kinokvinder.dk

The Americans (TV Series 2013–2018)

De medvirkende i TV-serien The Americans

TV-serien The Americans, der blev sendt mellem 2013 og 2018, havde en stærk og talentfuld rollebesætning. Her er en liste over de mest bemærkelsesværdige skuespillere i serien:

Keri Russell (Elizabeth Jennings)

Keri Russell spillede rollen som Elizabeth Jennings, en russisk spion og en af hovedpersonerne i The Americans. Hun medvirkede i 75 episoder mellem 2013 og 2018. Russell er kendt for sin imponerende præstation og evne til at bringe intense følelser og kompleksitet til rollen.

Matthew Rhys (Philip Jennings)

Matthew Rhys portrætterede Philip Jennings, Elizabeths partner og medspion. Han var med i 75 episoder af serien og formåede at skabe en dyb og nuanceret karakter. Rhys evne til at vise Philips indre kamp mellem pligtfølelse og personlige ønsker gjorde ham utroligt troværdig.

Keidrich Sellati (Henry Jennings)

Keidrich Sellati spillede rollen som Henry Jennings, ældste barn i Jennings-familien. Han medvirkede i 75 episoder af serien og viste en imponerende modenhed og talent på trods af sin unge alder. Sellatis portræt af en lidt overset karakter i serien er blevet rost for at være troværdig og autentisk.

Holly Taylor (Paige Jennings)

Holly Taylor spillede rollen som Paige Jennings, det yngste barn i Jennings-familien. Hun medvirkede også i 75 episoder af serien og imponerede med sit talent og evne til at portrættere karakterens udvikling og interne kampe.

Noah Emmerich (Stan Beeman)

Noah Emmerich spillede Stan Beeman, en FBI-agent, der bor ved siden af Jennings-familien. Han var med i 75 episoder af serien og blev ros for sin rå og autentiske præstation af en mand fanget mellem sit job og personlige relationer.

Costa Ronin (Oleg Burov)

Costa Ronin portrætterede karakteren Oleg Burov i 61 episoder mellem 2014 og 2018. Han blev kendt for sin evne til at vise karakterens kompleksitet og dybde, især når det kom til politiske spændinger og personlige forhold.

Lev Gorn (Arkady Zotov)

Lev Gorn havde rollen som Arkady Zotov i 51 episoder af serien. Han blev rost for sin præstation af en højtstående russisk diplomat, der konstant måtte navigere mellem politik og sikkerhed.

Richard Thomas (Frank Gaad)

Richard Thomas spillede karakteren Frank Gaad i 48 episoder mellem 2013 og 2016. Han formåede at levere en troværdig præstation af en FBI-agent med stærke holdninger og et ønske om at gøre det rigtige.

Alison Wright (Martha Hanson)

Alison Wright spillede rollen som Martha Hanson i 47 episoder mellem 2013 og 2017. Hendes skildring af en uskyldig sekretær fanget i et farligt spil af bedrag blev rost for sin autenticitet og kompleksitet.

Brandon J. Dirden (Dennis Aderholt)

Brandon J. Dirden medvirkede som Dennis Aderholt i 43 episoder mellem 2015 og 2018. Han leverede en overbevisende præstation af en FBI-agent, der gradvist blev mere mistænksom over for Jennings-familien.

Annet Mahendru (Nina Krilova)

Annet Mahendru spillede rollen som Nina Krilova i 42 episoder mellem 2013 og 2016. Hun blev rost for sin præstation af en russisk tosidet spion, der var fanget mellem loyalitet og egne interesser.

Susan Misner (Sandra Beeman)

Susan Misner havde rollen som Sandra Beeman i 38 episoder mellem 2013 og 2016. Hun blev rost for sin præstation af en kvinde fanget i et ægteskab med en mand, der hemmeligt arbejdede for fjenden.

Margo Martindale (Claudia)

Margo Martindale spillede karakteren Claudia i 34 episoder mellem 2013 og 2018. Hun blev kendt for sin imponerende præstation af en kold og kompromisløs russisk spionleder.

Frank Langella (Gabriel)

Frank Langella havde rollen som Gabriel i 31 episoder mellem 2015 og 2017. Han blev beundret for sin præstation af en højtstående KGB-officer, der forsøgte at navigere mellem politiske intriger og følelsesmæssig involvering.

Danny Flaherty (Matthew Beeman)

Danny Flaherty spillede rollen som Matthew Beeman i 23 episoder mellem 2013 og 2017. Han blev rost for sin præstation af karakteren som en typisk teenager fanget i spændingerne mellem sin familie og jobbet.

Kelly AuCoin (Pastor Tim)

Kelly AuCoin portrætterede karakteren Pastor Tim i 22 episoder mellem 2014 og 2018. Han blev kendt for sin præstation som en sympatisk præst, der sad midt i spiondramaet uden at vide det.

Vera Cherny (Tatiana Vyazemtseva)

Vera Cherny medvirkede som Tatiana Vyazemtseva i 19 episoder mellem 2015 og 2018. Hun blev rost for sin præstation af en sovjetisk spion, der let kunne bevæge sig mellem diplomati og spionage.

<

Aaron Roman Weiner (Agent Brooks)

Aaron Roman Weiner havde rollen som Agent Brooks i 18 episoder mellem 2013 og 2018. Han blev kendt for sin præstation som en loyal FBI-agent, der vidste, at noget var galt, men havde svært ved at bevise det.

Alle de nævnte skuespillere bidrog til The Americans succes med deres talentfulde præstationer. Deres evne til at skabe dybe, autentiske karakterer gjorde serien til et fængslende og spændende drama, der holdt seerne fanget episoder efter episoder.

TV-serien The Americans blev skabt af Joseph Weisberg og havde både et talentfuldt cast og crew, der arbejdede sammen om at levere en dybdegående og informativ serie, der fortsatte med at imponere og fængsle seerne gennem hele dens løbetid.

Overblik

Titel The Americans
Udgivelsesdato 30. januar 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Cuộc Chiến Thầm Lặng
Optagelsessteder Clinton Diner, Maspeth, Queens, New York City, New York, USA (diner)
Produktionsselskaber Amblin Television, DreamWorks Television

Resmué

I TV-serien The Americans følger vi Philip og Elizabeth Jennings, der tilsyneladende er den helt almindelige amerikanske kernefamilie. De har været gift i næsten 20 år, har to børn og driver en rejsebureauvirksomhed i forstæderne. Men under overfladen skjuler de en hemmelig dobbelttilværelse – de er faktisk russiske spioner, der blev indsat i USA for næsten 20 år siden.

Handlingen udspiller sig i begyndelsen af 1980erne, på højdepunktet af Den Kolde Krig, hvor Philip og Elizabeth er frontløbere for USSRs forsøg på at indhente informationer om amerikanske aktiviteter og våben. Deres nabo, Stan Beeman, er en af FBIs dygtigste agenter og er ansvarlig for at bekæmpe spionage samt opspore sovjetiske spioner – uden at han er klar over, at hans nærmeste naboer er netop det.

Philip og Elizabeths falske ægteskab, der blev arrangeret af KGB, bliver mere lidenskabeligt og ægte for hver dag, men bliver konstant udfordret, når Den Kolde Krig intensiveres. Imens Philip begynder at varmes op for Amerikas værdier og livsstil, bliver hans forhold til Elizabeth mere kompliceret. Alt dette kompliceres yderligere af ankomsten af Jennings nye nabo, FBI-agenten Stan Beeman, der er en del af en ny afdeling i FBI, der har til opgave at bekæmpe udenlandske agenter på amerikansk jord.

Fejl i TV-serien The Americans

TV-serien The Americans har fanget seernes interesse med sin spændende historie om russiske spioner, der lever undercover som amerikanske borgere under Den Kolde Krig. Men selvom serien er fyldt med spænding og drama, har seerne også opdaget nogle sjove fejl, der bruger humoren til at underholde os endnu mere.

Magisk forsvinden og gensyn af Oldsmobile Delta 88s hætteornament

I flere episoder af The Americans kan seerne være vidne til en magisk tryllekunst, der sker med Oldsmobile Delta 88s hætteornament. I den ene scene er hætteornamentet der, og i den næste scene er det væk! Og når man mindst forventer det, er det pludselig tilbage igen! Det ser ud som om, at bilen har sit eget liv og beslutter sig for at give seriens produktionsteam lidt ekstra udfordringer.

Chrysler Imperial eller New Yorker?

Det er også sjovt at følge med i bilbyttet, der sker mellem en Chrysler Imperial og en New Yorker. I en scene putter vores spionhoveder en krop i bagagerummet på en Chrysler Imperial, men når de når frem til deres destination, har bilen pludselig forvandlet sig til en New Yorker. Måske havde bilen også brug for en lille forandring og ville gerne prøve noget nyt – det er trods alt Den Kolde Krig, og alt kan ske!

Selvom disse fejl kan få os til at grine, er det vigtigt at huske, at det er bare en TV-serie, og små fejl kan ske for enhver produktion. De gør det hele lidt mere menneskeligt og viser os, at selv spioner kan have off-dage.

Så næste gang du ser The Americans, så husk at holde øje med de magiske forsvinder-tricks og bilbyttet, og lad dig underholde af de små fejl, der bringer endnu mere liv og humør til serien. Nu kan du ikke sige, at du ikke ved, hvad du skal se efter!

Andre populære titler: The Constant GardenerTu Jhoothi Main MakkaarMILF ManorE.T. – Der AußerirdischeThe Legend of TarzanAn American Werewolf in LondonBling EmpireYoung SheldonTime BanditsSuper rauKongekabaleShazam! Fury of the GodsBlack Mass24 Hours to LiveHeartbreak HighHotel Transylvania 4: TransformaniaWere the MillersGlass Onion: A Knives Out MysterySignora VolpeViceværtenForrest GumpTinkas juleeventyrWalking with DinosaursJul i den gamle trædemølleFalling WaterStar Wars: The Bad BatchVikingsThe StepfatherAll AmericanFrom Dusk Till DawnSpider-Man: HomecomingThor: The Dark WorldKlownThe Long Road to WarTime Is UpKevins Cousin allein im SupermarktWonder Woman 1984Our HousePolarBetty BlueiCarlyOverboard – Ein Goldfisch fällt ins WasserBrünoMy Old SchoolRun All NightAppaloosaThe Hunger Games