kinokvinder.dk

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (TV Series 2008–2009)

Skuespillerne i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles var en populær TV-serie, der blev sendt fra 2008 til 2009. Serien var en fortsættelse af de ikoniske Terminator-film og fulgte Sarah Connor og hendes søn, John Connor, i kampen mod de dødelige Terminators.

Lena Headey

Lena Headey spillede rollen som Sarah Connor i samtlige 31 episoder af serien. Headey er en kendt britisk skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som 300 og The Brothers Grimm.

Thomas Dekker

Thomas Dekker spillede rollen som John Connor, den kommende leder af menneskehedens modstand mod maskinerne. Dekker har også haft roller i serier som Heroes og Backstrom.

Summer Glau

Summer Glau havde rollen som Cameron Phillips, en Terminator, der var sendt tilbage i tiden for at beskytte John Connor. Glau er kendt for sine roller i serier som Firefly og Dollhouse.

Richard T. Jones

Richard T. Jones spillede rollen som James Ellison, en FBI-agent, der får kendskab til Terminatorsne og deres mission. Jones har tidligere medvirket i serier som Judging Amy og Narcos.

Brian Austin Green

Brian Austin Green spillede rollen som Derek Reese, Johns onkel og medlem af modstandsbevægelsen. Green er bedst kendt for sin rolle som David Silver i Beverly Hills 90210.

Garret Dillahunt

Garret Dillahunt spillede rollen som Cromartie, en ondsindet Terminator sendt tilbage i tiden for at dræbe Sarah Connor. Dillahunt har medvirket i serier som Deadwood og Raising Hope.

Shirley Manson

Shirley Manson havde rollen som Catherine Weaver, en CEO for et stort teknologiselskab, der i virkeligheden var en avanceret Terminator-model. Manson er bedst kendt som forsanger i bandet Garbage.

Leven Rambin

Leven Rambin spillede rollen som Riley Dawson, Johns kæreste og en vigtig karakter i seriens plot. Rambin har tidligere medvirket i serier som The Hunger Games og True Detective.

Stephany Jacobsen

Stephany Jacobsen havde rollen som Jesse Flores, et medlem af modstandsbevægelsen og en kompleks karakter i serien. Jacobsen har også medvirket i serier som Battlestar Galactica og Star-Crossed.

Dean Winters

Dean Winters spillede rollen som Charley Dixon, Sarah Connors ekskæreste og fader til hendes søn. Winters er kendt for sine roller i serier som Oz og 30 Rock.

Mackenzie Brooke Smith

Mackenzie Brooke Smith havde rollen som Savannah Weaver, datteren til Catherine Weaver, der viser sig at være mere end hun ser ud til at være. Smith har også medvirket i film som Manson Family Vacation og Queen of No Marriage.

Shane Edelman

Shane Edelman spillede rollen som Matt Murch, en journalist, der forsøger at afdække sandheden om Sarah Connor. Edelman har tidligere medvirket i serier som Monk og Castle.

Sonya Walger

Sonya Walger havde rollen som Michelle Dixon, Charley Dixons nye kæreste og en støtte for Sarah Connor. Walger er kendt for sine roller i serier som Lost og The Catch.

Busy Philipps

Busy Philipps spillede rollen som Kacy Corbin, en nær ven af Sarah Connor og hendes familie. Philipps har også medvirket i serier som Freaks and Geeks og Cougar Town.

Jonathan Jackson

Jonathan Jackson havde rollen som Kyle Reese, John Connors far og en afgørende karakter i Terminator-universet. Jackson har også medvirket i serier som Nashville og General Hospital.

Sabrina Perez

Sabrina Perez havde rollen som Chola, en karakter relateret til det kriminelle miljø i serien. Perez er bedst kendt for sine roller i film som American Me og My Family.

Matt McColm

Matt McColm spillede rollen som Vick Chamberlain, en tidligere Navy SEAL, der hjælper Sarah Connor og hendes team. McColm er kendt for sine roller i serier som Human Target og JAG.

Brendan Hines

Brendan Hines havde rollen som Andy Goode, en genial opfinder, der utilsigtet skaber teknologien bag Skynet og Terminatorsne. Hines har også medvirket i serier som Lie to Me og Suits.

Josh Friedman

Josh Friedman var skaberen af Terminator: The Sarah Connor Chronicles og en vigtig del af holdet bag serien.

Serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles havde en stærk rollebesætning, der formåede at bringe karaktererne og historien til live. Med deres talent og engagement skabte de en spændende og dybdegående fortælling, der tiltrak mange fans verden over.

Overblik

Titel Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Udgivelsesdato 13. januar 2008 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som The Sarah Connor Chronicles
Filmoptagelser Albuquerque, New Mexico, USA
Produktionsselskaber Bartleby Company, C-2 Pictures, Warner Bros. Television

Resmué

Terminator: The Sarah Connor Chronicles er en TV-serie, der foregår efter begivenhederne i Terminator 2: Dommedag (1991). Hovedpersonen, Sarah Connor, og hendes søn, John, forsøger at holde sig under radaren for regeringen, samtidig med at de planlægger at ødelægge computer-netværket, Skynet, i håb om at forhindre verdens undergang.

I serien bliver Connor-familien igen forfulgt af agenter fra fremtiden, der arbejder for Skynet. De indser, at deres mareridt ikke er ovre, og beslutter sig for at stoppe med at flygte og i stedet fokusere på at forhindre Skynets fødsel. Med hjælp fra Cameron Phillips, en smuk ung kvinde med en mystisk fortid, der også er forbundet til fremtiden; Derek Reese, en soldat fra fremtiden med forbindelse til Connors; Riley, en smuk skoleven af John; og FBI-agenten James Ellison, der oprindeligt blev sendt for at fange Connors, men til sidst slutter sig til dem efter sin egen konfrontation med en af maskinerne, starter de en mission for at stoppe USAs militær og en skyggefuld konspiration fra fremtiden i at skabe et program, der vil stoppe ved intet for at udrydde menneskeheden.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles er en spændende serie, der udforsker temaer som tidsrejser, teknologi og kampen for overlevelse. Den byder på actionfyldte scener, komplekse karakterer og overraskende plot-twists. Serien formår at skabe spænding og drama samtidig med at den behandler dybere temaer som skæbne, moral og menneskelighed.

Andre populære titler: Se upp för JönssonliganThey Want Me DeadThe MenuBehind Enemy LinesLucyBad Boys IIMean StreetsAshes in the SnowGhostedDetectivii din CaliforniaTop GunStation 19Avatar: The Way of WaterShazam! Fury of the GodsA Chestnut Family ChristmasJeepers CreepersWhiplashThe StrangerGhostbusters – Die GeisterjägerBeverly Hills, 90210Asteroid CitySunshinePride & PrejudiceWhats Eating Gilbert GrapeTid for hjemFortune FightsDanish DynamiteThe GloryBeastPrey for the DevilKnight and DayAmerican PsychoDronningenDaredevil: Born AgainThe Bounty HunterStar TrekThe Great WallA Christmas CarolThe Last of UsA Night at the RoxburyDer Mann, der niemals lebteBelgraviaThe ThingThe Great GatsbyFameSicarioHedwig and the Angry Inch