kinokvinder.dk

The Following (TV Series 2013–2015)

De medvirkende i TV-serien The Following

TV-serien The Following er en amerikansk krimithriller, der blev sendt fra 2013 til 2015. Serien er skabt af Kevin Williamson, og den følger historien om den tidligere FBI-agent Ryan Hardy og hans jagt på den seriemorder, Joe Carroll.

Hovedrollerne

  • Kevin Bacon spiller rollen som Ryan Hardy
  • James Purefoy spiller rollen som Joe Carroll
  • Shawn Ashmore spiller rollen som Mike Weston
  • Valorie Curry spiller rollen som Emma Hill
  • Sam Underwood spiller rollen som Mark
  • Jessica Stroup spiller rollen som Max Hardy
  • Natalie Zea spiller rollen som Claire Matthews
  • Zuleikha Robinson spiller rollen som Gwen
  • Nico Tortorella spiller rollen som Jacob Wells
  • Kyle Catlett spiller rollen som Joey Matthews
  • Valerie Cruz spiller rollen som Agent Gina Mendez
  • Annie Parisse spiller rollen som Debra Parker
  • Gregg Henry spiller rollen som Dr. Arthur Strauss
  • Connie Nielsen spiller rollen som Lily Gray
  • Tiffany Boone spiller rollen som Mandy Lang
  • John Lafayette spiller rollen som Marshall Turner
  • Chinasa Ogbuagu spiller rollen som Deidre Mitchell
  • Gbenga Akinnagbe spiller rollen som Tom

Disse skuespillere bidrager alle med deres talent og præstationer til The Following. Deres karakterer er med til at skabe spænding og drama i serien, og de formår at gøre dem troværdige og dybt engagerende for seerne.

The Following er skrevet af skaberen Kevin Williamson, som også står bag andre populære TV-serier som The Vampire Diaries og Scream: The TV Series. Hans evne til at skabe komplekse karakterer og intense plotlinjer er tydelig i alle hans værker.

TV-serien The Following har opnået stor succes og popularitet blandt publikum på grund af sin unikke blanding af spænding, action og psykologiske elementer. Skuespillerne i hovedrollerne og resten af rollebesætningen har leveret fantastiske præstationer, der har bidraget til seriens succes.

The Following er en must-see for fans af krimithriller-genren, og dens medrivende historie og stærke skuespil er med til at gøre den til en af de mest mindeværdige TV-serier inden for sit felt.

Overblik

Titel The Following
Udgivelsesdato 21. januar 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Untitled Kevin Williamson Project
Optagelsessteder New York City, New York, USA
Produktionsselskaber Bonanza Productions, Outerbanks Entertainment, Warner Bros. Television

Resmué

I TV-serien The Following følger vi den tidligere FBI-agent Ryan Hardy, der bliver kaldt tilbage til tjeneste, da den seriemorder, han fangede for 10 år siden, undslipper fængslet. Den psykotiske seriemorder Joe Carroll har brugt sin tid bag tremmer på at opbygge en gruppe af tilbedere, der drømmer om at blive seriemordere selv. Med hjælp fra sine loyale følgere planlægger Carroll at bringe Ryan Hardy i knæ… én offer ad gangen.

Seriemordere er ikke noget nyt fænomen i USA, og ifølge FBI er der i øjeblikket over 300 aktive seriemordere rundt omkring i landet. Hvad ville der ske, hvis disse mordere havde en måde at kommunikere og samarbejde på? Hvad nu hvis de kunne danne alliancer og arbejde sammen på tværs af landet? Hvad hvis én genial, psykotisk seriemorder havde evnen til at samle dem alle og aktivere en følgeskare?

Fejlene i TV-serien The Following, der fik seere til at ryste på hovedet

1. Skurken der altid skifter tøj, men aldrig stil

I TV-serien The Following kan man ikke undgå at lægge mærke til, hvor hyppigt skurken skifter tøj. Han formår at skifte dragt flere gange om dagen uden at have en magisk garderobe i ryggen. Men desværre har selv en modeforskrækket figur som ham ikke formået at opdatere sit stillær. Uanset om han er iklædt jakkesæt eller casual tøj, er han altid konservativ og kedelig. Måske skulle han overveje at hyre en stylist, der kan redde både hans tropper og hans stil.

2. Politiets utrolige evne til at undervurdere åbenlyse mistænkte

I stort set hver eneste episode formår politiet at overse de mest blændende åbenlyse mistænkte. Selvom der er modstridende beviser og folk, der bærer ondskaben skrevet i panden, vælger de at jagte de forkerte personer. Man kan ikke undgå at tænke, om politiets efterforskningsmetoder er blevet erstattet med en guidebog for begyndere i detektivarbejde. Måske skulle de investere i et par briller til ledelsen for at forbedre deres syn på kriminalitet.

3. Mordere, der altid ved præcis, hvor og hvornår politiet ankommer

Det virker næsten som om seriens mordere har et indbygget GPS-system, der hjælper dem med at præcisere politiets ankomsttidspunkt. Uanset hvor isoleret eller skjult deres skurkerede er, så har de en fantastisk evne til at slippe væk lige inden politiet dukker op. Måske skulle de overveje at søge job i en kurerfirma, for ingen kan åbenbart slå dem i at levere til tiden.

4. Heltens magiske evne til altid at ankomme på det rigtige tidspunkt

Vores helt har bestemt en superkraft, som vi ikke har fået at vide om. Uanset hvor stor afstand der er mellem ham og den trængte person, så formår han altid at ankomme til det helt rigtige tidspunkt for at redde dagen. Han har åbenbart en GPS-indbygning, der hjælper ham med at time sin ankomst bedre end en tysk togplan. Måske skulle han overveje at blive professionel tidsrejsende, så han kan undgå trafikproppe og være der, hvor han skal være, til tiden.

5. Skurkens fascinerende evne til at have ubegrænset ressourcer

Vi ved alle, at skurke kan have store pengebeholdninger, men denne skurk i The Following tager det til det ekstreme. Han har ikke blot penge nok til at leje skurke til at gøre hans beskidte arbejde, men også ubegrænsede midler til at bygge højt-teknologiske fæstninger og have et team af håndlangere til sin rådighed. Vi burde alle sætte ham i kontakt med vores bankrådgivere, for måske kan han hjælpe os med at klare de daglige udfordringer.

Det er tydeligt, at TV-serien The Following har en del fejl, som seerne ikke kan lade være med at bemærke. Men lad os tage det med et smil og nyde serien for dens spænding og intensitet, selvom vi ikke helt kan forstå logikken bag visse handlinger.

Andre populære titler: Love Is ForeverLove Is ForeverBlack AdamBig Time RushSuspiriaBaywatchRevengeNo Fio da NavalhaLove AgainIron Man 3Brain on FireEiskalte EngelHarry Potter and the Order of the Phoenix4 Girls FingerpaintThe Social NetworkPuzzle mortalArmy of ThievesSuccessionRoad HouseDecision to LeaveKindred SpiritsHuntersThe Good Karma HospitalDarklandAvatar: The Way of WaterXThe IntouchablesThe Life of David GaleInglourious BasterdsGreen Lantern: Beware My PowerTenetTransplantKommissar RexOda OmvendtThis Means WarBlack-ishThe FlashHeatGirl in the BasementOceans 8Street KingsDoom at Your ServiceDisconnectThe Hate U Give1917: Speranță și moarteJujutsu Kaisen 0Recep Ivedik 7Balls of Fury