kinokvinder.dk

The Gifted (TV Series 2017–2019)

The Gifted – TV-serien og dets medvirkende

TV-serien The Gifted er en amerikansk science fiction-serie, der blev sendt fra 2017 til 2019. Serien er skabt af Matt Nix og er baseret på karakterer fra Marvel Universe. Den følger historien om en familie, der opdager, at deres børn besidder overnaturlige evner, og de bliver tvunget til at flygte fra regeringen, der ønsker at udnytte deres kræfter.

Top cast

Stephen Moyer spiller rollen som Reed Strucker, seriens protagonist. Han er en advokat og far til to teenagebørn. Reed Strucker er indledningsvis ikke begejstret for at opdage, at hans børn har mutant-evner, men han gør alt, hvad han kan, for at beskytte dem.

Amy Acker spiller rollen som Kate Strucker, Reeds kone og moren til deres to børn. Hun er en kærlig og stærk kvinde, der er dedikeret til at beskytte sin familie og tage kampen op mod uretfærdighed.

Sean Teale portrætterer karakteren Eclipse (Marco Diaz), en mutant med evnen til at manipulere med lys og varme. Han slår sig sammen med familien Strucker og bliver deres allierede i kampen for at overleve.

Natalie Alyn Lind spiller rollen som Lauren Strucker, den ældste datter i familien. Hun er en ansvarsbevidst teenager, der besidder evnen til at manipulere med energi og generere skjolde.

Percy Hynes White spiller rollen som Andy Strucker, den yngste søn i familien. Han har evnen til at manipulere med magnetisme og kan bruge det til at flytte objekter og skabe beskyttende barriere.

Coby Bell portrætterer karakteren Jace Turner, en agent for Sentinel Services, der er ansvarlig for at jage mutanter. Han gennemgår en personlig udvikling i løbet af serien og begynder at tænke over, om hans mission er retfærdig.

Jamie Chung spiller rollen som Blink (Clarice Fong), en mutant, der kan teleportere sig selv og andre over lange afstande. Hun bliver en vigtig del af modstandsbevægelsen.

Blair Redford portrætterer karakteren John Proudstar, også kendt som Thunderbird. Han er en tidligere soldat, der kan øge sine sanser til et overnaturligt niveau. Han bliver leder af modstandsbevægelsen og en mentor for de unge mutanter.

Emma Dumont spiller rollen som Lorna Dane, også kendt som Polaris. Hun er den biologiske datter af Magneto og besidder evnen til at manipulere med magnetisme.

Skyler Samuels portrætterer karakteren Esme Frost, en af ​​de Frost-søstre, også kendt som The Stepford Cuckoos. De er identiske, telepatiske mutanter og er medlemmer af The Hellfire Club.

Hayley Lovitt spiller rollen som Sage, en mutant, der besidder evnen til at forudsige fremtiden. Hun er en del af modstandsbevægelsen og hjælper med planlægning og taktik.

Grace Byers portrætterer karakteren Reeva Payge, den karismatiske leder af The Inner Circle, en radikal mutantorganisation, der håndhæver sin magt med hård hånd.

Jermaine Rivers spiller rollen som Shatter, en mutant med evnen til at transformere sin krop til sten. Han arbejder som dobbeltagent for modstandsbevægelsen.

Jeff Daniel Phillips portrætterer karakteren Fade, en mutant, der kan blive usynlig. Han er medlem af The Morlocks, en gruppe mutanter, der lever i underjordiske tunneller.

Tom OKeefe spiller rollen som Officer Wilson, en politibetjent, der håndhæver regeringens anti-mutantpolitik.

Garret Dillahunt portrætterer karakteren Dr. Roderick Campbell, en forsker, der ønsker at udrydde mutanter. Han udfører eksperimenter og skaber farlige våben mod mutanter.

Elena Satine spiller rollen som Dreamer (Clarice Fong), en mutant med evnen til at manipulere minder. Hun bliver en vigtig allieret for Thunderbird og Blink, indtil hun mister livet i kampen.

Joe Nemmers portrætterer karakteren Agent Weeks, en agent for Sentinel Services, der hjælper Jace Turner med at opspore mutanter.

Matt Nix er skaberen af The Gifted og har bidraget til at udvikle karaktererne og historien i serien.

Serien The Gifted har en imponerende rollebesætning, der bringer karaktererne til live på skærmen og skaber en spændende fortælling om familie, kamp og overlevelse i en verden, hvor mutanter er undertrykt af samfundet.

Overblik

Titel The Gifted
Udgivelsesdato 17. januar 2018 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Finsk, Engelsk
Også kendt som Marvel Action-Adventure-serie
Filmlokationer Atlanta Metro Studios, Union City, Georgia, USA
Produktionsselskaber Flying Glass of Milk Productions, Donners Company, Bad Hat Harry Productions

Resmué

I en verden hvor muterede mennesker bliver behandlet med mistro og frygt, kæmper et institut for mutanter for at opnå fredelig sameksistens med menneskeheden.

Fejl i The Gifted – det er ikke så gift-ed alligevel!

Fejlen der fik os til at løfte øjenbrynene

I TV-serien The Gifted følger vi en gruppe unge mennesker med overnaturlige evner, der kæmper imod uretfærdigheden og for at redde verden. Men selvom serien har mange spændende øjeblikke, har seere bemærket nogle helt uhørt fejl, der virkelig fik os til at klø os i hovedbunden.

Lydløse skrig og teleportation?

En af de mest mærkelige fejl, der har fået os til at tænke har jeg lige set rigtigt?, er når karakteren Andy skriger højlydt, men der kommer ingen lyd ud af hans mund. Ja, du læste rigtigt! Det ser ud til, at hans evner ikke kun omfatter telekinese, men også teleportation af lyd. Forestil dig bare, hvor praktisk det ville være. Så slipper du for at blive vækket af din partners snorken!

Ingen nøgler behøves her!

En anden fejl fik os til at føle, at vi måske skulle tilmelde os et sikkerhedskursus. I en scene ser vi en karakter åbne en låst dør uden brug af nøgle eller noget som helst. Er det magi? Er det abesnart? Eller har håndværkerne bare glemt at installere et låsesystem? Vi følte os fristet til at prøve det samme på vores egne låste døre, men desværre fortsatte de bare med at være låste.

Abekatte i rumdragter?

Serien har også introduceret os for en lang række karakterer med fantastiske evner, men der er en bestemt karakter, der har fået os til at spærre øjnene op. En af karaktererne, Lorna, har evnen til at manipulere med metal. Men i en scene ser vi hende pludselig iført en rumdragt. Er der noget, de ikke har fortalt os? Er der et helt rumprogram for abekatte, som vi ikke kender til? Vi vil gerne have flere svar!

Konstant skiftende hår?

Endelig er der en fejl, der har fået os til at tvivle på, om vi kigger på den samme karakter eller på tvillinger. Gennem hele serien ser vi karakteren Lauren med forskellige hårfarver. Det er virkelig imponerende, hvordan hun kan skifte hårfarve fra scene til scene uden brug af nogen form for farvning. Måske er hun også en jujutsu-mester!

Konklusion

Mens The Gifted er fyldt med action og spænding, har det afgjort nogle underlige fejl, der får os til at grine. Fra teleportation af lyd til abekatte i rumdragt, er serien ikke bleg for at udforske nye grænser af fantasi. Men lad os være ærlige, det er netop derfor, vi elsker den! Så lad os bare håbe, at fejlene fortsætter med at få os til at grine og underholde os i fremtidige sæsoner af The Gifted.

Andre populære titler: HereditaryThe Boy Next DoorPrince of DarknessThe Witcher: Blood OriginTinka og sjælens spejlWho Killed Santa? A Murderville Murder MysteryBrotherhoodA Country WeddingHer SmellHotel HellAuditionHannah Montana: The MovieThe GodfatherGentleman JackPusherInterstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystemWonder – EncantadorBlue ValentineAgentMeg 2: The TrenchThe Wolf and the LionBlack Panther21 Jump StreetBorgenGummitarzanMa dau in vant dupa cumparaturiNCIS: New OrleansThe Popes ExorcistFour Weddings and a FuneralSpiritedThe Sisterhood of the Traveling PantsEverything Everywhere All at OnceI Want You BackChain ReactionEin Duke kommt selten alleinIce AgeWhite LinesEra Uma Vez em… HollywoodThe Worlds Most Scenic Railway JourneysThe Good Fight365 DaysEn for holdetLucyThe Impossible21Dune1923Cortina de fierThe HuntSpace Cowboys