kinokvinder.dk

The Fosters (TV Series 2013–2018)

De medvirkende i TV-serien The Fosters

TV-serien The Fosters, som blev sendt fra 2013 til 2018, er et drama, der følger den komplekse og følelsesmæssigt intense historie om den sammenbragte familie, Adams Foster, der består af et lesbisk par, Stef og Lena, og deres biologiske, adopterede og plejebørn. Serien portrætterer deres kamp med både hverdagsudfordringer og mere seriøse og dybere problemer, og den blander disse problemstillinger med spænding og romantik på en meget gribende og engagerende måde. The Fosters er kendt for at være banebrydende, da den er en af de første tv-serier til at portrættere en lesbisk familie som hovedpersoner, og den har modtaget bred ros for dens mangfoldighed og for at belyse vigtige sociale emner.

Hovedrollerne

  1. Teri Polo som Stef Adams Foster: Teri Polo spiller rollen som Stef Adams Foster, en tough, men følsom vicevært, der er gift med Lena, og sammen opdrager de en sammenbragt familie.
  2. Sherri Saum som Lena Adams Foster: Sherri Saum spiller den anden halvdel af det lesbiske par, Lena Adams Foster. Lena er en intelligent og kærlig skoleleder, der også er mor i den sammenbragte familie.
  3. Hayden Byerly som Jude Adams Foster: Hayden Byerly spiller rollen som Jude, den yngste af de adopterede børn i familien. Jude kæmper med sin identitet og seksualitet gennem seriens løb.
  4. David Lambert som Brandon Foster: David Lambert spiller rollen som Brandon, Stef og Lenas biologiske søn og en talentfuld pianist. Han oplever mange personlige udfordringer og romantiske relationer i løbet af serien.
  5. Maia Mitchell som Callie Adams Foster: Maia Mitchell spiller rollen som Callie, en af de adopterede børn i familien. Callie kæmper med sin fortid og lidenskabeligt engagerer hun sig i sociale retfærdighedsspørgsmål.
  6. Cierra Ramirez som Mariana Adams Foster: Cierra Ramirez spiller Mariana, Stef og Lenas anden adopterede datter. Mariana er en intelligent og ambitiøs ung kvinde, der også kæmper med personlige kriser.

Andre vigtige roller

  • Danny Nucci som Mike Foster: Danny Nucci spiller rollen som Mike Foster, Stefs eksmand og far til Brandon og Callie. Han spiller en vigtig rolle som støttefigur i familiens liv.
  • Amanda Leighton som Emma Kurtzman: Amanda Leighton portrætterer Emma, en af Callies bedste venner og senere romantisk interesse. Hun er en stærk og uafhængig karakter.
  • Noah Centineo som Jesus Adams Foster: Noah Centineo spiller rollen som Jesus, Marianas tvillingebror. Jesus er en sympatisk og modig karakter, der også kæmper med personlige udfordringer.
  • Jake T. Austin som Jesus Adams Foster: Jake T. Austin spillede den tidlige version af Jesus i de første sæsoner af serien
  • Jordan Rodrigues som Mat Tan: Jordan Rodrigues spiller rollen som Mat, Marianas kæreste og senere ekskæreste.
  • Alexandra Barreto som Ana Gutierrez: Alexandra Barreto spiller rollen som Ana, Jesus og Marianas biologiske mor.

The Fosters er skabt af Bradley Bredeweg og Peter Paige og har et imponerende cast af talentfulde skuespillere. Serien har formået at skabe en stor indflydelse på tv-landskabet ved at behandle emner som LGBTQ+-rettigheder, raceproblemer og plejebørnssystemets udfordringer. Det er en stærk og tankevækkende serie, der har formået at fange publikums hjerter med sit engagement, sin autenticitet og sine fantastiske skuespilpræstationer.

Overblik

Titel The Fosters
Udgivelsesdato 3. juni 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Alternativ titel Familia de acogida
Optagelsessteder 2330 E 1st Street, Long Beach, Californien, USA (The Fosters Home)
Produktionsselskaber Blazing Elm Entertainment, Nitelite Entertainment, Nuyorican Productions

Resmué

The Fosters er en TV-serie, der handler om teenageren Callie Jacob, der bliver placeret i en plejefamilie med et lesbisk par og deres blanding af biologiske, adopterede og plejebørn. Stef Foster og Lena Adams har en familie bestående af adopterede, biologiske og plejebørn. Mariana og Jesus er adopterede 15-årige tvillinger, og Brandon er Stefs 16-årige biologiske søn fra et tidligere ægteskab.

Alt går fint i huset, indtil Callie og Jude ankommer. Callie er 16 år, og hendes 12-årige bror Jude har været hos mange forskellige plejefamilier, men når de bliver placeret hos Fosters-familien, begynder der at ske ting og sager. I denne serie vil Fosters-familien håndtere mange forskellige emner som brud, romantik og vigtige livslektioner.

Fejl i The Fosters: Når politibilerne glemmer at tænde det røde lys

TV-serien The Fosters, der finder sted i solrige San Diego, har opnået enorm popularitet blandt seerne. Men selvom serien fortjener ros for sin fantastiske historie og dygtige skuespillere, er der alligevel nogle seere, der har opdaget fejl i produktionen, som er værd at grine af.

Politibiler uden det berømte røde lys

En af de mest morsomme fejl, der er blevet bemærket af seere, er i scener, hvor politibiler har deres lys tændt, men undlader at have det obligatoriske røde lys. Ifølge Californiens love skal alle politikøretøjer have et rødt lys tændt på deres front, når politilysene er aktiveret. Men her i The Fosters ser vi politibiler, der ikke lever op til dette krav. Er politiet i San Diego bare ret ligeglade med regler?

Billedet af politibiler, der kører rundt uden det karakteristiske røde lys, minder os om, at selv i den soloplyste by San Diego gør politiet nogle gange fejl. Måske er de virkelig bare et skridt bag reglerne.

Men det er vigtigt at huske, at TV-serier ikke altid er helt realistiske. Produktionsteamet kan have forsømt at tage denne vigtige detalje med, eller også har de bare en særlig sans for humor, som vi ikke forstår.

The Fosters fantastiske fiktive San Diego

Lad os se realistisk på det: Vi elsker alle The Fosters og San Diego, som det præsenteres i serien, men nogle gange kan vi ikke lade være med at grine af, hvor langt fra virkeligheden det egentlig er. Hvor er de endeløse køer på motorvejen? Hvor er den uendelige trafik, som bliver ved med at være et mareridt for alle, der er fanget i den?

For at være fair skal vi huske, at The Fosters er en fiktiv serie, hvor vi skal undlade at forvente en fuldstændig realistisk repræsentation af San Diego. Men det vil være ret skægt at se karaktererne stå i timevis i trafikken og sidde fast på motorvejen, ikke sandt?

Fantastisk underholdning med fejl

Når alt kommer til alt er det disse små fejl, der gør TV-serier som The Fosters sjove og underholdende. Selvom seere kan pege fingre ad fejl i produktionen, er det vigtigt at huske, at vi faktisk elsker at sidde hjemme i vores sofa og grine ad disse små detaljer.

Så næste gang du ser en politibil i The Fosters uden det berømte røde lys, eller når du undrer dig over manglen på trafikproblemer i San Diego, husk at smile og nyd det. Fejl kan være sjove, og det er netop hvad de er i denne fantastiske TV-serie.

Andre populære titler: Love & Other DrugsScream VIJoylandCharles tanteBig Trouble in Little ChinaThe KingdomDjango UnchainedYoung Girls with Tiny TitsWalker, Texas RangerTrainspotting – Neue HeldenLa limita extrema2900 HappinessDinRagnarokWanderlust – Der Trip ihres LebensO Rei de Staten IslandA Teoria de Tudo21 Jump StreetHostilesAli G IndahouseFerrariThe PhotographThe HolidayThe IdolTrue StoryIf Anything Happens I Love YouKleine Morde unter NachbarnThe WavePrimal FearKeeping Up with the KardashiansFrikjentDaniel Isnt RealShamelessPremonitionBænkenBlumige AussichtenRunaway BrideA Room with a ViewHerculesThe Good DoctorSeason of the WitchModern FamilyMenendez: Blood BrothersO Rei de Staten Island“House of the Dragon” The Heirs of the DragonRoad HouseThe IslandLeaked!The Undoing