kinokvinder.dk

The Goldbergs (TV Series 2013–2023)

The Goldbergs: En dybdegående præsentation af de medvirkende

TV-serien The Goldbergs, skabt af Adam F. Goldberg, har været en populær komedie siden dens premiere i 2013. Serien tager os med tilbage til 1980erne og følger Goldberg-familien og deres humoristiske oplevelser. Her er en præsentation af de mest fremtrædende skuespillere i serien:

Wendi McLendon-Covey som Beverly Goldberg

Wendi McLendon-Covey spiller rollen som Beverly Goldberg, familiens overengagerede og omsorgsfulde matriark. Hun er kendt for sin komiske timing og bidrager med masser af latter i serien. McLendon-Coveys præstation har været en af de primære faktorer til The Goldbergs succes.

Sean Giambrone som Adam Goldberg

Sean Giambrone spiller rollen som Adam Goldberg, seriens hovedrolle og fortællerstemme. Han er en ung dreng, der bruger sit videokamera til at dokumentere sin familie og deres morsomme øjeblikke. Giambrone formår at fange publikums hjerter med sin skæve og charmerende præstation.

Troy Gentile som Barry Goldberg

Troy Gentile spiller rollen som Barry Goldberg, den ældste søn i familien. Han kæmper med at finde sin plads i verden og skaber ofte kaos med sine impulsive handlinger. Gentiles evne til at portrættere Barrys komiske og hjertelige sider gør ham til en favorit blandt fans.

Hayley Orrantia som Erica Goldberg

Hayley Orrantia spiller rollen som Erica Goldberg, den ældste datter i familien. Hun er en talentfuld sangerinde og kæmper for sin uafhængighed i en familie, der er lidt for involveret i hendes liv. Orrantia bringer en autenticitet og naturlighed til karakteren, der gør hende let at relatere til for publikum.

Jeff Garlin som Murray Goldberg

Jeff Garlin spiller rollen som Murray Goldberg, familiens overhoved og far. Han er kendt for sin lidenskab for sport, hans afslappede opførsel og hans tørre humor. Garlins præstation som Murray er både sjov og rørende og tilføjer et ekstra lag til serien.

George Segal som Albert Pops Solomon

George Segal spiller rollen som Albert Pops Solomon, Adam og Ericas elskelige bedstefar. Han er en livlig og omsorgsfuld karakter, der altid er klar med gode råd og støtte til familien. Segal bringer sin imponerende erfaring og humoristiske timing med til rollen.

Sam Lerner som Geoff Schwartz

Sam Lerner spiller rollen som Geoff Schwartz, Barrys bedste ven. Han er en loyal og morsom karakter, der altid er klar til at støtte Barry i hans eskapader. Lerner bringer en ubesværet charme og sjov til rollen.

Patton Oswalt som fortællerstemmen

Patton Oswalt bidrager med sin karakteristiske stemme som fortæller i serien. Han bringer et ekstra lag af humor og indsigt til historierne og hjælper med at binde serien sammen.

Resten af rollebesætningen

Udover de førnævnte medvirkende inkluderer rollebesætningen også skuespillere som Noah Munck som Naked Rob Smith, Matt Bush som Andy Cogan, Kenny Ridwan som Dave Kim, AJ Michalka som Lainey Lewis, Shayne Topp som Matt Bradley, Sean Marquette som Johnny Atkins, Jennifer Irwin som Virginia Kremp, Alex Jennings som Carla, Tim Meadows som John Glascott og Stephen Tobolowsky som Principal Ball.

Disse talentfulde skuespillere har alle bidraget til at skabe den komiske og hjertevarme atmosfære i The Goldbergs. Deres unikke præstationer og kemi på skærmen har gjort serien til et hit blandt både kritikere og publikum. Gennem deres roller formår de at portrættere karakterer, som vi let kan relatere til og føle med.

Så næste gang du ser The Goldbergs, kan du sætte pris på talentet og hårdt arbejde, som disse skuespillere bidrager med for at gøre serien så underholdende og mindeværdig.

Overblik

Titel The Goldbergs
Udgivelsesdato 24. september 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som How the Hell Am I Normal?
Optagelsessteder Sony Pictures Studios – 10202 W. Washington Blvd., Culver City, California, USA
Produktionsselskaber Adam F. Goldberg Productions
Happy Madison Productions
Sony Pictures Television

Resmué

TV-serien The Goldbergs finder sted i Jenkintown, Pennsylvania i 1980erne og følger livet i en familie ved navn The Goldbergs. Serien handler om eventyr og uheld i en voksende familie i forstæderne. Den fortæller historien om, hvad der inspirerede en filmskaber til at vokse op og blive den person, han ønskede at være i senere stadier af sit liv og sin succesfulde karriere, med hjælp fra sin familie og venner.

Sjove fejl i TV-serien The Goldbergs

TV-serier har altid et stort ansvar for at skabe autentiske og troværdige universer, hvor seerne kan drømme sig væk. Men engang imellem sniger der sig nogle fejl ind, der får os til at løfte øjenbrynene og grine lidt. Sådan er det også med den populære TV-serie The Goldbergs, hvor seerne har opdaget nogle sjove fejl, der fortjener at blive nævnt.

Faktuelle fejl

I flere episoder kan man se, at det lokale supermarked Wawa reklamerer for øl og spiritus. Men i Pennsylvania er det faktisk kun statslige butikker, der har tilladelse til at sælge spiritus. Enten har skaberne af serien ikke researchet godt nok, eller også har de givet supermarketet lidt for meget frihed til at friste seerne med alkohol!

Anakronismer

En anden type fejl, som seerne har bemærket, er misplaceringen af kulturelle genstande fra 80erne. Men det er faktisk med vilje, at skaberne af serien, Adam F. Goldberg, har valgt at placere disse genstande forkert. De har ønsket at skabe et univers, der både hylder og parodierer 80erne, og hvad er mere sjovt end at lege med tidslinjen og putte Walkmanen et par år for tidligt ind i historien?

Karakterfejl

I flere scener, hvor karaktererne kører ned ad gaden, stopper ingen for det røde stopskilt! Er det bare en tilfældighed, eller har de alle sammen pludselig glemt, hvordan man følger færdselsreglerne? Måske lever karaktererne i deres eget lille univers, hvor stopskilte ikke eksisterer – hvem ved?

I den tyske version af serien bliver der også begået en sjov fejl. I de første fire sæsoner kalder de karakteren Mr. Glascott for Andre. Men pludselig i sæson fem begynder Beverly at kalde ham Jim. Måske har Beverly bare fundet på et nyt kælenavn til ham for at friske tingene op? Eller også er der sket en mystisk personlighedsændring, som vi ikke har fået at vide om!

Så selvom The Goldbergs er en sjov og underholdende TV-serie, kan man ikke undgå et par sjove fejl hist og her. Det er med til at skabe en ekstra dimension af underholdning og giver os noget at grine af. Så næste gang du ser serien, så kig godt efter – måske opdager du nogle sjove fejl, der gør oplevelsen endnu mere fornøjelig!

Andre populære titler: Ready or NotiZombieKingdom of HeavenRise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The MovieGirlGG HorsensSunburnDawsons CreekThe Wedding SingerShanghai KnightsMr. RobotFace/OffTom Clancys Jack RyanArmageddon TimeThe InternDodgeball: A True Underdog StoryLone SurvivorStrictly BallroomLord of War – Händler des TodesThe TouristRockyKill the MessengerMan of SteelYoung Sheldon2 GunsA VisitaFreshThe Thin Red Line“The Wonderful World of Disney” AnnieDanish DynamiteFar and AwayGlitchThe Sommerdahl MurdersCasualtyThe Matrix ResurrectionsLegendEscape RoomKingsman: The Secret ServiceThe CovenantElysiumYoung WinstonMød mig paa CassiopeiaBirthCorpse BridePuff, Puff, PassDinHappy Gilmore – Ein Champ zum VerliebenTulsa King