kinokvinder.dk

The Bridge – America (TV Series 2013–2014)

The Bridge (America)

The Bridge er en amerikansk TV-serie baseret på den svenske-danske TV-serie af samme navn. Serien debuterede i 2013 og blev sendt over fire sæsoner indtil 2014. Den amerikanske version blev set af millioner af seere på tværs af landet og fik stor anerkendelse fra både kritikere og publikum.

Skuespillere

  1. Demián Bichir: Spillede Marco Ruiz
  2. Marco Ruiz er en mexicansk politikommissær, der arbejder i den nordlige del af Mexico. Han bliver tvunget til at arbejde sammen med den amerikanske politibetjent, Sonya Cross, for at opklare en række grusomme mord. Demián Bichir gjorde en fantastisk præstation som Marco Ruiz og modtog stor ros for sit arbejde.

  3. Diane Kruger: Spillede Sonya Cross
  4. Sonya Cross er en amerikansk politibetjent, der lider af Aspergers syndrom. Hun er kendt for sin hårde arbejdsetik og evnen til at afsløre selv de mindste detaljer. Diane Kruger gjorde et fremragende stykke arbejde med at portrættere Sonya Cross og blev rost for sin autentiske karakterudvikling.

  5. Thomas M. Wright: Spillede Steven Linder
  6. Steven Linder er en gådefuld karakter, der er involveret i den kriminelle underverden ved den amerikansk-mexicanske grænse. Thomas M. Wright leverede en overbevisende præstation som Steven Linder og formåede at give karakteren en aura af mystik.

  7. Ted Levine: Spillede Lieutenant Hank Wade
  8. Lieutenant Hank Wade er Sonya Cross overordnede og en erfaren politibetjent. Ted Levine gjorde et imponerende stykke arbejde med at skildre Hank Wade og viste hans styrke og professionalisme som leder.

  9. Matthew Lillard: Spillede Daniel Frye
  10. Daniel Frye er en journalist, der dækker mordene i TV-serien. Matthew Lillard leverede en mindeværdig præstation som Daniel Frye og formåede at skildre karakterens arrogante og ambitionsrige personlighed.

  11. Emily Rios: Spillede Adriana Mendez
  12. Adriana Mendez er en ambitiøs journalist og Daniels partner. Emily Rios gjorde et fremragende stykke arbejde med at portrættere Adriana Mendez og formåede at give karakteren liv og dybde.

  13. Annabeth Gish: Spillede Charlotte Millwright
  14. Charlotte Millwright er en velhavende kvinde, der bliver pludselig en stor del af mordmysteriet i serien. Annabeth Gish gjorde en overbevisende præstation som Charlotte Millwright og formåede at fremvise karakterens komplekse og hemmelighedsfulde side.

  15. Johnny Dowers: Spillede Detective Tim Cooper
  16. Tim Cooper er en politibetjent og en del af efterforskningsholdet. Johnny Dowers gjorde et godt stykke arbejde med at portrættere Detective Tim Cooper og formåede at give karakteren troværdighed og autenticitet.

  17. Ramón Franco: Spillede Fausto Galvan
  18. Fausto Galvan er en magtfuld storbryder, der spiller en stor rolle i serien. Ramón Franco formåede at levere en intens og frygtindgydende præstation som Fausto Galvan og gjorde karakteren til en af de mest mindeværdige i showet.

  19. Alejandro Patiño: Spillede Cesar
  20. Cesar er en mexicansk mand, der nærer en stor had til Marco Ruiz og hans kolleger. Alejandro Patiño formåede at give karakteren Cesar en troværdighed og autenticitet og gjorde et imponerende stykke arbejde med hans præstation.

  21. Juan Carlos Cantu: Spillede Capitan Robles
  22. Capitan Robles er en mexicansk politiofficer og en del af Marco Ruizs hold. Juan Carlos Cantu gjorde et godt stykke arbejde med at portrættere Capitan Robles og gav karakteren troværdighed og dybde.

  23. Daniel Edward Mora: Spillede Obregon
  24. Obregon er en mexicansk politibetjent og en del af Marco Ruizs hold. Daniel Edward Mora formåede at give karakteren Obregon en autentisk og troværdig præstation og bidrog til seriens realistiske atmosfære.

  25. Stephanie Sigman: Spillede Eva
  26. Eva er en ung kvinde, der bliver involveret i mordene og bringer mere spænding til serien. Stephanie Sigman leverede en overbevisende præstation som Eva og formåede at fremvise hendes følelsesmæssige kompleksitet.

  27. Franka Potente: Spillede Eleanor Nacht
  28. Eleanor Nacht er en mystisk kvinde og en vigtig brik i seriens plot. Franka Potente gjorde en fremragende præstation som Eleanor Nacht og skabte en karakter, der var uhyggelig og fængslende.

  29. Eric Lange: Spillede Kenneth Hastings
  30. Kenneth Hastings er en FBI-agent, der bliver indblandet i mordmysteriet. Eric Lange gjorde en overbevisende præstation som Kenneth Hastings og formåede at give karakteren troværdighed og karisma.

  31. Ellie Araiza: Spillede Celia Delgado
  32. Celia Delgado er en politiofficer og en del af Steven Linders hold. Ellie Araiza leverede en solid præstation som Celia Delgado og bidrog til seriens autentiske politi-indstilling.

  33. Brian Van Holt: Spillede Ray Burton
  34. Ray Burton er en politibetjent og en del af efterforskningsholdet. Brian Van Holt leverede en god præstation som Ray Burton og formåede at give karakteren troværdighed og karisma.

  35. Abraham Benrubi: Spillede DEA Agent Joe McKenzie
  36. Joe McKenzie er en DEA-agent, der bliver involveret i efterforskningen af mordene. Abraham Benrubi gjorde et imponerende stykke arbejde med at portrættere Joe McKenzie og formåede at give karakteren autoritet og troværdighed.

The Bridge (America) havde en imponerende rollebesætning, der formåede at levere dybdegående og mindeværdige præstationer. Skuespillerne gav serien et væld af forskellige karakterer, hvilket bidrog til at gøre den til en succes. Deres talent og dedikation til deres roller gjorde The Bridge (America) til en tv-serie, der vil huskes i mange år fremover.

Overblik

Titel The Bridge – America
Udgivelsesdato 18. juli 2013 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk
Også kendt som The Bridge
Filmlokationer El Paso, Texas, USA
Produktionsselskaber FX Productions, Shine America

Resmué

To efterforskere arbejder sammen for at fange en seriemorder, der opererer på begge sider af grænsen mellem Texas og Chihuahua. Marco Ruiz er en morddetektiv for delstaten Chihuahua i Mexico og bor i Ciudad Juárez. Marco er en familiemand og en af de få gode mennesker i en korrupt og apatisk politistyrke, der er underlegen de magtfulde narkokarteller. Han er skarp, charmerende og opmærksom, og han er smerteligt klar over, at hans by er i kaos. Da der bliver dumpet en krop på broen mellem El Paso og Ciudad Juárez, bliver Ruiz tvunget til at samarbejde med sin amerikanske kollega, Detective Sonya Cross.

En nutidig krimithriller, der udforsker spændingerne ved USA-Mexico-grænsen. En død krop bliver fundet på broen, der forbinder USA og Mexico, hvilket tvinger Sonya Cross fra El Paso PD til at samarbejde med sin mexicanske kollega, Marco Ruiz, for at fange en seriemorder, der opererer på begge sider af grænsen.

Fejl i TV-serien The Bridge – America, opdaget af seere

Vi har alle vores yndlingsserier, som vi følger med i og diskuterer med vennerne. Men nogle gange kan selv de mest populære serier ikke undgå at falde i seerens kritiske øje. Her har vi samlet nogle af de sjoveste fejl, som seere har opdaget i TV-serien The Bridge – America.

Sonias Bronco og de mystiske nummerplader

En af de første fejl, der blev opdaget, er Sonias Bronco og dens mærkelige nummerplader. Selvom bilen tilhører Sonia og ikke er en statslig bil, så blev den set med Texas-hjemmeværnsnumreplader (et statsligt organ). Mon der sker noget mistænkeligt i hjemmeværnet?

En ødelagt tidsmaskine?

I en af episoderne er der en scene, hvor karakteren pludselig er iklædt en anden dragt, og håret er stylet helt anderledes. Det er som om, at serien har fået fat i en ødelagt tidsmaskine, der blander fortid og fremtid sammen.

Et mysterium om forsvundne snacks

I en intens forhørsscene ser vi, at karaktererne sidder med store poser chips og slik. Men når kameraet skifter vinkel, er poserne bare forsvundet som dug for solen. Er det en ny form for magi, eller vil nogen bare ikke have, at vi ser dem spise?

En plot twist med et sprogproblem

I en af de senere episoder er der en plottwist med en brasiliansk karakter. Men når man ser efter en plotoversigt på portugisisk, får man en besked om, at der mangler information. Måske har nogen gemt den rigtige oversigt og erstattet den med en gåde?

Gravsten med en ekstra dimension

I en af de mere skræmmende scener er der en gravsten med navnet på en afdød. Men hvis man ser nøje efter, kan man se, at navnet står skrevet i flere forskellige skrifttyper og størrelser. Hvem vidste, at de døde havde en ekstra dimension?

Disse fejl er blot nogle af de mange, som seere har opdaget i TV-serien The Bridge – America. Det viser, at selv om et TV-show har den bedste produktion og store skuespillere, kan der stadig snige sig små detaljer ind, der får os til at grine og undre os. Så næste gang du ser din yndlings TV-serie, vær opmærksom på de skjulte fejl og del dine opdagelser med vennerne – det er altid sjovt at finde de små hemmeligheder, som serien gemmer på!

Andre populære titler: LillemandUm de NósJerry MaguireBeerfestSweet Home AlabamaIron Man“Sherlock” The Abominable BrideTalladega Nights: The Ballad of Ricky BobbyJohn Wick: Chapter 2Broad PeakGuardians of the Galaxy Vol. 2BullWe Need to Talk About KevinKing Arthur: Legend of the SwordAgents of S.H.I.E.L.D.Magic MikeMagic MikeWindtalkersBreaking BadParks and RecreationSistersBadehotelletInfernoSecond ActA Quiet PlaceViața e frumoasăThe Bad GuysKinnPorsche the Series La forteSky RojoKing KongGuardians of the Galaxy Vol. 3Mayor of KingstownMuch LovedMid90sKun en pigePrison BreakBananen – Skræl den før din naboClarksons FarmThe InternshipBleach: Thousand-Year Blood WarSummer of SoulNon-StopThe Merchant of VeniceMoney MonsterThe NeversSaving GraceJack ReacherPredatorSpider-Man: Een nieuw universum