kinokvinder.dk

The Fixer (TV Series 2008–2009)

The Fixer: En dybdegående kig på de medvirkende skuespillere

Hovedrollerne

TV-serien The Fixer blev sendt fra 2008 til 2009 og var en spændende kriminaldrama produceret i Storbritannien. Her er en introduktion til nogle af de talentfulde skuespillere, der medvirkede i showet:

Andrew Buchan som John Mercer

Andrew Buchan spillede hovedrollen som John Mercer i The Fixer. Mercer er en tidligere elitesoldat, der bliver rekrutteret af en hemmelig enhed kaldet The Fixer, der har til opgave at eliminere kriminelle uden at involvere politiet. Buchan leverede en imponerende præstation som den intense og fokuserede Mercer.

Jody Latham som Calum McKenzie

Jody Latham spillede rollen som Calum McKenzie i 12 afsnit af serien. McKenzie er en ung og impulsiv kriminel, der bliver ansat af Mercer og bliver hans protegé. Latham formår at fremstille McKenzie som en karakter med mange lag og en kompleks personlighed.

Tamzin Outhwaite som Rose Chamberlain

Tamzin Outhwaite spillede Rose Chamberlain, en tidligere politibetjent, der bliver rekrutteret af Mercer til The Fixer-teamet. Outhwaite bringer styrke og intensitet til rollen som Chamberlain og skaber en spændende dynamik mellem hende og Mercer.

Peter Mullan som Lenny Douglas

Peter Mullan leverede en stærk præstation som Lenny Douglas, lederen af The Fixer-teamet. Douglas er en hård og erfaren mand, der er villig til at gå til ekstreme længder for at få jobbet gjort. Mullan formår at skabe en karakter med autoritet og troværdighed.

Birollerne

Udover hovedrolleindehaverne bragte The Fixer også en række talentfulde skuespillere ind i birollerne. Her er nogle af dem:

  1. Elisa Terren som Manuela – Terren spillede rollen som Manuela, en tidligere prostitueret, der bliver en del af The Fixer-teamet.
  2. Elliot Cowan som Matthew Symmonds – Cowan spillede rollen som Matthew Symmonds, en tidligere soldat og medlem af The Fixer-teamet.
  3. Liz White som Jess Mercer – White spillede rollen som John Mercers søster, der bliver fanget i konflikten mellem hans arbejde og familie.

Disse skuespillere bidrog alle til at skabe en spændende og veludført TV-serie i The Fixer. Deres præstationer, kombineret med en spændende historie og stærke karakterudviklinger, gjorde serien til en stor succes.

The Fixer blev skabt af Ben Richards og Neil Cross og medvirkede også mange andre dygtige skuespillere og filmfolk. Deres samlede indsats bidrog til at gøre serien til en uforglemmelig oplevelse for seerne.

Overblik

Titel The Fixer
Udgivelsesdato 3. marts 2008
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Kendt som Чистач
Filmslocations London, England, UK
Produktionsfirma Kudos Film and Television

Resmué

TV-serien The Fixer handler om den tidligere elitesoldat og dømte morder, John Mercer, som bliver tilbudt en tidlig løsladelse fra fængslet under betingelsen af, at han bliver en lejemorder for regeringen.

John Mercer, der tidligere har tjent sit land på slagmarker verden over, bliver nu tvunget til at bruge sine færdigheder til at bekæmpe kriminelle og udføre regeringens beskidte arbejde. Med sit ekspertise og strategiske tæft bliver han en uundværlig ressource for regeringen.

Som en fixer tager Mercer hånd om sager, som politiet og retssystemet ikke kan håndtere. Han er en skyggefigur i samfundet, altid på kanten af loven, men altid med den højere retfærdighed for øje.

Mens han udfører sine dødelige missioner, opdager John Mercer hemmeligheder og konspirationer, der strækker sig langt over hans egne opgaver. Han tvinges til at navigere gennem et farligt spil af intriger, hvor ingen er, hvad de giver sig ud for at være.

I midten af alt dette står Mercer over for sin egen fortid og de valg, der har ført ham til sit nuværende liv som lejemorder. Han må konfrontere sin egen moral og finde ud af, om han kan bruge sine evner til at gøre en forskel og bringe retfærdighed til verden omkring ham.

The Fixer er en spændende og adrenalinfyldt tv-serie, der udforsker tematikken om moral, retfærdighed og loyalitet. Med intense actionscener og en dybdegående karakterudvikling får serien seerne til at tænke over, hvor de selv ville trække grænsen mellem ret og forkert.

Fem skøre fejl i TV-serien The Fixer, opdaget af seere!

TV-serier kan være fantastiske, men de er ikke altid fejlfri. Og det gælder også for den populære TV-serie The Fixer! Trods al sin action og spænding har seere lagt mærke til nogle ret mærkelige fejl, der er værd at grine af. Lad os tage et kig på fem af de sjoveste fejl fundet af trofaste fans af The Fixer:

1. Den uovervindelige kaffe:

I en af episoderne ser en af karaktererne ud til at være den nye MacGyver og laver en tidsindstillet bombe med kun et sugerør, en rød blyant og en kop kaffe. Men det virker som om, at koppen af kaffe aldrig slipper op, uanset hvor mange timers action der går forbi. Enten har de en magisk forsyning af kaffe, eller også er koppen lidt for god til at holde sig fyldt!

2. Tidsrejsen:

I en anden episode befinder vores helte sig i en presset situation, da en bombe skal sprænges om et mødelokale. Pludselig ser vi en person gå igennem døren og stoppe bomben i sidste øjeblik. Men hvis man ser godt efter, kan man faktisk se, at denne person allerede befinder sig i lokalet, før bomben overhovedet bliver aktiveret! Måske har denne person evner til at rejse i tiden, eller også har redaktøren bare sovet i timen.

3. Den genopstående antagonist:

I flere udgaver af serien er der en ondsindet antagonist, der er helt afgjort blevet besejret. Men af en eller anden grund ser det ud til, at denne skurk har mere end ni liv. Vi tæller mindst tre gange, hvor karakteren bliver skudt, sprængt i luften, og endda kørt ned af en lastbil. Men hver gang vender han/skal hun tilbage. Det er tydeligt, at The Fixer har affinitet for genopstandelse eller i det mindste utrolig gode helbredskosttilskud!

4. Den flyvende bil:

Ja, du læste rigtigt! I en af de mest dramatiske actionscener ser vi vores helte blive jaget af fjender i bil. Pludselig hopper føreren på fjendernes bil, og vores helte styrer bilen på den mest umulige måde. Pludselig ser vi bilen flyve over en bro, som om Newtons love om tyngdekraft slet ikke gælder. Måske har de udforsket en ny form for transport kaldet flydende bil. Måske vi i fremtiden alle skal have en!

5. Den forsvundne rekvisitter:

I flere episoder skifter The Fixer mellem rekvisitter som var de tryllekunstnere. I en scene kan han holde en pistol, men i den næste sekvens kan pistolen være mystisk forsvundet, kun for at dukke op igen i hans hænder lidt senere. Selvom det er ret imponerende at se vores helt arbejde uden rekvisitter, ville det være rart at forstå, hvordan det overhovedet er muligt.

Der skulle være noget for enhver smag blandt disse fejl i The Fixer. Uanset om det er koffeinholdige superhelte eller virkelighedens Houdini-lignende rekvisit-manipulatorer, er det svært ikke at grine af disse sjove fejl. Så næste gang du ser din yndlings-TV-serie, er det værd at holde øje med de skøre fejl, der kan få dig til at elske den endnu mere!

Andre populære titler: Anja & Viktor – In Sickness and in HealthCold Case HammarskjöldRatatouilleKongekabaleBlade Runner 2049The Last Full MeasurePower Book IV: ForceBusterThis Is Going to HurtNew GirlMidnight CallerGalaxy QuestMan UpThe RockerThe Comeback TrailThe Mountain Between UsTrainspotting – Neue HeldenHans Zimmer Live in PragueGrimmEvil Dead RiseFast XSkyttenSt. TriniansThe Last EmperorThe Longest YardFirst KillTreasure IslandRoninTriplu XThe FlashGuardians of the Galaxy Vol. 3Loserii de la seralNo Man of GodLady BirdQueen Bees – Im Herzen jungTonserA Cabana do MedoRutsjReservoir DogsMcLeods DaughtersThe Office: Superfan EpisodesGirl in the BasementMagic MikeThe Mentalist“Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities” Lot 36KantaraThe Shawshank RedemptionAventurile lui SmallfootGhost