kinokvinder.dk

Ted Lasso (TV Series 2020–2023)

Skuespillerne i TV-serien Ted Lasso

TV-serien Ted Lasso er en populær komedieserie, der først blev sendt i 2020. Serien er skrevet af Brendan Hunt, Joe Kelly og Bill Lawrence. Den følger historien om Ted Lasso, en amerikansk fodboldtræner, der bliver ansat til at træne AFC Richmond, en fodboldklub i England. Serien er kendt for sin humor, varme og positive budskab.

Jason Sudeikis som Ted Lasso

Jason Sudeikis spiller hovedrollen som Ted Lasso, den karismatiske og optimistiske amerikanske fodboldtræner. Sudeikis er en amerikansk skuespiller og komiker, der tidligere er kendt for sin rolle som kastekølle på Saturday Night Live.

Brett Goldstein som Roy Kent

Brett Goldstein spiller rollen som Roy Kent, en af holdets erfarne spillere. Goldstein er en britisk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som Superbob og Adult Life Skills.

Brendan Hunt som Coach Beard

Brendan Hunt spiller rollen som Coach Beard, Ted Lassos trofaste assistenttræner. Hunt er også en af seriens skabere og har tidligere medvirket i forskellige komedieserier og film.

Nick Mohammed som Nathan Shelley

Nick Mohammed spiller rollen som Nathan Shelley, en ung og usikker ansat i klubben. Mohammed er en britisk komiker og skuespiller, der tidligere har medvirket i serier som The Martian og Detective Pikachu.

Andre medvirkende

  • Toheeb Jimoh spiller Sam Obisanya, en af holdets talenter.
  • Kola Bokinni spiller Isaac McAdoo, en af holdets spillere.
  • Billy Harris spiller Colin Hughes, en af holdets spillere.
  • Stephen Manas spiller Richard Montlaur, en af holdets spillere.
  • Hannah Waddingham spiller Rebecca Welton, klubbens ejer.
  • Jeremy Swift spiller Leslie Higgins, klubbens administrerende direktør.
  • Phil Dunster spiller Jamie Tartt, holdets stjerne.
  • Juno Temple spiller Keeley Jones, en af klubbens cheerleaders.
  • Cristo Fernández spiller Dani Rojas, en af holdets spillere.
  • Moe Jeudy-Lamour spiller Thierry Zoreaux, en af holdets spillere.
  • Annette Badland spiller Mae Green, en af klubbens fans.
  • Moe Hashim spiller Moe Bumbercatch, en af klubbens fans.
  • David Elsendoorn spiller Jan Maas, holdets sportsdirektør.
  • Adam Colborne spiller Baz Primrose, holdets pressechef.

Denne imponerende rollebesætning har brugt deres talenter til at bringe Ted Lassos karakterer og historie til live. Deres dynamiske præstationer har bidraget til seriens popularitet og succes.

Det var en kort gennemgang af de vigtigste medvirkende i TV-serien Ted Lasso. Hver skuespiller har bidraget til at skabe unikke karakterer og levere mindeværdige præstationer i denne hjertevarme komedieserie. Serien har vundet flere priser og modtaget ros fra både publikum og kritikere for sin humor og positive budskab.

Overblik

Titel Ted Lasso
Udgivelsesdato 14. august 2020 (Tyskland)
Oprindelsesland USA, Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Тед Лассо
Optagelsessteder Crystal Palace Football Club, Selhurst Park Stadium, Holmesdale Road, Selhurst, London, Greater London, England, UK (Del af AFC Richmonds stadion)
Produktionsselskaber Rubys Tuna, Universal Television, Doozer

Resmué

Ted Lasso er en amerikansk college football-træner, der får tilbudt jobbet som manager for det engelske Premier League-fodboldhold AFC Richmond. Holdet, der kæmper med dårlige resultater, hyrer den uerfarne Lasso i et chokerende træk. Trods sin totale mangel på viden om fodbold kaster Lasso sig ind i udfordringen med ubrydelig entusiasme og positivitet. Dog er der kræfter inden for klubben, som ikke ønsker hans succes.

Funny fejl i Ted Lasso-serien, der har fået seerne til at grine

Håbløse faktafejl

En af de mest åbenlyse faktafejl i TV-serien Ted Lasso er, hvordan hovedpersonen Lasso portrætteres som en amerikansk college football-træner, der ledte Wichita State Shockers til en Division II NCAA-mesterskabstitel. Men i virkeligheden lukkede Wichita State University deres fodboldprogram ned allerede i 1986! Mon de vildfarne manuskriptforfattere ikke lige fik læst op på deres sportshistorie?

Fjernsyn uden fysik

Der er også blevet opdaget nogle særlige fjernsynsfejl i serien, som gør os alle undre os over den overdrevne fiktion. For eksempel kan Lasso og hans hold åbenbart se sportskanaler med live-transmissioner selv om de befinder sig i England, hvor tidsforskellen ofte gør, at de skal stå tidligt op om morgenen for at følge deres yndlingssport. Måske har de en hemmelig tidsmaskine gemt bagved bananerne i omklædningsrummet?

Forrykt forveksling

En virkelig forvirrende fejl er, hvordan Ted Lasso og hans assistent Nathan ofte bliver forvekslet på tavler og trænerskemaer. Hvad er det lige, der foregår her? Hvis det ikke er et bevidst forsøg på at forvirre os, så er det måske på høje tid at få brillerne op af lommen og lige tjekke efter, hvem der er hvem!

Vanvittige versioner

Det er også umuligt at ignorere de vanvittige versioner af fodbold, der præsenteres i Ted Lasso. Selvom vi elsker underholdningen, så er det næppe realistisk at se et hold score fra midterlinjen hver gang, de sparker til bolden. Mon ikke det er på tide at få styr på fysikken og finde ud af, hvad der er teknisk muligt og ikke mindst lovligt på en fodboldbane?

Skøre slåfejl

Endelig er der også nogle skøre slåfejl, som seerne har bemærket. Hvordan kan en spiller blive skiftet ud og efterlade sin taktikmappe på sidelinjen? Og hvorfor går Lasso rundt med et navneskilt, der konstant skifter mellem forskellige retskrivninger? Det får os til at spekulere på, om der er en provokerende revisor eller en imaginær trylletryllestav involveret i produktionen af serien.

Med alle disse morsomme fejl er det svært ikke at se Ted Lasso-serien som en ammestuesludder i fodboldform. Men lad os være ærlige, det er netop det, der gør den så underholdende og elskelig. Så lad os nyde de skøre fejl og slå baglæns på sofaen af grin, mens vi venter på endnu flere uhøjtidelige og skønne øjeblikke med Ted og hans mærkværdige fodboldverden.

Andre populære titler: 365 DaysDont Worry DarlingScandalDeath in ParadiseDestination WeddingEasy RiderFishermans FriendsThank You for SmokingThe ChildeIrlandezul: Asasinul mafieiOur FriendSelling SunsetEuphoriaTerkel i knibeGuardians of the GalaxyThe Perfect MatchPanicThe BRITs Are ComingFriends from CollegeLegendO Panda do Kung Fu 2Meg 2: The TrenchThe RevenantThe Love PunchAlienThe Spanish PrincessThe PagemasterDeath ProofFast XBaby DaddyTabooShadow and Bone: Legenden der GrishaBronsonQueen Charlotte: A Bridgerton StoryMit Dir an meiner SeiteThe PackageScreamSybilUnchartedRio 2BelfastSpectralKnight of CupsDC League of Super-PetsGrand danoisThe Summer I Turned PrettyDinastiaRoad House