kinokvinder.dk

The 100 (TV Series 2014–2020)

The 100: Skuespillerne bag TV-serien

TV-serien The 100 har været en stor succes siden dens premiere i 2014. Med en spændende og dystopisk fortælling samt en talentfuld cast af skuespillere har serien formået at fange publikums interesse i flere sæsoner. I denne artikel vil vi dykke ned i de medvirkende og lære dem bedre at kende.

Eliza Taylor

Eliza Taylor portrætterer hovedkarakteren Clarke Griffin i The 100. Clarke er en af de 100 unge kriminelle, der sendes tilbage til Jorden efter en global katastrofe. Med sin stærke performance og evne til at vise Clarkes udvikling og mod har Taylor formået at skabe en mindeværdig karakter gennem 100 episoder.

Bob Morley

Bob Morley spiller rollen som Bellamy Blake i The 100. Bellamy er en af de ledende skikkelser på Jorden og står ofte i spidsen for beslutningstagningen i gruppen. Morley har leveret en fantastisk præstation som den komplekse og ansvarsfulde Bellamy gennem 97 episoder.

Marie Avgeropoulos

Marie Avgeropoulos portrætterer Octavia Blake, Bellamys søster, i TV-serien. Octavia er en af de oprindelige 100, der landede på Jorden, og Avgeropoulos har formået at give liv til Octavias intense og overlevelsesorienterede personlighed gennem 100 episoder.

Isaiah Washington

Thelonious Jaha spilles af Isaiah Washington i The 100. Jaha er kansleren for de overlevende mennesker i Ark, et rumskib, der fungerede som en midlertidig hjem for menneskeheden efter katastrofen. Washingtons præstation i 60 episoder viser Jahas lederskab og komplekse beslutninger på en imponerende måde.

Lindsey Morgan

Raven Reyes, en teknisk geni og en værdifuld aktiv i gruppen på Jorden, spilles af Lindsey Morgan. Morgans portræt af Raven gennem 97 episoder viser karakterens styrke og modstandskraft samt hendes evne til at håndtere teknologi.

Richard Harmon

Richard Harmon spiller John Murphy i The 100. Murphy starter som en antagonist men udvikler sig til at blive en værdifuld del af gruppen. Harmons præstation gennem 90 episoder viser Murphys komplekse karakter og hans rejse mod forsoning.

Paige Turco

Dr. Abigail Griffin, en erfaren læge og mor til hovedkarakteren Clarke, spilles af Paige Turco. Turco har formået at levere en stærk præstation gennem 85 episoder og har vist Griffins styrke og dedikation til at redde menneskeliv på trods af de vanskelige omstændigheder.

Henry Ian Cusick

Marcus Kane spilles af Henry Ian Cusick i The 100. Kane er en vigtig politisk figur og en af de ledende medlemmer på Ark. Cusicks performance i 81 episoder har vist Kanes komplekse karakter og hans kamp for at opretholde orden og håb.

Christopher Larkin

Monty Green portrætteres af Christopher Larkin i serien. Monty er den tekniske hjerte og en vigtig støtte for gruppen. Larkin har leveret en troværdig præstation i 73 episoder og har vist Montys intelligens og loyalitet.

Jarod Joseph

Nathan Miller spilles af Jarod Joseph i The 100. Miller er en af ​​de trofaste medlemmer af gruppen, og Joseph har leveret en overbevisende præstation gennem 67 episoder og har formået at vise Millers styrke og pålidelighed.

Sachin Sahel

Dr. Eric Jackson, en dygtig læge og en værdifuld støtte for gruppen, portrætteres af Sachin Sahel. Sahel har leveret en fantastisk præstation i 60 episoder og har formået at vise Jacksons kompetence og omsorg for de overlevende.

Devon Bostick

Jasper Jordan spilles af Devon Bostick i The 100. Jasper er en intelligent og modig ung mand, der kæmper med traumer. Bosticks præstation i 56 episoder viser Jaspers følsomhed og hans kamp for at bevare håbet.

Tasya Teles

Echo, en stærk og tapper kriger, spilles af Tasya Teles i serien. Teles har formået at levere en imponerende præstation som Echo gennem 54 episoder og har vist karakterens styrke og loyalitet over for sin gruppe.

Adina Porter

Adina Porter spiller rollen som Indra i The 100. Indra er en erfaren kriger og leder af en gruppe jordboere. Porter har formået at levere en stærk præstation i 54 episoder og har portrætteret Indras styrke og stolthed som karakter.

Luisa dOliveira

Emori, en dygtig tyv og overlever, spilles af Luisa dOliveira i The 100. DOliveira har formået at skabe en mindeværdig karakter gennem 44 episoder og har vist Emoris vilje til at kæmpe for sin overlevelse.

Chelsey Reist

Harper McIntyre, en støttende og loyal ven, portrætteres af Chelsey Reist i serien. Reist har leveret en imponerende præstation gennem 41 episoder og har vist Harpers modstandskraft og støtte til gruppen.

Ricky Whittle

Ricky Whittle spiller rollen som Lincoln i The 100. Lincoln er en jordboer, der forelsker sig i en af hovedkaraktererne. Whittles fremragende præstation i 37 episoder viser Lincolns styrke og kærlighed til sine medmennesker.

Jessica Harmon

Niylah spilles af Jessica Harmon i The 100. Niylah er en jordboer, der udvikler et forhold til en af hovedkaraktererne. Harmons præstation i 32 episoder viser Niylahs venlighed og mod i en farlig verden.

Skaberen af The 100, Jason Rothenberg, har samlet et imponerende hold af skuespillere til serien. Deres talentfulde præstationer har bidraget til at gøre serien til en spændende og dybdegående fortælling, og deres karakterer vil fortsat være i erindring for seerne.

Resmué

I TV-serien The 100 er handlingen sat 97 år efter en atomkrig har ødelagt civilisationen. En rumstation, der huser de eneste overlevende fra menneskeheden, sender 100 ungdomskriminelle tilbage til Jorden i håbet om at befolke planeten igen.

Serien foregår 97 år efter en ødelæggende atomkrig, der har udryddet stort set alt liv på Jorden. De eneste kendte overlevende er beboerne på tolv rumstationer, der kredser om Jorden inden krigen. Rumstationerne har slået sig sammen og dannet en enkelt stor station ved navn The Ark, hvor omkring 2.400 mennesker bor. Ressourcerne er knappe, og alle forbrydelser, uanset deres karakter eller alvor, straffes med døden (ved at blive sendt ud i rummet), medmindre forbryderen er under 18 år. Da The Arks livsstøttesystemer er fundet kritisk funktionsdygtige, erklæres hundrede ungdomsbetjente som ubrugelige og sendes ned til overfladen i et sidste forsøg på at afgøre, om Jorden igen er beboelig. Teenagerne ankommer til en smuk planet, de kun har set fra rummet. De står over for farene ved denne uforsømte nye verden og kæmper for at danne et forsigtigt samfund. De opdager dog, at ikke hele menneskeheden blev udslettet. Der er mennesker på Jorden, der har overlevet krigen, og som de 100 kalder grounders. The Ark består af rumstationerne, der tidligere repræsenterede nationerne Storbritannien, USA, Australien, Canada, Kina, Japan, Indien, Rusland, Venezuela, Frankrig, Brasilien og Uganda. – Thomas ODarren

Efter at jorden blev ødelagt af en atomkrig, samlede de tilbageværende mennesker en gigantisk rumstation kaldet The Ark i rummet for at overleve. Efter 97 år i rummet sender rådet de 100 ungdomsbetjente ned til Jorden. Når de ankommer, opretter de hurtigt en samfund uden lovgivning. De 100 indser hurtigt, at de ikke er de eneste på jorden, og de tilpasser sig hurtigt deres nye hjem.

97 år efter en ødelæggende atomkrig, hvor stort set alt liv på Jorden blev udryddet, lever mennesket i rummet og befinder sig på tolv rumstationer. Rumstationerne har slået sig sammen og dannet en enkelt stor station ved navn The Ark, hvor omkring 2.400 mennesker bor. Ressourcerne er knappe, og alle forbrydelser, uanset deres karakter eller alvor, straffes med døden (ved at blive sendt ud i rummet), medmindre forbryderen er under 18 år. Da The Arks livsstøttesystemer er fundet kritisk funktionsdygtige, erklæres hundrede ungdomsbetjente som ubrugelige og sendes ned til overfladen i et sidste forsøg på at afgøre, om Jorden igen er beboelig. Teenagerne ankommer til en smuk planet, de kun har set fra rummet. De står over for farene ved denne uforsømte nye verden og kæmper for at danne et forsigtigt samfund. De opdager dog, at ikke hele menneskeheden blev udslettet. Der er mennesker på Jorden, der har overlevet krigen, og som de 100 kalder grounders. Teenagerne opdager hurtigt, at de ikke er velkomne blandt de fjendtlige grounders og må slå sig sammen for at overleve.

I TV-serien The 100, der foregår 97 år efter en atomapokalypse, lever de sidste overlevende i en døende rumstation, der er ved at løbe tør for luft. Hundrede ungdomsbetjente sendes tilbage til Jorden for at se, om den er beboelig. På jorden bliver de testet af Jorden, dens hemmeligheder og frem for alt sig selv.

Fejl og fjollerier i TV-serien The 100

TV-serien The 100 har taget seer verdenen med storm med sin intense handling og spændende plot. Men selvom vi elsker at følge med i karakterernes eventyr, har nogle seere opdaget nogle sjove og underholdende fejl i serien. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl – men husk, det er bare for sjov!

Fejlfyldte armbrøster

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i The 100 er armbrøsterne, der bruges af karaktererne. Når armbåndet stikker flere pigge ind i en persons håndled, skulle man jo tro, at de ikke kan bruge hånden ordentligt. Men nix, vores helte formår stadig at lave de mest kunstfærdige bevægelser med deres fingre, som om armbåndet intet er. Måske er det et nyt slags super-armbånd, der returnerer fuld funktion til hånden på magisk vis – hvem ved?

Tidsløse rejser

En anden hævet øjenbryn-oplevelse opstår, når vi tænker over den tid, det tager for karaktererne at vende tilbage til Jorden. Ifølge serien tager det 197 år, før de kan vende sikkert tilbage. Men vent lige et øjeblik, er det ikke lidt overdrevet? Tænk på katastrofen i Tjernobyl i 1986, hvor strålingsfaldet forventes at gøre området ubeboeligt i mindst 20.000 år. Så hvordan kan vores helte klare at vende tilbage til en sikker Jord efter kun 197 år? Måske kommer de tilbage til Jorden med en tidsmaskine, der gør alt muligt – inklusive at ignorere naturlove. Who knows?

Så der har vi det – et par fejl og fjollerier i The 100, som selv de mest opmærksomme seere har opdaget. Men lad os ikke glemme, at det er en TV-serie, der er designet til at underholde os. Så det er helt okay at gribe tag i disse fejl og lade fantasien løbe vildt. Det er en del af charmen ved at se The 100 – det er så underholdende, at vi ikke kan lade være med at grine af nogle af de små detaljer!

Andre populære titler: The KidThe Wire17 AgainUnder the SkinThe Boat That RockedThe WhaleThe AvengersSenior YearThe DurrellsThe White LotusThe VillageTitaneDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesThe HuntGuardians of the GalaxyGhost in the ShellTronRidskolanA Night at the RoxburyRoad HousePersuasionGuardians of the Galaxy Vol. 3Faking ItA Good Day to Die HardLost City of ZBelle de JourLegendScorpionLove LifeThe Best Exotic Marigold HotelFree SoloJuniorBlowHerculesTwinsHarry & Meghan: Escaping the PalaceThe Last AirbenderHvidstengruppen II – De efterladteBeautiful DisasterFamilien fra BryggenExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileLaw of AttractionLet It SnowThe DoormanThe Fate of the FuriousBeau Is AfraidMa dau in vant dupa cumparaturiThe BoogeymanAllied