kinokvinder.dk

Tell Me a Story (TV Series 2018–2020)

De medvirkende i TV-serien Tell Me a Story

Serien Tell Me a Story er en amerikansk thriller-anthology-serie, der havde sin premiere i 2018. Serien er skabt af Kevin Williamson, der også står bag populære serier som The Vampire Diaries og Dawsons Creek. I denne artikel vil vi se nærmere på de forskellige skuespillere, der har medvirket i serien.

Danielle Campbell som Kayla Powell

Danielle Campbell spiller rollen som Kayla Powell i serien. Kayla er datter af den velhavende og indflydelsesrige Colleen Powell. Hun forsøger at navigere i en verden af hemmeligheder og løgne, mens hun kæmper med sine egne indre dæmoner.

Paul Wesley som Tucker Reed

Paul Wesley, der er bedst kendt for sin rolle som Stefan Salvatore i The Vampire Diaries, spiller rollen som Tucker Reed i Tell Me a Story. Tucker er en dygtig musiker, der drømmer om at slå igennem i branchen. Han bliver blandet ind i en farlig affære, der har fatale konsekvenser.

James Wolk som Jordan Evans

James Wolk portrætterer karakteren Jordan Evans. Jordan er en kærlig og beskyttende far, der gennemgår en personlig tragedie. Hans historie væves sammen med de andre karakterers skæbner på en måde, der udforsker temaet om tab og sorg.

Billy Magnussen som Nick Sullivan

Billy Magnussen spiller rollen som Nick Sullivan. Nick er en charmerende og manipulerende person, der er i stand til at vende menneskers liv på hovedet. Han involverer sig i et farligt spil med de andre karakterer med sine skjulte motiver.

Odette Annable som Maddie Pruitt

Odette Annable portrætterer Maddie Pruitt. Maddie er en tidligere militærpilot, der kæmper med PTSD og et kompliceret forhold til sin søster. Hendes karakter udvikler sig gennem serien fra at være svag og skrøbelig til at finde styrken til at bekæmpe sine indre dæmoner.

Dania Ramirez som Hannah Perez

Dania Ramirez spiller rollen som Hannah Perez i serien. Hannah er en ung kvinde, der bliver fanget i et farligt og voldeligt forhold, men hendes karakter udvikler sig og finder styrken til at stå op imod sin undertrykker.

Eka Darville som Beau Morris

Eka Darville portrætterer Beau Morris i Tell Me a Story. Beau er en intelligent og ressourcestærk person, der har en kriminel fortid. Han bliver inddraget i et kompliceret trekantsdrama, der har ødelæggende konsekvenser.

Matt Lauria som Jackson Pruitt

Matt Lauria spiller rollen som Jackson Pruitt. Jackson er en tidligere soldat, der kæmper med sin voldelige fortid. Han forsøger at leve et normalt liv, men bliver konfronteret med sine indre dæmoner, da han bliver involveret med de andre karakterer i serien.

Natalie Alyn Lind som Ashley Rose Pruitt

Natalie Alyn Lind portrætterer Ashley Rose Pruitt. Ashley er en ung kvinde, der er fanget i et destruktivt miljø af stoffer og kriminalitet. Hun forsøger at slippe væk fra sin fortid, men bliver konstant forfulgt af sine tidligere valg.

Sam Jaeger som Tim Powell

Sam Jaeger spiller rollen som Tim Powell i serien. Tim er far til Kayla og mand til den magtfulde Colleen Powell. Han forsøger at bevare kontrol over sin familie, mens han bærer på hemmeligheder og løgne, der truer med at ødelægge alt.

Davi Santos som Gabe Perez

Davi Santos portrætterer Gabe Perez. Gabe er Hannahs tidligere kæreste, der bliver taget til fange af nogle farlige mennesker. Hans karakter udvikler sig, mens han kæmper for sin overlevelse og forsøger at finde en vej ud af den farlige situation, han er havnet i.

Ashley Madekwe som Simone Garland

Ashley Madekwe spiller Simone Garland. Simone er en ambitiøs og magtfuld kvinde, der forsøger at navigere i en verden af intriger og bedrag. Hun bliver en central figur i de komplekse historier, der udspiller sig i serien.

Carrie-Anne Moss som Rebecca Pruitt

Carrie-Anne Moss portrætterer Rebecca Pruitt. Rebecca er en velrenommeret advokat, der har sin egen retfærdighedssans. Hun bliver involveret i en dyb konflikt, der udfordrer hendes principper og sætter hendes familie i fare.

Kim Cattrall som Colleen Powell

Kim Cattrall, der er bedst kendt for sin rolle som Samantha Jones i Sex and the City, spiller rollen som Colleen Powell i Tell Me a Story. Colleen er en indflydelsesrig kvinde og mor til Kayla. Hun er villig til at gå langt for at beskytte sin familie og sine interesser.

Garcelle Beauvais som Veronica Garland

Garcelle Beauvais spiller Veronica Garland i serien. Veronica er moderen til Ashley og Simone. Hun forsøger at opretholde en facade af perfektion og magt, men bliver konstant udfordret af sine døtres involvering i kriminalitet og farlige situationer.

Dorian Missick som Sam Reynolds

Dorian Missick portrætterer karakteren Sam Reynolds i Tell Me a Story. Sam er en klog og erfaren politimand, der forsøger at opretholde retfærdigheden og beskytte de uskyldige i en by fyldt med korruption. Hans karakter er en nøglefigur i serien.

Christopher Meyer som Derek Garland

Christopher Meyer spiller rollen som Derek Garland. Derek er broren til Ashley og Simone. Han forsøger at finde sin plads i verden og bliver indblandet i farlige begivenheder, der udfordrer hans loyalitet og integritet.

Paulina Singer som Laney Reed

Paulina Singer portrætterer karakteren Laney Reed. Laney er en ung kvinde, der bliver fanget i et farligt spind af manipulation og bedrag. Hun bliver en central figur i de komplekse historier, der udfolder sig i serien.

I Tell Me a Story spiller alle skuespillerne fantastisk og bringer dybde og intensitet til deres karakterer. Serien er kendt for sit spændende plot og komplekse karakterer, der udforsker temaer som kærlighed, tab, vold og overlevelse.

Med en så talentfuld cast og et engagerende manuskript formår Tell Me a Story at fange seernes interesse og holde dem på kanten af deres sæde. Serien viser, at selvom historierne er baseret på klassiske eventyr, kan de stadig være fyldt med overraskelser og twist, der holder seerne hooked fra start til slut.

Fans af spændende og nervepirrende tv-serier vil uden tvivl nyde Tell Me a Story med dens fascinerende karakterer og komplekse plot. Serien tager seerne med på en rejse ind i mørket og udforsker dybderne af den menneskelige natur.

Med så mange talentfulde skuespillere på rollelisten er det ikke underligt, at Tell Me a Story har formået at skabe en dedikeret fanbase og blive en af årtiets mest populære thriller-serier. Med sin unikke blanding af eventyr og spænding formår serien at skille sig ud fra mængden og levere en uforglemmelig seeroplevelse.

Overblik

Titel Tell Me a Story
Udgivelsesdato 31. oktober 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Kapital Entertainment
Outerbanks Entertainment
Resonant TV
Optagede steder New York City, New York, USA (Sæson 1)

Resmué

TV-serien Tell Me a Story er en antologiserie, der genfortæller elskede eventyr på en mørk og forvrænget måde, hvor de væves sammen til en subversiv fortælling om kærlighed, tab, grådighed, hævn og mord.

I denne seriens første sæson bliver de velkendte eventyr om De Tre Små Grise, Rødhætte og Hans og Grete forvandlet til en episk og forvrænget historie om kærlighed, tab, grådighed, hævn og mord, der udspiller sig i moderne tid i New York City.

Fejl i TV-serien Tell Me a Story: Seerne har detekteret underholdende bloopers

TV-serien Tell Me a Story har fanget publikums opmærksomhed med sin spændende og intense fortælling. Men som med enhver populær serie er der altid nogle skjulte fejl, der kan fange øjnene hos observante seere. Lad os dykke ned i nogle af de sjove fejl, som seerne har bemærket i denne spændende serie.

Forvirret plottvist

I en af episoderne bemærkede seere en forvirring i plottet. Karakteren Bella var angiveligt fanget i en skummel situation, men pludselig sprang hun ud ad vinduet som en verdensmester. Seerne undrede sig over, om hun havde udviklet superkræfter på magisk vis, eller om der var et klip-problem i redigeringsrummet. Vi håber, at Bella husker at fæstne sin kappe korrekt næste gang!

Mysteriet om den flyvende rekvisit

I en anden episode opdagede seere en sjov fejl, der involverede en flyvende rekvisit. Under en dramatisk konfrontation blev en af karaktererne slået i hovedet med en vase, men når man ser nøje efter, flyver vasen faktisk væk før slaget rammer! Er vores karakter forudsigende eller et offer for en overivrig rekvisit-mester? Dette mysterium holder os vågne om natten!

Scene-forvirring

En skarp seer bemærkede en fejl i en vigtig scene. I denne specifikke situation skulle to karakterer have en intens samtale i et tomt rum. Dog kunne seeren tydeligt se skyggerne fra filmholdet i baggrunden, der bevægede sig rundt og hævede øjenbrynene, som om de forsøgte at lade være med at grine. Det virker som om, at hele filmholdet havde brug for en påmindelse om at holde sig uden for billedet!

Det forsvundne rekvisit

I en spændende kampscene bemærkede seere en sjov fejl, der involverede et forsvundet rekvisit. Vores helt skulle angiveligt bruge en sværd til at besejre sin modstander, men når man ser nærmere efter, kan man tydeligt se, at sværdet forsvinder fra hans hånd, inden slaget lander! Måske skulle vores helt deltage i et sværdholdings-kursus for at sikre sig, at sværdet bliver hvor det skal være.

Superheltens tøjændring

I en af de mest intense scener i serien gennemfører vores helte et dramatisk redningsforsøg. Men seerne bemærkede, at helten hurtigt skiftede fra sin traditionelle sorte dragt til en sprudlende blå en undervejs. Er vores helt en modebevidst superhelt med et ukendt klædeskab? Vi er ikke sikre, men vi ville elske at se et modeshow med superhelte kostumer!

De magiske sminkefejl

I flere scener kunne seere tydeligt se, hvordan karakterernes makeup ændrede sig fra den ene scene til den anden. Hævede øjenbryn blev til glatte pande, eller mørk øjenskygge blev til et lyst, naturligt look. Det virker som om, at karaktererne har evnen til at mestre magien i en håndevending! Måske skulle vi alle lære deres sminke tricks!

Seriens bloopers kan bestemt være underholdende at bemærke, og de giver os også mulighed for at huske, at selv vores yndlingsserier ikke er helt perfekte. Så næste gang du ser Tell Me a Story, skal du holde øje med disse sjove fejl og nyde den skjulte underholdning, som seerne har opdaget!

Andre populære titler: City of GodLast NightGaiaLocke & KeyGlass Onion: A Knives Out MysteryMemórias de uma Falsificadora LiteráriaHvidsten gruppenFBOY Island DanmarkWhy Women KillSmokey and the Bandit Part 3Big George ForemanThe Prince of TidesFriends with BenefitsSan AndreasThe DoormanThe WhaleStationenPsychThe Hurt LockerPrisonersTwin PeaksI Love You, ManNever Let Me GoThe X-FilesChristmas with YouBrünoMerlíBroadchurchThe Summer I Turned PrettyYoung SheldonLe Mans 66: O DueloDaredevil: Born AgainManchester by the SeaAlbertHustleThe InternThe HuntScream VIAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaDaphne & Velma“House of the Dragon” The Heirs of the DragonHemlock GroveForbrydelsenKlovnThe Man Who Knew InfinityAll That JazzKindergarten CopDaredevilAgatha: Darkhold Diaries