kinokvinder.dk

Teen Wolf (TV Series 2011–2017)

De medvirkende i TV-serien Teen Wolf

Teen Wolf er en amerikansk tv-serie, der blev sendt fra 2011 til 2017. Serien følger livet for en ung teenager ved navn Scott McCall, der bliver bidt af en varulv og derefter får overnaturlige evner. I løbet af de 100 episoder, som serien består af, følger vi Scott og hans venner, der forsøger at navigere i en verden fyldt med overnaturlige skabninger og farer.

Hovedskuespillere

Her er en liste over de mest fremtrædende skuespillere i Teen Wolf:

  1. Tyler Posey spiller rollen som Scott McCall. Han er seriens hovedperson og varulv.
  2. Holland Roden spiller rollen som Lydia Martin. Hun er en intelligent og populær pige på Scotts skole.
  3. Dylan OBrien spiller rollen som Stiles Stilinski. Han er Scotts bedste ven og den comic relief i serien.
  4. Linden Ashby spiller rollen som Sheriff Noah Stilinski. Han er Stiles far og sheriff i byen.
  5. JR Bourne spiller rollen som Chris Argent. Han er en jæger af overnaturlige væsener.
  6. Melissa Ponzio spiller rollen som Melissa McCall. Hun er Scotts mor.
  7. Tyler Hoechlin spiller rollen som Derek Hale. Han er en mystisk varulv og mentor for Scott.
  8. Shelley Hennig spiller rollen som Malia Tate. Hun er en varulv og senere en af Scotts nærmeste venner.
  9. Dylan Sprayberry spiller rollen som Liam Dunbar. Han er en ny tilflytter på skolen og senere en af Scotts allierede.
  10. Crystal Reed spillede rollen som Allison Argent. Hun er den første kæreste til Scott og medlem af en jægerfamilie.

Andre medvirkende

Udover de førnævnte skuespillere rummer Teen Wolf også andre medvirkende som har spillet vigtige roller i serien. Nogle af disse inkluderer:

  • Ryan Kelley som Deputy Jordan Parrish, en politibetjent med overnaturlige evner.
  • Arden Cho som Kira Yukimura, en japansk-koreansk pige med overnaturlige evner.
  • Seth Gilliam som Dr. Alan Deaton, Scotts mentor og dyrlæge.
  • Ian Bohen som Peter Hale, Dereks ondskabsfulde onkel.
  • Khylin Rhambo som Mason Hewitt, en af Scotts venner og senere en varulv.
  • Orny Adams som Coach Bobby Finstock, træner for skolens lacrossehold og en komisk karakter.
  • Daniel Sharman som Isaac Lahey, en tidligere ven af Scott og medlem af Scotts varulveflok.
  • Cody Christian som Theo Raeken, en manipulerende varulv og en af seriens antagonister.

Disse skuespillere og deres karakterer har alle spillet en afgørende rolle i Teen Wolf, der har over tid udviklet sig til en kultserie og elsket af mange fans verden over.

Teen Wolf blev skabt af Jeff Davis og er en kombination af drama, action og overnaturlige elementer. Serien byder på spænding, romantik og venskab, og har formået at opbygge en dedikeret fanbase.

Med deres talent og dedikation har skuespillerne i Teen Wolf formået at bringe seriens karakterer og historie til live, og har skabt en oplevelse for seerne, der vil blive husket og elsket i mange år fremover.

Overblik

Title Teen Wolf
Udgivelsesdato 5. juni 2011 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Người Sói Tuổi Teen
Filmplaceringer Northridge, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber MGM Television, Music Television (MTV)

Resmué

Teen Wolf er en TV-serie, der handler om den gennemsnitlige high school-studerende Scott McCall og hans bedste ven Stiles Stilinski, der havner i problemer, da Scott får en varulvebid. Som konsekvens heraf befinder de sig midt i alskens dramaer i Beacon Hills.

Scott McCall var bare endnu en dreng på gymnasiet. Indtil en nat tager hans bedste ven Stiles ham med ud i skoven for at lede efter en død krop, og Scott bliver bidt af en varulv. At være en varulv har sine fordele – stærkere, hurtigere, ny stjerne på lacrosse-holdet, popularitet – men det gør det også svært for ham at kontrollere sin vrede. Scott er også faldet for den nye pige i byen, Allison, hvis far prøver at jage og dræbe Scott. Nu skal Scott forsøge at balancere sit kaotiske liv, finde ud af hvordan han kontrollerer sine nye evner, undgå at blive dræbt af den alpha, der bid ham, og beskytte Allison – og holde hende fra at opdage hans store hemmelighed.

En teenagedreng ved navn Scott bliver bidt af en varulv, hvilket praktisk set forbedrer hans styrke og selvtillid, men teknisk set gør ham til en freak for normale mennesker, bytte for varulvejægere og fjende for nogle af hans egne slags. Nu, sammen med sin normale ven Stiles og Derek (en varulv), beskytter han sine kære mod trusler skabt af sin egen slags.

Scott McCall og hans bedste ven Stiles Stilinski tager ud i skoven for at finde en død krop. Indtil Stiles bliver sendt hjem af sin far, som er betjent, og efterlader Scott alene i skoven, hvor han bliver bidt af en varulv. Scott må finde en måde at kontrollere skiftet på, inden han skader dem, han elsker, og Stiles hjælper ham, indtil de møder Derek Hale, hvis familie døde i en brand. Derek blev født som varulv, så han lærer Scott at kontrollere skiftet, selv på fuldmånen. Scott skal også stå over for de udfordringer, der venter ham. Hvem bid ham? Vil hans kæreste Allison Argent finde ud af, hvad han er? Hvordan undgår man Allisons far, der er en jæger, der dræber varulve? Er Allison som sin far? Vil den, der bid ham, have ham til at skade dem, han elsker? Findes der en kur? Scott og Stiles finder ud af det i løbet af sæsonen. Men at være en varulv har også sine fordele. Som…

– Styrke

– Kraft

– Hurtighed

– Popularitet

– Stjerne på Lacrosse-holdet

– Pigen. Men der er også ulemper:

– Nye fjender

– Folk, der stiller spørgsmål

– Kontrol af skiftet under vrede eller på fuldmånen. Risikoen bliver større, og der opstår flere problemer, efterhånden som sæsonerne skrider frem i denne romantiske drama-action-thriller, der finder sted.

High school-studenten Scott McCall bliver bidt af en varulv og får vendt hele sit liv på hovedet. Sammen med sin bedste ven Stiles Stilinski arbejder de sig igennem disse forandringer og hjælper med at redde Beacon Hills fra forskellige overnaturlige trusler.

Fem sjove fejl i TV-serien Teen Wolf, som seerne har opdaget

TV-serien Teen Wolf har fanget mange seeres opmærksomhed med dens spændende plot og charmerende karakterer. Men som med enhver serie er der nogle små fejl, der kan få os til at grine. Lad os tage et kig på fem sjove fejl, som seerne har fundet i Teen Wolf:

1. Teenagere på overarbejde

En af de mest morsomme fejl i Teen Wolf er, at de skuespillere, der portrætterer teenagere, er i deres 20ere eller ældre. Det er helt forståeligt, da man ikke ønsker at forstyrre rigtige teenageres skolegang, men det er stadig sjovt at se en 17-årig med rynker.

2. Fysisk umuligheder

Når det kommer til actionscener, kan Teen Wolf undertiden præsentere fysisk uomulige situationer. Hvordan kan en fyr hoppe højere end en basketballkurv uden at have trampoliner under hans sko? Måske er han bare ekstra talentfuld, eller også har gravitationslovene besluttet at tage en pause i Beacon Hills.

3. Hurtig heling

En af de fantastiske ting ved Teen Wolf er karakterernes evne til at hele hurtigt efter skade. Ene øjeblik er de blevet bidt af en varulv, og det næste er de tilbage i fuld stand. Vi skulle alle ønske, at vores blå mærker og småskrammer kunne forsvinde så hurtigt som Scott McCall og hans venner kan.

4. Manglende telefonopladning

En ting, der undrer mange seere, er karakterernes manglende bekymring for deres telefoners opladning. I en verden, hvor konstant kommunikation er afgørende, syntes karaktererne at have evnen til at sende beskeder og ringe op uden nogensinde at oplade deres telefoner. Måske har de magiske batterier, eller også har de en hemmelig aftale med elektronikfirmaerne?

5. Supernaturlig makeup

Vi kan ikke undgå at bemærke, hvor godt Teen Wolfs karakterer ser ud, selv når de er lige blevet angrebet af en hær af overnaturlige væsener. Deres makeup ser altid fejlfri ud, uden et rødt mærke eller smudset eyeliner. Måske har de en personlig makeup-artist, der altid er klar til at retouchere dem, uanset hvor kaotisk situationen bliver.

Selvom Teen Wolf har nogle fejl, skal vi huske, at det er en underholdende serie fyldt med action og spænding. Fejlene bidrager til den sjove atmosfære i serien og får os til at sætte pris på de små detaljer, der gør den unik. Så lad os fortsætte med at nyde Teen Wolf og alle dens charmerende fejl!

Andre populære titler: My Octopus TeacherThe PalaceThe Russian Sleep ExperimentPulp FictionBoonLittle WomenClownWonder – EncantadorThe Little RascalsThe English GameThe FatherWomen TalkingMoominFamily LawSommeren 92Mean GirlsWillowGuns AkimboThe Dark KnightWhere the Dead Go to DieMikeHelstromEverything Everywhere All at OnceLegendAnt-ManLittle FockersTatăl a patru copii: Înapoi acasăSpartacusLa limita extremaPennywise: The Story of ItThe BatmanCrazy, Stupid, Love.AladdinPocahontas II: Journey to a New WorldNøgenSuper rauThe Hunger GamesSan AndreasVelvet ColecciónALFJust BeyondShamelessThe ThingJoJos Bizarre AdventurePlanet of the ApesMelrose PlaceKnutby