kinokvinder.dk

The Bill (TV Series 1984–2010)


Overblik

Titel The Bill
Udgivelsesdato 5. november 1984 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Policía de barrio
Filmoptagelsessteder Roundshaw, Wallington, Surrey, England, UK
Produktionsselskaber Thames Television, Talkback Thames

Resmué

The Bill er en britisk politidramaserie, der følger betjente og detektiver fra Sun Hill politistation i East London. Uniformerede betjente og detektiver fra Sun Hill politistation håndhæver lov og orden i hverdagen. Betjentens job er meget mere end bare at fange kriminelle; for at overleve hver dag må de håndtere frustrerende medlemmer af offentligheden – og ofte deres egne kolleger. Fra småtyve til voldelige narkohandlere er livet aldrig let for medlemmerne af Metropolitan Police Force.

Fejlfyldt underholdning i The Bill: Gode grin mellem kriminelle og betjente

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning, men det betyder ikke, at de er fejlfri. Selv i den populære britiske krimiserie The Bill er der blevet opdaget nogle små, sjove fejl af øjne, der er skarpe som en betjentskytte.

Klap foran, bag eller hvor?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er den gentagne brug af forkert klappen. Hvordan kan det være, at betjentene altid klapper sammen med de andre, når deres kolleger er gået forbi? Er det en form for hemmelig håndsdrift, vi ikke er vant til at se? Eller er det bare en uheldig instruktionsmisforståelse? Hvem ved, men det er helt sikkert en fejl, der får os til at klukke af grin.

Tidsmanipulation for nemheds skyld

Et andet punkt, der virker lidt suspekt, er den mærkelige tidsmanipulation inden for politiarbejdet. Har du nogensinde bemærket, hvordan alle sager i serien løses på rekordtid? I den virkelige verden kan det tage uger, måneder eller endda år at opklare en forbrydelse, men i The Bill synes betjentene at have superhelte-kræfter, der giver dem evnen til at løse det hele på en enkelt arbejdsdag. Måske er det bare den britiske version af tidsoptimering, men det er helt sikkert noget, vi får os til at grine over.

Usædvanlige arresteringer og flygtninger

Vi kan ikke undgå at grine (og undres) over nogle af de usædvanlige arrestationer og flygtninger, der forekommer i serien. Selvom det er underholdende at se betjentene jagte skurke, ser vi alligevel nogle meget interessante og intet mindre end komiske situationer. Hvem kunne glemme den gang, hvor en betjent blev efterladt uden låse for at holde en forbryder fanget, eller da en mistænkt formåede at flygte fra en politistation uden at nogen opdagede det? Man kan ikke andet end at ryste på hovedet og more sig over sådanne uheld.

Skæve telefonbeskeder og logikbrister

En sidste fejl, der bliver opdaget af de skarpe TV-seere, er det gentagne fokus på uheldige telefonbeskeder og logiske brister i historiefortællingen. Beskeder, der bliver sendt til de forkerte personer, eller hvor vigtige informationer bliver glemt, er blot en del af de fejl, som selv betjentene i The Bill begår. Og hvis du er en af dem, der er stærk i logik, vil du helt sikkert opdage nogle små brister i handlingen, der får dig til at undre dig over, om betjentene ikke har taget deres efterforskning for alvorligt.

I The Bill får seerne ikke kun en spændende krimioplevelse, men også en god portion underholdning. Fejlene i serien skaber en humoristisk atmosfære, der får os til at le højt. Så næste gang du ser en klappende betjent, en hurtig opklaring, en mærkelig arrestation eller en forvirrende telefonbesked, så hav det sjovt med det og husk, at selv de bedste af os kan begå fejl – selv betjente.

Andre populære titler: Jurassic World DominionJurnalulThe OutsidersFatal AttractionPrometheusDie etwas anderen CopsWheeler DealersExodusVenomThe Vampire DiariesThe Walking DeadKillers of the Flower MoonBeautiful DisasterStay TunedWinters BoneThe Wolf of Wall StreetThe OfficeEvil Dead RiseThe Princess DiariesPeter Pan & WendyMarried… with ChildrenShrekMeet the FockersWhite LightningOctopussyThe SquareJurassic WorldWhile Were YoungVoll daneben, voll im LebenThe WailingTransformers: Ascensiunea bestiilorA Teoria de TudoT2 TrainspottingThe Ice StormFinders FeeWednesdayTop CharlieMumVenenoBaseBoysPredatorIron ManDrag Me to HellAnacondaWho Framed Roger RabbitThe MoleThe ThingBorgenThe Mother