpidey and His Amazing FriendsThe NeversTrue LiesGoodfellasHow to Have SexThe NunThe MotherHome Before DarkThe Good DoctorBlossomLove & MercyDa 5 BloodsYoung Lady and GentlemanThe Lord of the Rings: The Rings of PowerAll I Want for ChristmasTrouble ohne PaddelSpace ChimpsThe CaptureGhostbustersPandorumSweet NovemberHappy!According to JimXena: Die KriegerprinzessinHalalabad BluesBarbieIron Cross: The Road to NormandyCome and SeeToni ErdmannThe EqualizerNational SecurityAvatar: The Way of WaterLuciferMcDonald & DoddsBlack Adam PrecursorHot PursuitThe Tragedy of MacbethAfter We FellRed DwarfWanderlust – Der Trip ihres Lebens