kinokvinder.dk

The Addams Family (TV Series 1964–1966)


Overblik

Titel The Addams Family
Udgivelsesdato 18. september 1964 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Die Addams Family
Filmoptagelsessteder General Service Studios – 1040 N. Las Palmas, Hollywood, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskab Filmways Television

Resmué

The Addams Family er en TV-serie, der handler om en bisarr, men kærlig familie, der tager glæde af ting, som normale mennesker ville være skræmte af. Familien består af Gomez Addams, der er ekstremt velhavende og er i stand til at opfylde sin kone Morticias enhver ønske, uanset om det drejer sig om dyrkning af giftige planter eller en middag med stearinlys på en kirkegård.

Mennesker, der besøger Addams Family, synes bare ikke at værdsætte den 7 fod høje butler ved navn Lurch eller den hjælpende hånd (som er en løsrevet hånd ved navn Thing).

TV-serien byder på en række sjove og skræmmende eventyr, hvor familien konstant ender i mærkelige situationer. De er eksentriske og har en mørk sans for humor, som gør dem helt unikke.

The Addams Family er en underholdende og humoristisk serie, der kombinerer elementer af horror, komedie og familiedrama på en unik måde. Det er en kultklassiker, der har bevaret sin popularitet i årtier.

Fem sjove fejl seere har opdaget i TV-serien The Addams Family

TV-serien The Addams Family fra 60erne er kendt for sin mørke humor og skæve karakterer. Men selvom serien har underholdt os i årtier, har skarpe seere alligevel opdaget nogle sjove fejl, der får os til at trække på smilebåndet. Her er fem af de mest bemærkelsesværdige:

Thing og dets afvigende hænder

Thing, den sprælske hånd der til tider stikker frem fra ting og sager, har lidt af et hænde-problem. I løbet af serien kan man observere, at Thing skifter imellem at være højre- og venstrehåndet. Det viser sig, at skuespilleren Ted Cassidy, og de andre der spillede Thing, skiftede rundt på deres hænder som en joke. Det er godt nok en handy måde at holde os seere godt underholdt!

Cleopatra og dens synlige snor

Når Cleopatra, den svævende klirrende lanterne, bevæger sig rundt, kan man af og til se den snor, der holder den oppe. Det er da lidt svævende, at et væsen fra det åndelige rige ikke helt kan slippe sin snor. Men hey, måske er den bare så glad for sin snor, at den ikke vil slippe den helt?

Fester er en frække Frump

En karakterfejl, der er værd at bemærke, er at Fester bliver indimellem omtalt som en Addams, selvom han faktisk stammer fra Morticias side af familien og bærer efternavnet Frump. Det er da synd, hvis man ikke må være en Addams, når man flytter ind hos dem. Måske skulle de have brugt mere tid på stamtræsforskning før de inviterede Fester ind i den skæve familie?

En løve ved enhver navn

Kat, som familien kærligt kalder deres kæledyr, er faktisk en hanløve med en imponerende manke. Alligevel refererer hovedpersonerne til ham som en hun. Man kan ikke lige se, hvad der skulle have forvirret dem, måske er det bare et tilfælde af antagelser baseret på hårfarve? Selv monstre kan jo begå den slags fejl!

Onsdags museumsvenner

Onsdag har en speciel dukke uden hoved og er kendt for at kalde den Marie Antoinette. Men ind imellem får hun tilsyneladende en smule historisk forvirring og kalder dukken Anne Boleyn i stedet. Måske har Onsdag bare en forkærlighed for historie og vil ikke begrænse sig til kun én kendt dame fra fortiden?

Så selvom TV-serien The Addams Family har sin helt egen charme og dystre humor, er der altså nogle små sjove fejl at finde. Hvem ville have troet, at en sprælsk hånd eller en ikonisk dukke kunne være genstand for så meget sjov? Måske er det netop disse fejl, der tilføjer lidt ekstra magi og charme til serien og gør, at vi elsker den så meget.

Andre populære titler: Cmon CmonFleeThe Wolf of Wall StreetReign of FireBlack Panther: Wakanda ForeverMartyrsDoc MartinSpartacusThe Crowded RoomWhite ChicksSkinamarinkTicket to HeavenTransformers: Ascensiunea bestiilorAirMILF – Ferien mit Happy End2900 Happiness“Westworld” The OriginalThe Princess DiariesSkyscraperDont Say a WordBend It Like BeckhamGreen Street HooligansJawbreakerVacanță criminală 2The World to ComeScary Movie 3I hus til halsenCoraline e a Porta SecretaThe Summer I Turned PrettySucker PunchLinie 3 – 25 års jubilæumsshowEn kort en langBeing John MalkovichSilasThe Serpent QueenTransformers: Ascensiunea bestiilorGreen RoomMarried… with ChildrenHaloJoe Bell24 Hours to LiveRed NoticeDummere end politiet tilladerPitch Perfect 2Sorry to Bother YouMr. HolmesSilent HouseErotic Lesbian MassageDanmarks næste topmodelIn Time