kinokvinder.dk

The Flash (TV Series 2014–2023)

De medvirkende i TV-serien The Flash

The Flash er en populær amerikansk TV-serie, der først blev sendt i 2014 og fortsætter stadig med at tryllebinde seere over hele verden. Serien er baseret på den ikoniske DC Comics-superhelt med samme navn og fortæller historien om Barry Allen, der bliver den hurtigste mand i verden efter at have fået overmenneskelige kræfter af en mystisk partikelaccelerator-eksplosion.

Grant Gustin – Barry Allen/The Flash

Grant Gustin spiller hovedrollen som Barry Allen, også kendt som The Flash. Han begynder som en beskeden retsmedicinsk tekniker, der får sine fantastiske kræfter, og bruger dem til at bekæmpe kriminalitet og beskytte Central City. Gustin formår at give karakteren en perfekt balance mellem håb, mod og sårbarhed.

Candice Patton – Iris West-Allen

Candice Patton portrætterer Iris West-Allen, Barry Allens bedste ven og senere kone. Hun er en stærk og handlekraftig journalist, der står ved Barrys side i kampen mod kriminalitet. Pattons evne til at bringe følelse og autenticitet til rollen har gjort hende til en favorit blandt fans.

Danielle Panabaker – Caitlin Snow

Danielle Panabaker spiller Caitlin Snow, en genial læge og forsker på S.T.A.R. Labs. I begyndelsen af serien opdager Caitlin, at hun har et alter ego ved navn Killer Frost, der besidder iskræfter. Panabaker giver liv til både den reserverede og følsomme side af karakteren såvel som den farlige og utilregnelige Killer Frost.

Carlos Valdes – Cisco Ramon

Carlos Valdes spiller Cisco Ramon, en teknisk ekspert og en af Barrys nærmeste venner. Han hjælper Barry med at udvikle og forbedre hans superhelteevner ved at skabe specialdesignede udstyr. Valdes bringer en lys og morsom energi til rollen som Cisco og er en favorit blandt fansen på grund af sin sjove replikker og unikke personlighed.

Jesse L. Martin – Joe West

Jesse L. Martin spiller Joe West, som er Barrys adoptivfar og en respekteret politiinspektør i Central City. Joe fungerer som en mentor for Barry og støtter ham både personligt og professionelt. Martin bringer en dybde og varme til karakteren og formår at skildre det komplekse forhold mellem far og søn på en rørende måde.

Tom Cavanagh – Dr. Harry Wells

Tom Cavanagh spiller Dr. Harry Wells, en brillant videnskabsmand og leder af S.T.A.R. Labs på et tidspunkt i serien. Han er også en kompleks karakter med flere versioner og hemmeligheder, der har givet Cavanagh mulighed for at vise sit talent som skuespiller og skabe en række mindeværdige præstationer.

Danielle Nicolet – Cecile Horton

Danielle Nicolet portrætterer Cecile Horton, en advokat og kæreste til Joe West. Hun spiller også en vigtig rolle som støtte for flere af de andre karakterer i deres retssager og personlige strabadser. Nicolet bringer en stærk og sympatisk tilstedeværelse til rollen som Cecile.

Kayla Compton – Allegra Garcia

Kayla Compton spiller Allegra Garcia, en fotograf og journalist, der arbejder sammen med Iris West-Allen. Hun bringer en ungdommelig energi og entusiasme til serien samt en overraskende forbindelse til den større Flash-mythologi.

Brandon McKnight – Chester P. Runk

Brandon McKnight portrætterer Chester P. Runk, en genial opfinder og teknisk ekspert, der også bliver en del af Barrys team. Han tilføjer en humoristisk og goofy side til serien og er en sjov karakter at følge med i.

Hartley Sawyer – Ralph Dibny

Hartley Sawyer spiller Ralph Dibny, også kendt som Elongated Man. Han er en privatdetektiv med evnen til at strække sig ubegrænset. Sawyer bringer en morsom og karismatisk tilstedeværelse til rollen.

Keiynan Lonsdale – Wally West

Keiynan Lonsdale portrætterer Wally West, der også bliver en superhelt kendt som Kid Flash. Han er Barrys halvbror og et vigtigt medlem af teamet. Lonsdale bringer en ungdommelig og energisk udstråling til karakteren.

Patrick Sabongui – Captain David Singh

Patrick Sabongui spiller Captain David Singh, der er politikaptajn i Central City Police Department. Han er en troværdig og etisk karakter, der er til stede for at hjælpe teamet med at bekæmpe forbrydelser.

Jessica Parker Kennedy – Nora West-Allen

Jessica Parker Kennedy portrætterer Nora West-Allen, også kendt som XS, der er Barry og Iris datter fra fremtiden. Hendes dynamiske og komplekse forhold til sine forældre skaber en spændende dynamik i serien.

Rick Cosnett – Detective Eddie Thawne

Rick Cosnett spiller Detective Eddie Thawne, en betjent i Central City Police Department. Han har en kompleks baggrund og spiller en afgørende rolle i seriens overordnede historie.

Michelle Harrison – Speed Force

Michelle Harrison giver stemme til Speed Force, en magtfuld og mystisk entitet, der har betydning for Barrys rejse som The Flash. Hendes præstation giver karakteren en aura af mystik og intensitet.

John Wesley Shipp – Henry Allen

John Wesley Shipp spiller Henry Allen, Barrys far. Shipp har tidligere portrætteret The Flash i en ældre TV-serie og er et værdsat medlem af The Flash-fællesskabet. Han bringer en følelse af nostalgi og arv til rollen.

Jon Cor – Mark Blaine

Jon Cor spiller Mark Blaine, også kendt som Chillblaine. Han er en kold og farlig superskurk, der bringer problemer for Barry og hans team. Cor formår at give karakteren en skræmmende og hævngerrig udstråling.

Stephanie Izsak – Officer Daisy Korber

Stephanie Izsak portrætterer Officer Daisy Korber, en betjent i Central City Police Department. Selvom hendes rolle er mindre, tilføjer hun en realistisk og troværdig dynamik til politistyrken.

The Flash har et stort ensemble af talentfulde skuespillere, der hver især bidrager til at skabe en spændende og overbevisende TV-serie. Deres præstationer har hjulpet med at bringe disse elskede DC Comics-karakterer til live og har gjort The Flash til en af de mest populære superhelteserier i nyere tid.

Skabere: Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg

Alle cast og besætning

Overblik

Titel The Flash
Udgivelsesdato 10. februar 2015
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Người Hùng Tia Chớp
Filmoptagelsessteder Portland, Oregon, USA (Eric Wilkerson)
Produktionsselskaber Berlanti Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television

Resmué

Efter at være blevet ramt af lynet vågner Barry Allen op fra sin koma og opdager, at han har fået evnen til superhastighed og bliver til Flash, der bekæmper kriminalitet i Central City. Barry Allen bliver ramt af lynet og falder i koma. Ni måneder senere vågner han og møder Cisco Ramon, Harrison Wells og Caitlin Snow. Senere opdager han, at han har fået superkræfter på grund af en eksplosion fra partikelacceleratoren.

Barry Allen er en kriminaltekniker og efterforsker hos Central City Politiet og har et rimeligt lykkeligt liv, på trods af barndomstraumet med en mand i en bizar rød-og-guldragt, der dræbte hans mor og fik hans far sat i fængsel for det. Alt ændrer sig, da en massiv partikelaccelerator skabt af den visionære fysiker Dr. Harrison Wells og hans team hos S.T.A.R. Labs forårsager en funktionsfejl og skaber en uhyggelig storm, der dræber mange mennesker og får Barry til at blive ramt af lynet i sit laboratorium. Han vågner op efter ni måneders koma. Sammen med sine nye venner hos S.T.A.R. Labs opdager han, at han har supermenneskelig hastighed og kan løbe både på land og vand. Han kan bevæge sig, tænke og reagere med lynets hastighed. Han kan også vibrere så hurtigt, at han kan passere gennem vægge, rejse i tiden og låne eller tildele hastighed. Han heler også hurtigere end en gennemsnitlig menneske. Senere opdager han, at han ikke er den eneste med påvirkninger fra eksplosionen, og de fleste af dem bruger deres kræfter til ondskab. Fast besluttet på at gøre en forskel dedikerer Barry sit liv til at bekæmpe trusler som Flash. – Ron Shaju

Efter at være blevet ramt af lynet og være påvirket af partikelaccelerator eksplosionen vågner Barry Allen op med utrolig hastighed. Han kalder sig selv The Flash. Nu er han desperat efter at finde personen, der dræbte hans mor, da han var barn. Barry rejser flere gange tilbage i tiden og roder det hele sammen og ødelægger sine venners liv, men han er en morsom fyr. Han er også en superhelt og har reddet hundredvis af menneskers liv, så han er en god fyr. Flash får løbende hjælp fra andre superhelte som Arrow og Supergirl.

Efter at være blevet ramt af lynet bliver Barry Allen (Grant Gustin) genfødt. Nu med superhastighed har han fået et nyt navn. Flash. Med hjælp fra sine venner bekæmper han kriminalitet og finder andre metahumaner som ham selv. Og han vil gøre alt for at stoppe dem. Han er Flash.

Fejl i TV-serien The Flash

Gør klar til nogle superheltetravlheder!

TV-serien The Flash har hypnotiseret seere verden over med sin spændende blanding af action, drama og superheltetapre. Men selv de mægtige superheltene er ikke immune over for at snuble over nogle fejl og pudsige øjeblikke. Lad os dykke ned i nogle af de mest mindeværdige fejl fundet af seerne!

1. Uundgåelige håndværkerfejl

Vi begynder med at se nærmere på nogle af de håndværkerfejl, der nogle gange sniger sig ind i serien. Du har måske bemærket, at selvom Barry Allen, også kendt som The Flash, er kendt for sin hastighed, tager det ham utrolig lang tid at lægge et puslespil! Måske skulle han låne lidt af sin supersonic tempo og få det gjort i en hastighedsrekord.

2. Tidsrejse – en løsning til alt?

The Flash er mestret i at rejse gennem tiden, og det har ført til nogle sjove øjeblikke. Men seerne har undret sig over, hvorfor Flash aldrig bruger sin tidsrejseevne til at genoplive sin yndlingspizza, der blev brændt i ovnen eller for at rette den uheldige autokorrektur i en tekstbesked. Selvfølgelig har han større ting at bekymre sig om, men lidt hjælp til pizzaen ville da være rart!

3. Hvad skete der med familiefotoalbummet?

The Flash er kendt for sine hjertegribende øjeblikke, hvor karaktererne ser tilbage på deres fortid gennem familiefotoalbummet. Men seerne har bemærket, at på trods af alle de actionfyldte ødelæggelser, TV-serien har været igennem, ser albummet altid ud til at overleve intakt. Er det lavet af diamant eller adamentium? Vi kunne måske bruge et fotoalbum, der kan overleve en dårlig kaffeplet…

4. Låsesmedsupermagt?

Når man har The Flashs evne til at løbe med lynets hastighed, er det kun forventeligt, at han til tider kan blive lidt distræt. Men seerne er blevet forvirrede, når de har set The Flash bruge sit superhurtige tempo til at låse døre op med en simpel nøgle. Måske han skulle overveje en karriere som låsesmed, når han går på pension fra superhelteverdenen.

5. Hvem har brug for jordens tyngdekraft?

Endelig kan vi ikke undgå at bemærke de øjeblikke i serien, hvor tyngdekraften ser ud til at have en løs dag. Selvom det er imponerende at se Flash flyve gennem byen, undrer vi os stadig over, hvordan hans hår bliver stående, når han accelererer fra nul til supersonisk hastighed. Er der en usynlig mængde hårlak ude på markedet, som vi ikke kender til?

6. Forviklingens mysterium

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der det gådefulde mysterium omkring The Flashs mest utrolige evne – evnen til altid at snuble i kablerne. Uanset hvor hurtigt han er, og hvor meget træning han har, er Flash altid i stand til at forvanske sig selv med kabler og falde fladt på gulvet. Måske det er tid til en ekstra træningssession i koordinering?

Afslutningsvis

Der er ingen tvivl om, at TV-serien The Flash har charmeret publikum med sin spænding og superheltedrama. Men selv de bedste serier har deres underholdningsværdi i at finde og lege med nogle af de små fejl, der sniger sig ind i historien. Så næste gang du ser The Flash, kan du nyde showet med et smil, vel vidende at selv superheltene ikke altid er perfekte!

Andre populære titler: Ma Raineys Black BottomThe Walking DeadMoonfallDelivery Man500 Days of SummerIronheartCamp RockHouseOlive KitteridgeKindredBlacklightSoul TrainJurnalulZoolander 2The Last of UsThe GentlemenSuitsSpawnScara lui IacobI Sydafrika går det godtBoys Dont CryCoach CarterNunca Chove em FiladélfiaLove & GelatoShes the ManTempo de MatarShamelessConstantineThe Wandering EarthOne ChanceSherwoodThe Cleaning LadyFunny GamesDont BreatheSiccînWheeler DealersThe Kominsky MethodMorbiusRoomMen in Black: InternationalKoe no katachiVisuri în ManhattanAlletiders julDogs of BerlinLara Croft: Tomb RaiderNaked NewsJane Austens VerführungG-ForceSkyscraperMr Inbetween