kinokvinder.dk

The End of the F***ing World (TV Series 2017–2019)


Overblik

Titel The End of the F***ing World
Udgivelsesdato 24. oktober 2017 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Hành Trình Chết Tiệt
Optagelsessteder Sheppey Crossing, Isle of Sheppey, Kent, England, UK
Produktionsvirksomheder Clerkenwell Films
Dominic Buchanan Productions

Resmué

TV-serien The End of the F***ing World handler om James, en 17-årig dreng, der er overbevist om, at han er en psykopat. En dag møder han Alyssa, en ny pige på skolen, der er cool og stemningsfuld. Trods deres forskelligheder knytter de to en forbindelse, og Alyssa overtaler James til at tage på en roadtrip for at finde hendes biologiske far.

Seriens historie er baseret på den prisvindende serie af tegneserier af Charles Forsman. The End of the F***ing World giver seerne et indblik i livet for de to teenage-outsiders, James og Alyssa, i en verden præget af mørke og forvirring, mens de begiver sig ud på en rejse for at finde Alyssas far, der forlod hjemmet, da hun var barn.

Fejl og fumleri i The End of the F***ing World

En serie, der er præcis så fejlfyldt, som dens titel antyder

TV-serien The End of the F***ing World tog seere med storm med sin underligt charmerende historie om to teenage-outsiders. Men selvom serien formår at underholde, kan vi ikke lade være med at grine af de små fejl og fumleri, som seerne er stødt på. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:

Mikrofoner bliver glemt – bogstaveligt talt

I flere scener kan man tydeligt se, at de højteknologiske mikrofoner, der normalt anvendes til optagelser, rammer skuespillernes tøj. Det er, som om nogen har glemt at fjerne dem fra karaktererne og deres kostumer. Man kan næsten høre de ucharmerende dikkende lyde, hver gang en af skuespillerne bevæger sig.

Forvirrede skuespillere og kiksede replikker

Visse skuespillere ser ud til at have haft svært ved at huske deres replikker. I flere scener stammer de, famler med ordene eller starter helt forfra, når de laver en fejl. Det virker næsten som om, de er lige så forvirrede som deres karakterer i serien.

Gådefulde tidsforløb

Det er tydeligt, at seriens produktionsteam ikke har brugt meget tid på at udtænke en sammenhængende tidsplan. I nogle scener er det nærmest umuligt at skelne mellem dag og nat, da lyset og vejret skifter på mystisk vis uden nogen forklaring. Måske havde de blot glemt at konsultere en kalender, eller måske var det bare et forsøg på at skabe ekstra forvirring for seerne.

Magiske forvandlinger og skiftende frisurer

En af de mest forbløffende fejl er karakterernes evne til at forvandle sig fra den ene scene til den næste. På et øjeblik kan en skuespiller gå fra at have en kort frisure til pludselig at have lange lokker, uden nogen form for logisk forklaring. Det er som om, de har deres personlige tryllekunstner, der sørger for deres drastiske makeover. Det er næsten som at være i en glamourøs version af Hogwarts.

Finurlige produktplaceringer

Man kunne næsten tro, at The End of the F***ing World var blevet finansieret af en række produktsponsorer. I flere scener dukker der tilfældigt produkter op, som bliver fremvist på en håbløst indlysende måde. Det er svært at forestille sig, at selv de mest ligeglade karakterer ville gå rundt med et tydeligt logo på deres tøj eller drikke af en sodavandsemballage, der ikke har noget at gøre med handlingen. Mon der virkelig er et hemmeligt plot i serien, hvor produktsponsorerne er de egentlige skurke?

En serie med masser af f*** ups

Selvom The End of the F***ing World har sine fejl, er det ikke til at benægte dens underholdningsværdi. Måske er de små fadæser endda en del af charmen i serien. Så næste gang du får øje på en af disse f*** ups, kan du se det som en ekstra grund til at smile og nyde denne mærkværdigt fascinerende serie.

Andre populære titler: Royalteen: Princess MargretheLaw Abiding CitizenThe BlobThe Baker and the BeautyAnastasiaThe EqualizerFast XNakedBelow Deck MediterraneanKlovnDicteSanditonThe Summer I Turned PrettyHotel Transilvania 3: Monștrii în vacanțăFugleflugtenRagnarokOrange Is the New BlackLove, Death & RobotsVikingsBeau Is AfraidSuccession“Sherlock” His Last VowWhen the Bough BreaksBora BoraThe Wedding RingerTransportInfiniBuffy the Vampire SlayerConfusion – Sommer der Ausgeflippten“Gravity Falls” The Last MabelcornStep UpJohn WickEndeavourMomJurassic WorldMortal Engines – Krieg der StädteUncut GemsStar Wars: Episode I – The Phantom MenaceGomorraRagnarokThe Fate of the FuriousBorderWomen Talking“Vennerne og det grønne lys” Anders er vækPelé: Birth of a LegendCaptive StateWhite House DownThe Crowded Room