kinokvinder.dk

The Catch (TV Series 2016–2017)

De medvirkende i TV-serien The Catch

The Catch er en amerikansk krimidramaserie, der blev sendt fra 2016 til 2017. Serien blev skabt af Kate Atkinson, Helen Gregory og Allan Heinberg. Denne artikel vil præsentere de medvirkende skuespillere i serien og deres karakterer.

Mireille Enos som Alice Vaughan

Mireille Enos spiller hovedrollen som Alice Vaughan. Hun er en privatdetektiv og leder af sit eget vellykkede firma. Alice er kendt for at kunne afsløre utroskab hos folk, men bliver udfordret, da hendes egen forlovede viser sig at være en svindler.

Peter Krause som Benjamin Jones

Peter Krause spiller rollen som Benjamin Jones, også kendt som Christopher Hall. Han er en professionel svindler og Alice Vaughans forlovede. Benjamin bliver forelsket i Alice og forsøger at ændre sit liv, men hans fortid indhenter ham.

Jay Hayden som Danny Yoon

Jay Hayden spiller rollen som Danny Yoon, en tidligere politimand og medarbejder hos Alice Vaughans firma. Danny er en trofast og lojal ven, der hjælper Alice med hendes opgaver og tager sig af hende gennem de mange udfordringer, hun står overfor.

Rose Rollins som Valerie Anderson

Rose Rollins spiller rollen som Valerie Anderson. Hun er en højt respekteret agent hos FBI og en nær ven af Alice. Valerie støtter Alice gennem alle hendes problemer og samarbejder også med hende for at opklare sager.

Sonya Walger som Margot Bishop

Sonya Walger spiller rollen som Margot Bishop, en hovedperson inden for en farlig svindlerring. Hun er den kvindelige chef for en gruppe af svindlere og er kendt for at være koldblodig og manipulerende. Margot har også en kompleks relation til Benjamin.

Elvy som Sophie Novak

Elvy spiller rollen som Sophie Novak, et tidligere medlem af Margot Bishops svindlerring og en tilsyneladende uskyldig assistent hos Alice Vaughans firma. Sophie skjuler dog mange hemmeligheder og er en central figur i historien.

John Simm som Rhys

John Simm spiller rollen som Rhys. Han er en skruppelløs svindler og en af chefoperatørerne i Margot Bishops svindlerring. Rhys er også Benjamins bror og spiller en vigtig rolle i Alices og Benjamins forhold.

Jacky Ido som Agent Jules Dao

Jacky Ido spiller rollen som Agent Jules Dao. Han er en FBI-agent, der er fast besluttet på at afsløre Margot Bishops svindlerring. Jules er kendt for sin professionalisme og intelligens.

Gina Torres som Justine Diaz

Gina Torres spiller rollen som Justine Diaz, en politichef og Alices tidligere svigerinde. Justine stoler ikke på Benjamin og forsøger at beskytte Alice mod ham. Hun spiller en vigtig rolle i at opklare svindelsager.

Alimi Ballard som Reginald Lennox III

Alimi Ballard spiller rollen som Reginald Lennox III, også kendt som Reggie. Han er en erfaren svindler og medlem af Margot Bishops team. Reggie er også en kilde til humor i serien.

Shivaani Ghai som Felicity

Shivaani Ghai spiller rollen som Felicity, en livlig og farlig kvinde. Hun er en del af svindlerringen og spiller en nøglerolle i flere af episoderne.

Philippa Coulthard som Tessa Riley

Philippa Coulthard spiller rollen som Tessa Riley, Alices tidligere assistent. Tessa vender tilbage som en central figur i anden sæson, hvor hun er involveret i både svindler og detektivarbejde.

T.R. Knight som Tommy Vaughan

T.R. Knight spiller rollen som Tommy Vaughan, Alices bror. Tommy er en respektabel advokat, der hjælper Alice i hendes kamp mod Benjamin og svindlerringen.

Warren Christie som Ethan Ward

Warren Christie spiller rollen som Ethan Ward, en FBI-agent, der sætter alt ind på at fange svindlerringen. Han har også en privat forbindelse til en af hovedpersonerne.

Nicole Pettis som Robin

Nicole Pettis spiller rollen som Robin, Alices assistent. Hun er en loyal og hjælpsom medarbejder, der ofte hjælper Alice med hendes opgaver.

Lesley Nicol som Sybil Griffiths

Lesley Nicol spiller rollen som Sybil Griffiths, en ældre kvinde og tidligere medlem af Margot Bishops svindlerring. Sybil spiller en vigtig rolle i nogle af svindlerne og hjælper Alice med at forstå denne verden.

Caleb Alexander Smith som Agent Shawn

Caleb Alexander Smith spiller rollen som Agent Shawn, en FBI-agent, der samarbejder med Jules Dao i deres forsøg på at bekæmpe svindlerringen.

Kevin Carroll som Deputy Chief Nick Turner

Kevin Carroll spiller rollen som Deputy Chief Nick Turner, en politiofficer, der er involveret i opklaringen af forskellige sager og samarbejder med Alice og hendes hold.

Denne liste repræsenterer de vigtigste skuespillere og karakterer i TV-serien The Catch. Hver af disse skuespillere bidrager til at skabe en spændende og dybdegående historie om kærlighed, svig og kriminalitet. Serien er et must for fans af krimidrama og thriller-genren.

Overblik

Titel The Catch
Udgivelsesdato 24. marts 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Пастка
Optagelsessteder Eleven Austin Apartments – 811 E 11th St, Austin, Texas, USA
Produktionsselskaber Shondaland
ABC Signature

Resmué

The Catch er en spændende TV-serie, der følger en kvindelig privatdetektiv med en særlig ekspertise i at afsløre bedrageri. Hun bliver tiltrukket af en mand, hvis karriere angiveligt drejer sig om at begå bedrageri for at tjene til livets ophold.

Morsomme fejl i TV-serien The Catch

Når vi sætter os godt til rette foran fjernsynet og glæder os til at blive draget ind i en spændende tv-serie, håber vi naturligvis på en fejlfri oplevelse. Desværre er det ikke altid tilfældet, og TV-serien The Catch har heller ikke undgået nogle små, men underholdende fejl, som skarpe seere har opdaget. Lad os dykke ned i nogle af de sjoveste fejl, der har fået os til at grine og ryste på hovedet.

Reveling mistakes – Baggrund fra en høj bygning

Ved første øjekast kan det virke imponerende, når vores hovedpersoner befinder sig i et luksuriøst hotelværelse på Weatherby Hotel. Men hvis man kigger godt efter, vil man opdage en temmelig mærkelig ting: udsigten fra vinduerne viser en by set fra et højt punkt og kigger nedad. Problemet er bare, at det er en decideret kulisse. Udsigten ser ens ud, selv når kameraet vinkles opad. Måske er der en hemmelig skjult verdenskampionskab i bygningshøjdespring i gang på hotellets tag?

Audio/visual desynchronisering – Når våben får en egen vilje

En hurtig og actionfyldt TV-serie som The Catch ville naturligvis ikke være komplet uden nogle hårde mænd og farlige pistoler. Desværre synes produktionen at have overset en vigtig detalje: lyd og billede er ikke altid på samme side, især når det kommer til brugen af våben. Vi har bemærket, at hver gang der trækkes en pistol eller bare vises, kan vi høre en lyd af pistolen, der lades. Det er sjovt, for selv de våben uden en synlig hammer skal åbenbart have deres eget lille øjeblik med kanonmusik. Måske er det en ny trend blandt pistolerne? Vi venter spændt på at høre, hvad de siger, når de trækker pistol i en romantisk komedie!

Selvom fejl som disse kan få os til at trække lidt på smilebåndet, vil vi ikke lade dem ødelægge vores underholdning. TV-serien The Catch er stadig en sjov og spændende oplevelse, som vi nyder at fordybe os i hver uge. Blot husk, at selv de bedste produktioner kan have nogle små skønhedspletter, der blot gør os endnu mere glade for at være en del af den skønne verden af TV-serier.

Andre populære titler: Money Heist: Korea – Joint Economic AreaSpeakMeteor GardenJujutsu KaisenLimitlessScream 2WantedWhat Women WantZooThor: RagnarokRun Hide FightMiseryThe Cleaning LadyWentworthHouse of LiesAlice in WonderlandHoly SpiderHow to Blow Up a PipelineThe Sweetest ThingRick and MortyKingpinTed LassoElementalDie Braut des PrinzenThe Hillside StranglerRole ModelsSteve JobsNissebandenFlashdanceJalla! Jalla!Interview with the VampireChaseDominoThe SinnerEverybody Hates ChrisThe StrangerMonster Loving ManiacsLockeSpenser ConfidentialIsle of DogsIn TimeHaikyu!!The GreyKlovnDated and RelatedRequiem for a DreamJulehjertets hemmelighed“Låst inde for livet” Del 2Alone in the Wild