kinokvinder.dk

The Apprentice (TV Series 2004–2017)

The Apprentice: Bag om TV-serien og de medvirkende

Introduktion

The Apprentice er en amerikansk reality TV-serie, der havde premiere i 2004. Serien er kendt for at være skabt af Mark Burnett og for at have Donald Trump som vært og producent. The Apprentice er blevet et globalt fænomen med forskellige udgaver og spin-offs i mange lande. I denne artikel vil vi dykke ned i de forskellige medvirkende i den oprindelige amerikanske version af serien og se nærmere på deres roller og bidrag til programmets popularitet og succes.

Donald Trump – Self, vært og producent

Donald Trump spiller en central rolle i The Apprentice som vært og producent. Han startede serien som en succesrig forretningsmand og ejendomsudvikler og blev hurtigt kendt for sin karakteristiske personlighed og dominerende stil. Gennem seriens løb håndterer Trump opgaver, evaluerer hold og deltageres præstationer og træffer afgørelser om, hvem der skal fyres fra konkurrencen. Hans karisma og kontroversielle udtalelser har blevet et af programmets varemærker og har tiltrukket et stort publikum.

Andre markante medvirkende

  • Kendra Todd – Self (20 episoder, 2005-2007)
  • Tana Goertz – Self (18 episoder, 2005)
  • Ivanka Trump – Self, Boardroom Advisor (87 episoder, 2006-2015)
  • George Ross – Self (75 episoder, 2004-2015)
  • Robin Himmler – Self (74 episoder, 2004-2006)
  • Donald Trump Jr. – Self, Boardroom Advisor (74 episoder, 2005-2015)
  • Amanda Miller – Self, Boardroom Receptionist (70 episoder, 2010-2015)
  • Carolyn Kepcher – Self, Boardroom Advisor (68 episoder, 2004-2006)
  • Omarosa Manigault Newman – Self (41 episoder, 2004-2015)
  • Bill Rancic – Self (37 episoder, 2004-2010)
  • Trace Adkins – Self, Country Star (30 episoder, 2008-2015)
  • Stephen Baldwin – Self (28 episoder, 2006-2015)
  • Dee Snider – Self, Contestant (28 episoder, 2011-2015)
  • Penn Jillette – Self, Contestant (27 episoder, 2012-2015)
  • Marilu Henner – Author
  • Lil Jon – Self, Contestant (26 episoder, 2005-2015)
  • Gary Busey – Self, Contestant (25 episoder, 2011-2015)

Mark Burnett – Skaber af The Apprentice

Mark Burnett er den kreative kraft bag The Apprentice. Han er en anerkendt TV-producent og er kendt for at have udviklet mange populære reality TV-programmer. The Apprentice blev en stor succes og hjalp med at cementere Burnetts ry som en af ​​branchens mest succesrige producenter. Hans evne til at skabe spændende koncepter og finde karismatiske værter har været afgørende for programmets popularitet og langvarige succes.

Konklusion

The Apprentice er blevet et ikonisk TV-program, der både underholder og giver indsigt i verdenen af forretningsstrategi og ledelse. Med Donald Trump som vært og en række markante medvirkende er serien blevet et globalt fænomen. Hvert medlem af holdet spillede en specifik rolle i at skabe dynamik og spænding i konkurrencen. Gennem årene har The Apprentice bevist sit værd som et af de mest populære og kraftfulde reality TV-programmer nogensinde.

Overblik

Titel The Apprentice
Udgivelsesdato 8. januar 2004 (USA)
Oprindelsesland USA og Storbritannien
Også kendt som The Celebrity Apprentice
Optagesteder Atlantic City, New Jersey, USA (episode 111)
Produktionsselskaber MGM Television, Trump Productions LLC, Mark Burnett Productions

Resmué

The Apprentice er en amerikansk TV-serie, hvor deltagerne konkurrerer om at blive lærling hos milliardæren Donald Trump. Serien er et 15-episodet, uskriptet drama, hvor 16 kandidater fra forskellige baggrunde, herunder både kandidater med en Ivy League MBA-grad og gadeentreprenører uden universitetsuddannelse, vil gennemgå udfordrende opgaver hver uge, mens de bor sammen i en moderne lejlighed i Manhattan.

Opdragene vil teste deres intelligens, viljestyrke og gadeklogskab. De vil stå over for udfordringerne ved at bo tæt på hinanden og konkurrere i opgaver, der nogle gange er morsomme, men altid svære, og de bliver nødt til at tænke ud af boksen for at overgå hinanden og nå til tops.

Ved deres ankomst til New York City (nogle for første gang) vil de 16 kandidater blive skyndt over til Trump Tower for at møde Donald Trump, seriens centrale figur og drivkraft. Efter at have opdelt gruppen i to hold af otte udsteder Trump den første opgave. Holdene får tidsbegrænsninger for hver opgave, og de vil blive observeret af enten Trump selv eller medlemmer af hans stab undervejs.

Ved afslutningen af hver opgave vil det vindende hold få en overdådig belønning, men det tabende hold skal straks rapportere til Trumps bestyrelseslokale, hvor en af dem vil blive fyret. Opgaver hver uge vil omfatte forskellige forretningsaspekter: salg, markedsføring, reklame, velgørenhed, fast ejendom, finans, reklamekampagner og facilitetsstyring. De fleste af dem vil være opgaver, som ledere står over for i deres dagligdag.

Den store tvist er, at vores hold bliver smidt ud i New Yorks forretningsverden med kun få dage til at fuldføre utroligt svære opgaver, hvor mange af dem har hundredtusindvis af dollars på spil. Dette er den ultimative corporate jungle, hvor at overleve betyder at bruge både gadeklogskab og bogklogskab.

Vinderen af konkurrencen, den ægte lærling, vil blive belønnet med drømmejobbet hos The Trump Organization og en løn på 250.000 dollar.

Forskellige fejl fundet af seere i The Apprentice

TV-serien The Apprentice er kendt for at være en konkurrence mellem ambitiøse forretningsfolk, der kæmper om at få en læreplads hos den populære forretningsmand Donald Trump. Men selvom serien er underholdende og spændende, har seere opdaget flere sjove fejl, der giver os noget at grine af.

Continuity fejl

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er de hyppige continuity fejl. Det er tydeligt, at mange scener er blevet filmet på forskellige tidspunkter og derefter klippet sammen uden hensyn til om de visuelt passer sammen.

I flere af episoderne, når den fyrede deltager forlader Trump Tower, stiger vedkommende ind i en taxa, hvor tyverinummeret klart er synligt. Men når taxien kører væk, har den pludselig et andet nummer på siden. Mon der er sket en magisk metamorfose af taxaen inden for få sekunder?

I episoden hvor Audrey bliver fyret, kan man se hende i bestyrelseslokalet og lobbyen iført en kjole. Men da hun går ud på gaden og hopper ind i en taxa, har hun pludselig bukser på. Måske er det et eksempel på den berømte skiftetrøje-trick i den magiske verden?

Faktuelle fejl

Mens serien præsenterer forskellige forretningsprojekter, har seere bemærket, at ingen af disse virksomheder faktisk eksisterer. De er kun levedygtige i studierne og de udvalgte locations, hvor optagelserne foregår. Det er næsten som at opfinde virksomheder i et parallelunivers!

The Apprentice er uden tvivl en spændende konkurrence, men at opdage sjove fejl og usandsynlige situationer kan bringe ekstra underholdning til seeroplevelsen. Måske er nogen af disse fejl bare uskyldige uheld, eller måske er de i virkeligheden en del af et større plot twist. Uanset hvad, så giver det os noget at smile over.

Andre populære titler: Ordinary LoveI Spit on Your GraveDefending JacobThe Wizard of OzSpider-Man: Far from HomeIf I StayThe OfficeReacherVictor FrankensteinTrust Nobody 2Hardcore HenryPersona non grataI, RobotEverybody Hates ChrisThe FarewellThe War BelowThe L Word: Generation QGirlCold CaseBeetlejuice 2The RookieKnight and DayO Mistério da Ilha FlannanFrom HellSieben Minuten nach MitternachtBigBeetlejuiceRoxanneYouGangs of LondonThe Pelican BriefFreeuse FantasyKung Fu Panda 4A Man Called OttoThe Big LebowskiThe Mechanic – O ProfissionalDinArrivalLOLVictoriaMidwayWhite ChicksTransatlanticYol – Der WegSchweinchen Wilbur und seine FreundeThe Mindy ProjectRogue One: A Star Wars StoryBling Empire: New YorkAquaman