kinokvinder.dk

The Factor (TV Series 1996–2017)

The Factor – Forklaring af medvirkende

TV-serien The Factor var en politisk debat- og opinionsprogram, der blev sendt på Fox News fra 1996 til 2017. Programmet blev værtet af Bill OReilly og havde et fast panel af medvirkende, der bidrog med deres perspektiver og analyser af aktuelle politiske spørgsmål.

Bill OReilly – Værten

Bill OReilly var værten for The Factor i alle programmets 3940 episoder. Han var kendt for sin skarpe og kontante måde at interviewe gæster på og blev ofte betragtet som en af de mest indflydelsesrige personer inden for konservativt medie. Hans værtsrolle i serien gjorde ham til en af de mest genkendelige figurer på Fox News.

Panelmedlemmer

  1. Laura Ingraham

    Laura Ingraham medvirkede i 179 episoder af The Factor mellem 2004 og 2015. Hun er en amerikansk radiovært og politisk kommentator og er kendt for sin konservative holdning. Hendes analyser og meninger var altid velunderbyggede og provokerende.

  2. Juan Williams

    Juan Williams deltog i 164 episoder af The Factor fra 2005 til 2017. Han er en amerikansk journalist og politisk analytiker, der har arbejdet for flere store medieorganisationer. Hans perspektiver var ofte mere moderate og gav et bredere politisk spektrum til debatterne.

  3. Lis Wiehl

    Lis Wiehl medvirkede i 141 episoder af The Factor mellem 2006 og 2016. Hun var en juridisk ekspert og bidrog med et segment kaldet Is It Legal? (Er det juridisk?). Hendes viden om lovgivning og retsvæsen gav seerne en dybere forståelse af juridiske spørgsmål, der var relevante for politik.

  4. Dennis Miller

    Dennis Miller optrådte i 152 episoder af The Factor fra 2007 til 2016. Han var en berømt amerikansk komiker og kommentator og stod for et segment kaldet Miller Time. Hans underholdende og satiriske tilgang til politik gjorde det nemmere for seerne at fordøje emner, der ellers kunne være kontroversielle eller kedelige.

  5. Mary Katharine Ham

    Mary Katharine Ham var chefredaktør på HotAir.com og medvirkede i 137 episoder af The Factor mellem 2007 og 2015. Hendes ekspertise inden for online medier og politisk kommunikation bidrog til at nuancere debatterne om den politiske dagsorden i programmet.

  6. Megyn Kelly

    Megyn Kelly var med i 128 episoder af The Factor mellem 2007 og 2015. Hun er en berømt amerikansk journalist og tidligere advokat. Hendes journalistiske baggrund gav hende en unik indsigt i politiske spørgsmål og en evne til at stille skarpe spørgsmål til gæsterne.

  7. Monica Crowley

    Monica Crowley medvirkede i 123 episoder af The Factor mellem 2007 og 2016. Hun er en amerikansk konservativ politisk kommentator og blev betragtet som en af de mest indflydelsesrige kvindelige stemmer inden for medieverdenen. Hendes meninger var altid velbegrundede og provokerende.

  8. Geraldo Rivera

    Geraldo Rivera optrådte i 120 episoder af The Factor fra 2004 til 2016. Han er en amerikansk journalist og tv-vært, der er kendt for sin dækning af kontroversielle emner. Hans perspektiver var ofte mere liberale og bidrog til en bredere politisk diskussion i programmet.

  9. Kimberly Guilfoyle

    Kimberly Guilfoyle medvirkede i 117 episoder af The Factor mellem 2008 og 2016. Hun bidrog til segmentet Is It Legal? og er kendt for sin ekspertise inden for jura og politik. Hendes analyser gav seerne en dybere forståelse af juridiske spørgsmål, der var relevant for politik.

  10. Bernard Goldberg

    Bernard Goldberg deltog i 111 episoder af The Factor mellem 2005 og 2017. Han er en amerikansk journalist og forfatter, der har arbejdet for flere store nyhedsorganisationer. Hans perspektiver var dybtgående og provokerende, og han bidrog med ekspertise inden for medier og journalistik.

  11. Kirsten Powers

    Kirsten Powers medvirkede i 94 episoder af The Factor mellem 2005 og 2016. Hun er en amerikansk politisk analytiker og kommentator, der tidligere har arbejdet for regeringen. Hendes synspunkter var ofte mere liberale og bidrog til at give en bredere politisk debat i programmet.

  12. Alan Colmes

    Alan Colmes optrådte i 95 episoder af The Factor fra 2004 til 2015. Han var en amerikansk radiotalkshowvært og politisk kommentator, der ofte repræsenterede det liberale synspunkt i debatten. Hans perspektiver var kontroversielle og gav modspil til de mere konservative stemmer i programmet.

  13. John Stossel

    John Stossel deltog i 85 episoder af The Factor fra 2005 til 2016. Han er en amerikansk journalist og forfatter, der er kendt for sin tilgang til undersøgende journalistik og libertarianisme. Hans perspektiver bidrog til en bredere politisk debat i programmet.

  14. Dick Morris

    Dick Morris optrådte i 82 episoder af The Factor mellem 2004 og 2012. Han er en amerikansk politisk konsulent og kommentator, der har arbejdet for flere politiske kampagner. Hans analyser og forudsigelser var ofte kontroversielle og bidrog til spændingen omkring politik.

  15. Charles Krauthammer

    Charles Krauthammer optrådte i 80 episoder af The Factor fra 2010 til 2016. Han var en berømt amerikansk journalist og politisk kommentator, der var kendt for sin konservative holdning. Hans analyser og perspektiver var altid tankevækkende og hjalp med at afdække de komplekse politiske spørgsmål.

  16. Jesse Watters

    Jesse Watters optrådte i 100 episoder af The Factor mellem 2005 og 2017. Han er en amerikansk journalist og tv-personlighed, der er kendt for sine skæve interviews og reportager. Hans bidrag var ofte underholdende og gav en letfordøjelig måde at forstå politiske spørgsmål på.

  17. Brit Hume

    Brit Hume var Fox News Senior Political Analyst og medvirkede i 76 episoder af The Factor mellem 2008 og 2016. Han er en berømt amerikansk journalist og kommentator og er kendt for sin analytiske tilgang til politik.

Disse medvirkende i TV-serien The Factor bidrog til de politiske debatter og analyser, som programmet var kendt for. Deres forskellige perspektiver og ekspertise gav seerne en bredere dækning af politiske spørgsmål og hjalp med at skabe en dybere forståelse af de komplekse emner.

Overblik

Titel The Factor
Udgivelsesdato 7. oktober 1996 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som ザ・オライリー・ファクター
Produktionsselskab Fox News

Resmué

The Factor er en amerikansk tv-serie, der udsendes på Fox News Channel. Det er en nyheds- og debatprogram, der bringer aktuelle historier og politiske diskussioner til seerne. Programværten er kendt som en kontroversiel og skarp interviewer, der ikke holder sig tilbage fra at udfordre gæsterne.

Serien har fokus på at afdække og analysere forskellige emner inden for politik, samfund og kultur. Hvert afsnit bringer en bred vifte af historier, der spænder fra national politik til internationale begivenheder og lokale problemstillinger. Programmet søges at give seerne et dybere indblik i de komplekse spørgsmål, der præger vores verden i dag.

The Factor har også et format, der giver seerne mulighed for at deltage i diskussionen. Der bliver ofte inviteret gæster med forskellige holdninger og perspektiver, hvilket skaber en levende og dynamisk debat. Programværten er kendt for sin skarpe tæft og evne til at stille spørgsmål, der bringer interessante synspunkter frem i lyset.

Serien har vundet flere priser og er kendt for sin høje redaktionelle standard og kvalitetsproduktion. The Factor tilbyder seerne en bred vifte af indhold, der informerer, udfordrer og underholder. Programmet forsøger at give et nuanceret billede af forskellige politiske og samfundsmæssige spørgsmål og giver seerne mulighed for at træffe deres egne informerede valg.

Funny fejl i TV-serien The Factor

1. Karakterskift midt i en scene

En af de mest underholdende fejl i TV-serien The Factor er det pludselige karakterskift midt i en scene. Det er som om, skuespillerne har glemt, hvilken rolle de spiller, og bare går med strømmen. I en episode ser vi for eksempel det barske bandemedlem Jimmy pludselig trække en antik vase frem fra sin jakkelomme og fungere som den største gentleman. Det er da lidt svært at være skræmmende med en så fin smag i keramik!

2. Forvirrende tidslinje

The Factor har også en lidt forvirrende tidslinje, der kan få seerne til at føle sig som Marty McFly i Tilbage til Fremtiden. I en episode ser vi hovedkarakteren Lisa i nutiden, og næste øjeblik er hun pludselig tilbage i 80erne uden nogen forklaring. Mon det er en uforklarlig tidsportal eller blot en dårligt skrevet storyline? Måske seriens producenter også har en DeLorean gemt et sted? Who knows!

3. Tydelige mikrofoner

En af de mest morsomme ting at spotte i The Factor er de tydelige mikrofoner, der konstant sniger sig med på skærmen. Det er som om, lydteamet ikke har lært kunsten at skjule deres udstyr ordentligt. Der er intet mere underholdende end at se skuespillere have intense samtaler, mens deres mikrofoner er synlige og nærmest skriger jeg er her!. Måske skulle de prøve at skifte til trådløse mikrofoner næste gang?

4. Uforklarlige skift i hårfarve

I The Factor er der også en særlig form for magi, der sker på skuespillernes hoveder. Nogle gange skifter deres hårfarve fuldstændig uden nogen forklaring. Det ene øjeblik har hovedpersonen blondt hår, og næste øjeblik ser vi hende med rødt hår som en ægte klovn. Er det et nyt trendskifte indenfor frisurer, eller er der bare en uerfaren makeup-artist på holdet? Det forbliver et mysterium!

5. Absurd rekvisitter

Vi kan heller ikke undgå at nævne de helt absurde rekvisitter, der bruges i The Factor. I en scene ser vi for eksempel en karakter iført en flydende gummikanin, mens han taler om seriøse emner. Er det mon et symbol for hans usikkerhed eller bare en dårlig joke? Og hvad med scenen, hvor politichefen bruger en gigantisk prop som walkie-talkie? Det er svært at tage en alvorlig krimi-serie seriøst med sådanne øjeblikke af total forvirring!

TV-serien The Factor bringer os ikke kun spænding og drama, men også mange sjove øjeblikke takket være de fejl, der optræder. Så næste gang du ser en af disse bizarre fejl, så slap af, grin af det og nyd underholdningen – muligvis mere end seriens egentlige handling!

Andre populære titler: G.I. Joe – Die AbrechnungScarfaceThe Hateful EightRed LightsUnchartedTrue History of the Kelly GangThe Gray ManThe TunnelGuardians of the Galaxy Vol. 3Povestea unui campionBarbieOceans 8Old SchoolMuriels WeddingBirdman orLook Whos TalkingCarlitos WayInvoluntaryCentervagtThe Lost CityItaliensk for begyndereThe WalkThe Secret Life of Walter MittyTaxi DriverValhalla – The Legend of ThorLes MisérablesBrazenJulemandens datter 2Natural Born KillersHardcore HenryOuter BanksLove, Death & RobotsHorrible BossesWelcome HomeJak zostalem gangsterem. Historia prawdziwaAftersunInto the DarkThe Worst Person in the WorldEmpire of LightThe Old GuardLuciferIn with the DevilGame of ThronesFormiga ZShakespeare & Hathaway: Private InvestigatorsAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenBlacKkKlansmanPuzzle mortalIyi Adamin 10 Günü