kinokvinder.dk

The Bureau of Magical Things (TV Series 2018–2021)

De medvirkende i TV-serien The Bureau of Magical Things

TV-serien The Bureau of Magical Things er en højspændings, fantasifuld og magisk serie, der blev sendt fra 2018 til 2021. Serien var skabt af Jonathan M. Shiff og Mark Shirrefs, og den var fyldt med spændende eventyr og mystiske væsner. I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på de talentfulde skuespillere, der gjorde serien til et must-see for alle fantasy-elskere.

Kimie Tsukakoshi – spillede rollen som Kyra

Den talentfulde Kimie Tsukakoshi spillede hovedrollen som Kyra i The Bureau of Magical Things. Kyra er en helt almindelig teenagepige, der pludselig opdager, at hun har magiske evner. Tsukakoshi portrætterede Kyra med en perfekt blanding af styrke, nysgerrighed og skrøbelighed.

Elizabeth Cullen – spillede rollen som Imogen

Elizabeth Cullen spillede rollen som Imogen, Kyras bedste veninde i serien. Imogen er en frygtløs og optimistisk pige, der støtter Kyra igennem alle de magiske udfordringer, de står overfor. Cullen gav Imogen en livlig og charmerende personlighed, der gjorde hende til en af seriens mest elskede figurer.

Mia Milnes – spillede rollen som Lily

Mia Milnes spillede den magiske væsen Lily, der bliver Kyras mentor i den forunderlige verden af magi. Lily er en beskytter af magiens hemmeligheder og hjalp Kyra med hendes magiske udvikling. Milnes formidlede Lilies visdom og mystik på en utrolig overbevisende måde.

Julian Cullen – spillede rollen som Darra

Julian Cullen spillede rollen som Darra, en ondsindet troldmand, der konstant forsøger at stjæle magien fra Kyra og hendes venner. Cullen skabte en uhyggelig og intenst skurkagtig karakter, der gjorde seerne grebet af spænding og frygt.

Rainbow Wedell – spillede rollen som Ruksy

Rainbow Wedell portrætterede Ruksy, en elverpige, der er både skrækslagen og fascineret af menneskene. Ruksy bringer en god portion humor og lette øjeblikke til serien, og Wedell gjorde et fantastisk stykke arbejde med at give liv og charme til hendes karakter.

Jamie Carter – spillede rollen som Peter

Jamie Carter spillede rollen som Peter, en af Kyras venner, der også har magiske evner. Peter er en tapper og pålidelig karakter, der altid er der for at hjælpe Kyra i kampen mod det onde. Carter gav Peter en god blanding af styrke og sårbarhed, der gjorde ham til en favorit blandt fans af serien.

Christopher Sommers – spillede rollen som Professor Maxwell

Christopher Sommers spillede rollen som Professor Maxwell, en magisk forsker og beskytter af Den Magiske Bureaus hemmeligheder. Sommers gav Professor Maxwell en aura af mystik og visdom, der gjorde ham til en central figur i seriens plot.

Steve Nation – spillede rollen som Steve

Steve Nation spillede rollen som Steve, en excentrisk tilsynsførende for Den Magiske Bureau. Som en dygtig skuespiller tilføjede Nation en sjov og forfriskende dynamik til serien med sin karakteristiske portrættering.

Nicholas Bell – spillede rollen som Sean

Nicholas Bell spillede Sean, en hård og autoritær leder af Den Magiske Bureau. Bell formidlede Seans magt og myndighed på en imponerende måde og skabte en karakter, der blev både frygtet og respekteret.

Arnijka Larcombe-Weate – spillede rollen som Mathilda

Arnijka Larcombe-Weate spillede rollen som Mathilda, en ung heks, der er besat af magt og kontrol. Larcombe-Weates portrættering af Mathilda var både frysende og rørende, hvilket gjorde hende til en mindeværdig del af serien.

Miah Madden – spillede rollen som Tayla

Miah Madden spillede Tayla, en magisk beskytter af naturen. Madden gav Tayla en smittende entusiasme og en stærk forbindelse til naturen, der gjorde hende til en vigtig brik i kampen for at bevare balancen mellem magi og virkelighed.

Melanie Zanetti – spillede rollen som Orla

Melanie Zanetti spillede rollen som Orla, en mystisk karakter, der kan manipulere tid. Zanetti gav Orla en gådefuld og dragende tilstedeværelse, der tilføjede et ekstra lag af spænding til seriens plot.

Tasneem Roc – spillede rollen som Dr. Apinya Surinat

Tasneem Roc spillede Dr. Apinya Surinat, en eksperimenterende troldkvinde med en unik viden om magi. Roc gav Dr. Surinat en energisk og karismatisk personlighed, der gjorde hende til en interessant og uforglemmelig karakter.

Paul Bishop – spillede rollen som Jared

Paul Bishop spillede Jared, en mystisk karakter med en dyster fortid. Bishop formidlede Jareds komplekse og ambivalente natur på en foruroligende og fængslende måde, der bidrog til seriens intense atmosfære.

Kenji Shimada – spillede rollen som Kazuhiro

Kenji Shimada spillede Kazuhiro, en magiker med en mørk fortid. Shimada leverede en stærk skildring af Kazuhiros indre kamp mellem lys og mørke og efterlod et stærkt indtryk på seerne af serien.

Kenneth Moraleda – spillede rollen som Mr. Mendoza

Kenneth Moraleda spillede Mr. Mendoza, en lærer ved Det Magiske Bureau. Moraleda gav Mr. Mendoza en autoritær og lidenskabelig karakter, der er dedikeret til at uddanne de unge magikere.

Matthew Manahan – spillede rollen som Ben Reid

Matthew Manahan spillede Ben Reid, en frygtløs og eventyrlysten karakter i serien. Manahan gav Ben en dragende personlighed og en uendelig nysgerrighed, der gjorde ham til en spændende og sjov karakter at følge.

Anthony Standish – spillede rollen som Magnus Sorenson

Anthony Standish spillede rollen som Magnus Sorenson, en ond troldmand, der truer med at ødelægge den magiske verden. Standish skabte en frygtindgydende og hensynsløs karakter, der gjorde The Bureau of Magical Things endnu mere intens og spændende.

Alle de medvirkende skuespillere gjorde et fantastisk stykke arbejde med at bringe karaktererne og historien til live i TV-serien The Bureau of Magical Things. Deres talent og dygtighed skabte en uforglemmelig oplevelse for seerne og gjorde serien til en stor succes.

Overblik

Titel The Bureau of Magical Things
Udgivelsesdato 8. juli 2018 (Australien)
Oprindelsesland Australien
Sprog Engelsk, Hollandsk
Også kendt som O Departamento Das Coisas Mágicas
Filmfremstillingssteder Story Bridge, Brisbane, Queensland, Australien (Maxwells Bookshop)
Produktionsselskaber Jonathan M. Shiff Productions, ZDF Enterprises

Resmué

The Bureau of Magical Things er en TV-serie, der handler om den helt almindelige teenagepige Kyra, der ved en fejl opdager en ekstraordinær verden og får magiske kræfter. I denne verden forener hun sig med feer, elvere og mennesker for at redde dem alle, da en uventet trussel dukker op.

Tidligere eksisterede menneskeverdenen og magiens verden, også kaldet feverdenen, i harmoni. Men efterhånden som teknologien udviklede sig, blev feverdenen skubbet tilbage. Feer og andre magiske væsner blev truede arter. Nu ønsker nogen at ændre på det og genoprette magien til dens retmæssige plads – uanset omkostningerne. Kyra og Peter må opklare mysteriet om, hvem denne gådefulde person er, og hvordan de vil opnå deres mål. Undersøgelsen fører dem til at afsløre hemmeligheder i både menneske- og feverdenen, som ingen kunne have forestillet sig.

Da den helt almindelige teenagepige Kyra bliver fanget i et magisk slagsmål mellem Imogen, en skæg og drillesyg alf, og Lily, en pligtopfyldende fe, opdager hun en ekstraordinær magisk verden, der eksisterer i hemmelighed omkring hende, og hendes liv ændres for altid.

The Bureau of Magical Things er et fantasy-drama for børn, der fortælles gennem øjnene på den teenagepige, der hedder Kyra, og som opdager en magisk verden. Tidligere eksisterede menneskeverdenen og magiens verden, også kaldet feverdenen, i harmoni. Men efterhånden som teknologien udviklede sig, blev feverdenen skubbet tilbage. Feer og andre magiske væsner blev truede arter. Nu ønsker nogen at ændre på det og genoprette magien til dens retmæssige plads – uanset omkostningerne. Kyra og Peter må opklare mysteriet om, hvem denne gådefulde person er, og hvordan de vil opnå deres mål. Undersøgelsen fører dem til at afsløre hemmeligheder i både menneske- og feverdenen, som ingen kunne have forestillet sig.

Kyra var en helt almindelig teenagepige, indtil en magisk bog ændrede hendes liv for altid. Fanget i en kamp mellem en alf og en fe, bliver hun kastet ind i en usynlig og fortryllet verden som en Tri-Ling (en person med både fe- og alfevner). Sammen med en gruppe mytiske venner, der alle arbejder på at kontrollere deres kræfter, må hun lære at beskytte menneskeverdenen mod de overraskende, sjove og til tider farlige virkninger af magisk kaos.

Fejl og fadæser i TV-serien The Bureau of Magical Things

I TV-serien The Bureau of Magical Things er der blevet opdaget en række fejl af seerne, som giver os anledning til både undren og latter. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og grine lidt af dem!

Plot huller

Det første fejltrin, der vækker forundring, er Kyras evne til at bruge magi, samtidig med at hun stadig er synlig for mennesker. Ifølge seriens regler skal mennesker jo ikke kunne se magiske brugere. Men her har Kyra vist sig at være undtagelsen, der bekræfter reglen. Måske er hun bare lidt for god til at skjule sin magiske aura?

Men det stopper ikke her! Et andet plot hul er synligt i, at mennesker tilsyneladende sagtens kan se Professor Maxwell. Hvordan kan det være, at han undgår magiens skjulte natur, mens andre magiske brugere ikke har samme held? Kan det være nogle særlige trylleformularer, der får ham til at glide ubemærket forbi menneskernes øjne, eller er det bare magiens uforutsættelige natur?

Snydekoder på japansk

I vores jagt efter de sjoveste fejl i The Bureau of Magical Things er der også et morsomt indslag på japansk. Seerne undrer sig nemlig over, hvad den japanske plot opsummering lyder som. Men ak, det kan vi desværre ikke hjælpe med! Så måske er der en japaner blandt vores læsere, der kan bidrage med lidt viden om den skjulte humor i serien.

Så er spørgsmålet, hvordan vi kan bidrage til denne spændende fejlrapportering? Måske skulle vi alle sende en venlig e-mail til produktionsteamet og tilbyde vores ekspertise – måske kan vi i fællesskab rette op på disse mærkbare fejl. Lad os få The Bureau of Magical Things til at ligne en fortryllende oplevelse på trods af sine små fejl og mangler!

Andre populære titler: The Wolf of Wall StreetLooks That KillZombielandManden på SvanegårdenAustraliaPretty Little LiarsAmmoChaos WalkingJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumE.T. – Der AußerirdischeMoon KnightiCarlyI Am Not Your NegroEscândalo na TVThe StarlingMurder on the Orient ExpressThe UntouchablesQueen Bees – Im Herzen jungKleoLadrões de ElitePrey“Salsa” Drift på godt og ondtRed NoticeBlack Panther: Wakanda ForeverThe Magnificent SevenDivergenteJoeyThe Pale Blue EyeEnemy LinesDNAMr. BeanDog Day AfternoonMarele maestru Ip ManIn the Heart of the SeaAnother LifeCassWhat Women WantSchindlers ListeElvisFishermans Friends65The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and SnakesSuspiriaThe FighterThe Popes ExorcistDoomsdayRazboinicul Vanator si Craiasa ZapeziiBom Dia, Verônica