kinokvinder.dk

The Brave (TV Series 2017–2018)


Overblik

Titel The Brave
Udgivelsesdato 25. september 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt som For God And Country
Produktionsselskaber Dune Films, Keshet International, Universal Television

Resmué

The Brave er en spændende TV-serie, der udforsker den komplekse verden af vores modigste militærhelte, der ofrer alt i deres missioner bag fjendens linjer.

Serien følger en eliteenhed, der står over for de mest udfordrende og farlige opgaver, mens de sætter deres eget liv på spil for at redde andre. Vi følger deres utrolige kompetencer, højteknologiske udstyr og vovemod i deres bestræbelser på at beskytte nationen.

Med et intensivt plot og spændende karakterudviklinger væves historierne om de enkelte helte sammen og viser, hvordan deres personlige offer er forbundet med deres professionelle opgaver. Vi kommer tæt på deres dybtgående forbindelser og de svære beslutninger, de står over for i kampen for frihed og retfærdighed.

The Brave tager os med på en nervepirrende rejse, hvor vi følger enhedens missioner på tværs af forskellige globale konfliktzoner. Vi bliver taget med til farlige områder og ser deres tapperhed og beslutsomhed, når de står ansigt til ansigt med fjenden.

Denne spændende TV-serie er fyldt med intense actionscener, dybe følelser og en uudslettelig vilje til at overkomme enhver hindring for at opnå deres mål. The Brave er en hyldest til vores modige militærhelt, der udfører deres pligt med hengivenhed, loyalitet og mod.

Fejl i TV-serien The Brave der fik seerne til at grine

TV-serien The Brave har henrykket mange seere med sin spændende action og intense plot. Men selvom serien har mange fans, har nogle seere også opdaget nogle fejl i løbet af episoderne.

1. Superhurtig helbredelse

I en af episoderne bliver hovedpersonen, John, skudt i armen under en intens skudveksling. Men til alles overraskelse, inklusive Johns, så er hans arm fuldstændig helbredt i næste scene! Kan det være, at John har en skjult superkraft til hurtig heling?

2. Magisk tidslup

I en anden episode er holdet på en mission i et øde ørkenområde. Men seerne bemærkede, at solen synes at gå op og ned på en helt exceptionel hurtig måde. Det er en magisk tidslup i ørkenen! Er det et nyt mysterium, som teamet skal løse?

3. Et overset kamerahold

I flere scener kan man se, at der reflekteres lys i en bilrude eller et vindue, selvom der ikke burde være noget lyskilde i nærheden. Hvem står egentlig bag det mystiske lys? Er det et overset kamerahold, eller en skjult karakter, vi ikke har opdaget endnu?

4. Usædvanlige talemåder

Nogle seere har bemærket, at karaktererne af og til bruger usædvanlige talemåder og tilfældige ord, der ikke rigtig passer ind i situationen. Kan det være et tegn på, at karaktererne lever i et parallelt univers, hvor deres sprog og grammatik er lidt anderledes end vores?

5. Forsvindende rekvisitter

En specifik scene viser, at en karakter holder en kop kaffe. Men et halvt sekund senere er koppen pludselig forsvundet. Er det en usynlig kaffetyv, der huserer i optagelserne? Måske en hemmelig karakter, der kun er synlig for de mest opmærksomme seere?

Selvom The Brave har disse sjove fejl, skal det ikke ødelægge vores fornøjelse af serien. Fejl kan opstå i enhver produktion, og det er altid sjovt at spotte dem og spekulere over, hvordan de opstod. Det er med til at gøre oplevelsen af at se serien endnu mere underholdende.

Andre populære titler: GirlBroderskabThe World for the two of usOld SchoolFather StuHappy!Min søsters børn og guldgraverneFifty Shades FreedThe Book of EliWestworldTracersRogue AgentWallanderSwiss Army ManWork ItThe Babysitter: Killer QueenBeautiful DisasterAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenKaren PirieCrashSpace JamFilthThe MartianJackass Presents: Bad GrandpaFather StuRaging BullI, RobotA fost odată în AmericaMads til grænsenThe Ron Clark StoryWhitstable PearlDe sendte en dame – og tak for detThe Incredible HulkThe IslandBobs BurgersLimitlessTaxi DriverTed Lasso13 Horas: Os Soldados Secretos de BenghaziAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenMisbehaviourThe Men Who Stare at GoatsPatriaRoyalteenThe Most Hated Man on the InternetDragoste și dominareThe WheelClarksons FarmRussian sleep experiment