kinokvinder.dk

The Fonz and the Happy Days Gang (TV Series 1980–1981)

The Fonz and the Happy Days Gang: Skuespillerne bag den populære TV-serie

Henry Winkler som The Fonz

Henry Winkler er bedst kendt for sin ikoniske rolle som Arthur The Fonz Fonzarelli i TV-serien Happy Days. Han spillede rollen i alle 24 episoder af spin-off serien The Fonz and the Happy Days Gang, som blev sendt fra 1980 til 1981. Winklers portrættering af den cool og charmerende The Fonz gjorde ham til et af de mest populære TV-ikoner i 1970erne og 1980erne.

Ron Howard som Richie Cunningham

Ron Howard, der startede sin skuespillerkarriere som Richie Cunningham i Happy Days, fortsatte rollen i The Fonz and the Happy Days Gang. Han spillede også med i alle 24 episoder af serien. Howard var allerede kendt for sin rolle som Richie, en sød og lidt naiv karakter, og fortsatte med at have en succesfuld karriere både som skuespiller og som en anerkendt filmproducer og instruktør.

Don Most som Ralph Malph

Don Most spillede Ralph Malph, en af Richies bedste venner i Happy Days. Han fortsatte sin rolle som Ralph i spin-off serien og medvirkede i alle 24 episoder. Most blev kendt for sin portrættering af den humoristiske og lidt kluntede karakter, og hans præstationer blev elsket af publikum.

Didi Conn som Cupcake

Didi Conn tilføjede en ny karakter til The Fonz and the Happy Days Gang som Cupcake. Hun medvirkede også i alle 24 episoder af serien. Conn, der er bedst kendt for sin rolle som Frenchy i Grease, gav stemme til Cupcake og tilføjede en sjov og endearing karakter til holdet.

Frank Welker som Mr. Cool

Frank Welker var den talentfulde stemmeskuespiller bag karakteren Mr. Cool i The Fonz and the Happy Days Gang. Han gav også stemme til mange andre karakterer i serien og medvirkede i alle 24 episoder. Welker er kendt for sit omfattende arbejde som stemmeskuespiller og har givet liv til utallige karakterer i animationer og film.

Rene Auberjonois, Kenneth Mars, Kathy Garver, Kathryn Leigh Scott, Susan Silo, Amanda McBroom, Mitzi McCall, Don Messick, Henry Polic II, Stanley Ralph Ross og Marlene Aragon som yderligere stemmer

    I The Fonz and the Happy Days Gang blev stemmerne til mange karakterer udført af et talentfuldt hold af skuespillere. Rene Auberjonois, Kenneth Mars, Kathy Garver, Kathryn Leigh Scott, Susan Silo, Amanda McBroom, Mitzi McCall, Don Messick, Henry Polic II, Stanley Ralph Ross og Marlene Aragon var blandt dem, der bidrog med deres stemmer til at bringe liv til de forskellige figurer i serien.

Jackie Joseph som Pauline

Jackie Joseph medvirkede som karakteren Pauline i en enkelt episode af The Fonz and the Happy Days Gang i 1981. Hun er bedst kendt for sin rolle som Audrey Fulquard i The Little Shop of Horrors fra 1960.

June Foray som Dronningen

June Foray gav stemme til karakteren Dronningen i en enkelt episode af serien. Foray, der var en anerkendt stemmeskuespiller, bidrog til mange animerede produktioner og blev kendt for sit arbejde inden for branchen.

Alle skuespillere og medlemmer af holdet bag The Fonz and the Happy Days Gang bidrog til at skabe en underholdende og mindeværdig TV-serie, der blev elsket af mange fans. Deres præstationer og talent har efterladt et varigt indtryk i populærkulturen.

Overblik

Titel The Fonz and the Happy Days Gang
Udgivelsesdato 5. januar 1984 (Storbritannien)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Fonzie
Produktionsselskaber Hanna-Barbera Productions
Paramount Television

Resmué

TV-serien The Fonz and the Happy Days Gang følger historien om Arthur The Fonz Fonzarelli, Richie Cunningham og Ralph Malph, der ved en fejl kommer til at rejse gennem tiden sammen med deres nye ven, Cupcake, en alien fra fremtiden.

Richie, Ralph, The Fonz og hans hund, Mr. Cool, møder en tidsrejsende ved navn Cupcake og bliver ved et uheld fanget i hendes tidsmaskine. Gruppen oplever en række eventyr i forskellige tidsperioder og steder, samtidig med at de desperat forsøger at vende tilbage til 1957.

Fejl i The Fonz and the Happy Days Gang: Et komisk kig på seernes opdagelser

TV-serien The Fonz and the Happy Days Gang, der blev sendt i 1980erne, blev elsket af mange seere for sin underholdende og nostalgiske fortælling. Men det betyder ikke, at serien var fejlfri! Her er nogle af de fejl, som skarpe seere har opdaget og har kunnet more sig over.

Fonzie, ja ja – men hvor blev din højde af?

I virkeligheden må vi konstatere, at skuespilleren bag Fonzie, Henry Winkler, kun er 5 fod 6 tommer (cirka 167 cm) høj. Men i tegnefilmversionen af serien fremstår han som 6 fod (cirka 183 cm) høj. Hvem sagde magiske vækstpiller? For seerne betød det i hvert fald, at The Fonz opnåede en højde, som kun de færreste kan prale af. Det må have været en fordel i kampen mod de onde kræfter, men det holdt ikke rigtig i den virkelige verden.

Er The Fonz for cool til at have fejl?

Sandheden er, at selv den sejeste fyr på Happy Days kan lave fejl. Måske har du lagt mærke til de små uhensigtsmæssigheder i tegningerne af vores elskede karakterer. Nogle gange var Fonzies læderjakke kortere end normalt, måske for at afsløre hans cool t-shirt eller vise ham lidt mere afslappet. Andre gange kunne man spotte den friske Fonz med tommelfingerne peget mod hinanden, i stedet for sit ikoniske thumbs-up-tegn. Det er da betryggende at vide, at selv de sejeste har deres øjeblikke med forvirring og småfejl!

Det kan være en udfordring at fikse tidsmaskinen

Handlingen i The Fonz and the Happy Days Gang involverer vores heltindes, Cupcakes, farlige experiment: en tidsmaskine, der kan transportere dem til forskellige tidsperioder. Men seerne har opdaget, at selvom tidsmaskinen var tilstrækkeligt avanceret til at tage rejsende tilbage i tiden, var der stadigvæk nogle tekniske problemer. I nogle episoder kunne man se, at Fonzies læderjakke skiftede farve midt i et spring gennem tiden, og selvom farver er interessante, virker det ikke helt realistisk. Måske burde de have investeret i en mere pålidelig tidsmaskine?

Happy Days hemmeligheder i Canada

Vi ved alle, at TV-serier kan have forskellige titler, når de bliver vist i forskellige lande, men gad vide, om nogen har gættet, hvad The Fonz and the Happy Days Gang blev kaldt i Canada? Var det The Adventures of the Coolest Dude and His Pals? Eller måske Le Fonz et Les Journées Heureuses? Vi er nødt til at finde en af vores kanadiske naboer til at fortælle os denne hemmelighed!

Den fantastiske TV-serie The Fonz and the Happy Days Gang er fyldt med sjov og nostalgi, men det betyder ikke, at seerne ikke opdagede nogle morsomme fejl undervejs. Fra Fonzies voksende højde til små tegnefejl og tekniske problemer med tidsmaskinen, har disse fejl kun tilføjet til seriens charme og givet os noget at grine af. Så næste gang du ser The Fonz og hans venner drage ud på eventyr, så hold øje med disse fejl og nyd det komiske ved dem!

Andre populære titler: Skins – HautnahGreyzoneMonsters, Inc.Legends of the FallGirlAmerican Dad!Below Deck Sailing YachtQuicksandBarbieYellowjacketsA Nightmare on Elm StreetThe Wandering EarthModern FamilyLeif & BillyCunk on BritainAnne auf Green GablesEnnioSomething BorrowedThe ContractGuardians of the GalaxySpace CowboysBlutmondTárPam & Tommy Lee: Stolen HoneymoonThe Matrix ResurrectionsJohn Wick: Capítulo 4Garfield 2HouseBlack Mirror“Der Bergdoktor” NeulandGossip GirlSelling SunsetBernieSicarioDont Worry DarlingBeautiful DisasterAvengers: Secret WarsThe Autopsy of Jane DoeBarryMare of EasttownBridget Joness DiaryThe GuestDrukAnt-ManLegendHvide løgneGen VJerusalemaDevotion