kinokvinder.dk

The Frankenstein Chronicles (TV Series 2015–2017)

The Frankenstein Chronicles: En dybdegående kig på de medvirkende

TV-serien The Frankenstein Chronicles er en mørk og atmosfærisk krimidrama-serie, der blander elementer fra både horror og historie. Serien blev skabt af Barry Langford og Benjamin Ross og blev sendt fra 2015 til 2017. En af de mest bemærkelsesværdige ting ved serien er de talentfulde skuespillere, der medvirkede i den. Lad os tage et kig på nogle af hovedrollerne og de skuespillere, der gav liv til dem.

Sean Bean som John Marlott

Et af de mest genkendelige ansigter i serien er Sean Bean, der spiller hovedrollen som John Marlott. Marlott er en dedikeret og hårdtarbejdende politibetjent i det viktorianske London. Beans præstation som Marlott er fængslende og bringer dybde og intensitet til karakteren. Med sin charmerende tilstedeværelse og evne til at skabe følelsesmæssig forbindelse med publikum, formåede Bean at gøre Marlott til en uforglemmelig karakter.

Richie Campbell som Nightingale

En anden skuespiller, der gjorde et markant indtryk i serien, er Richie Campbell, der spiller karakteren Nightingale. Nightingale er en lojal og passioneret kriminalbetjent, der arbejder tæt sammen med Marlott. Campbells præstation som Nightingale er enestående, og han formår at levere en balance mellem charme og alvor i sin rolle.

Tom Ward som Sir Robert Peel

Tom Ward portrætterer karakteren Sir Robert Peel, en politiker og en centralfigur i serien. Ward formår at give Peel en stærk og autoritativ tilstedeværelse, der er afgørende for historiens udvikling. Hans evne til at skabe en karismatisk og overbevisende karakter er imponerende.

Ryan Sampson som Boz

Ryan Sampson spiller karakteren Boz, en ung og dygtig journalist, der er opsat på at afsløre sandheden bag de rædsler, der finder sted i London. Sampson bringer en ungdommelig energi og en friskhed til rollen, der er en vigtig del af seriens dynamik.

Andre bemærkelsesværdige roller

Udover de hovedpersoner, der er nævnt ovenfor, kan nævnes skuespillere som Ed Stoppard, Eloise Smyth, Vanessa Kirby, Robbie Gee, og mange flere. Disse talentfulde skuespillere spillede alle en vigtig rolle i at bringe karaktererne og historien til live.

Konklusion

Med en stærk rollebesætning og imponerende præstationer fra alle involverede, formåede The Frankenstein Chronicles at fange publikums opmærksomhed og holde dem fanget til skærmen. Skuespillerne bag de medvirkende karakterer har virkelig formået at skabe autentiske og mindeværdige figurer, der sikrede seriens succes.

Overblik

Titel The Frankenstein Chronicles
Udgivelsesdato 20. februar 2018 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Crónicas de Frankenstein
Filmsteder Armagh, County Armagh,Northern Ireland, UK (lokation)
Produktionsselskab Rainmark Films

Resmué

I TV-serien The Frankenstein Chronicles følger vi inspektør John Marlott, der efterforsker en række forbrydelser i det 19. århundredes London. Disse forbrydelser tyder på, at en videnskabsmand er besat af at genoplive de døde.

I 1827 bliver en krop skyllet op på Themsens bredder. Inspektør John Marlott fra flodpolitiet opdager, at kroppen er sammensat af legemsdele fra adskillige personer, der er syet sammen. Indenrigsministeren giver Marlott til opgave at løse mysteriet.

Fejl i The Frankenstein Chronicles: Hvad sererne har opdaget!

Du har måske også siddet klistret til skærmen og fulgt med i den spændende TV-serie The Frankenstein Chronicles. Men har du lagt mærke til de små, sjove fejl, som seerne har opdaget? Vi har samlet nogle af de mest morsomme, så du kan få dig et godt grin over produktionens sjusk.

1. Dr. Frankenstein- på slædehundetur?

Hold nu fast, det lyder som en alternativ oplevelse! I en af scenerne ser vi vores elskede dr. Frankenstein køre af sted på et par slædehunde. Ja, du læste rigtigt! Måske det er hans lille fredelige flugt fra de uhyggelige monstre. Men én ting er sikkert – det er ikke lige den transportform, vi havde forventet at se ham i! Husk lige at skifte tilbage til hestene, næste gang, kære producenter.

2. Mysteriet om den magiske cigaret

Rygning er skadeligt for helbredet, men det kan også være farligt for kontinuiteten i en TV-serie! I The Frankenstein Chronicles er en af hovedpersonerne, Anna, udstyret med en magisk cigaret. I én scene ser vi hende tænde den, men når kameraet skifter vinkel og vender tilbage til hende, ja så er cigaretten bare magisk forsvundet som dug for solen! Hvordan kan hun ryge på den ene side af ansigtet og være cigaretløs på den anden? Mystikken tynger os, kære seere!

3. Uh-oh, det sneede, og så gjorde det det ikke alligevel!

Ja, det engelske vejr kan være lunefuldt, men det virker også som om, at sneen i The Frankenstein Chronicles er blevet en smule rebelsk. I én episode ser vi vores karakterer vandre rundt i en sneklædt landsby – flotte vinterbilleder, må vi sige! Men hold øje med detaljerne: når der sker et klip, er landsbyen pludselig snefri igen! Ja, sneen smeltede lige på et splitsekund! Er det global opvarmning, eller har produktionens redaktører blot haft lidt for meget sjov i klipperummet?

4. De magiske biler

Biler kan være fantastiske køretøjer, men måske lidt for fantastiske i The Frankenstein Chronicles. I en scene ser vi vores helte forfølge en skurk i et historisk køretøj – alt ser ud til at være i sin skønneste orden. Men vent lige et øjeblik! Når kameraet vender tilbage til den forfølgende bil, er den pludselig blevet til en helt anden model! Enten er der sket en magisk bil-transmutation, eller også har værkstedet bagved været lidt for kreative! Vi er ikke sikre på, hvilken mulighed der er mest underholdende.

Så der har du det, kære seere! Nogle sjove fejl, der har sneget sig ind i The Frankenstein Chronicles. Husk at seerne altid har øjnene med sig og ser hver en detalje. Det gør det hele lidt sjovere, ikke sandt? Måske er det det, der gør en TV-serie magisk – selv med fejl kan den stadig få os til at grine.

Andre populære titler: Waiting…San AndreasSky High – Diese Highschool hebt ab!Star Trek: Strange New WorldsTiger 3Guardians of the Galaxy Vol. 2From Dusk Till DawnInside JobMr. JonesWhats Eating Gilbert GrapeThe Little Drummer BoyCarmen CurlersLove AgainSybilPeppermintThe Bank JobEr jeg da helt gak… mor?A VisitaCasa de langa lacThe Bone CollectorDie HartPrison BreakScorpionAs InseparáveisHör auf zu lügenTitanicGuardians of the Galaxy Vol. 3PolarNo Time to DieSuperpositionYoung SheldonThe OfficeBatman: The Animated SeriesEvil Dead RiseHairsprayHairThe Little MermaidMotherless BrooklynTicket to HeavenEojjeoda Balgyeonhan HaruAfter We FellWyrmwood: ApocalypseFive DaysCargoHoly SpiderFather Figures5. halvlegCloak & DaggerOn Becoming a God in Central FloridaStar Trek: Discovery