kinokvinder.dk

The Good Fight (TV Series 2017–2022)

De medvirkende i TV-serien The Good Fight

The Good Fight er en amerikansk juridisk drama-serie, der er skabt af Michelle King, Robert King og Phil Alden Robinson. Serien er en spin-off af den populære serie The Good Wife, der blev sendt mellem 2009 og 2016. The Good Fight havde premiere i 2017 og blev hurtigt rost for sin skarpe dialog, spændende plot og fantastiske skuespilpræstationer.

Hovedrollerne

Christine Baranski spiller Diane Lockhart, en af hovedpersonerne i serien. Lockhart er en respekteret advokat, der er kendt for hendes skarpe intellekt og professionelle integritet. Baranski har været en del af serien gennem alle de fem sæsoner og har vundet stor anerkendelse for sin præstation.

Sarah Steele spiller rollen som Marissa Gold, en ung og ambitiøs kontorassistent på advokatfirmaet Reddick, Boseman & Lockhart. Gold er kendt for sin skarpe replik og evne til at finde informationer. Steele har været en fast del af seriens rollebesætning siden starten og har imponeret med sit talent.

Nyambi Nyambi spiller Jay Dipersia, en af de dygtige advokater hos Reddick, Boseman & Lockhart. Dipersia er en hårdtarbejdende og præcis jurist, der altid er klar til at forsvare sine klienter. Nyambis præstation har været med til at give serien sin unikke stemning og følelse.

Michael Boatman spiller Julius Cain, en erfaren advokat og partner hos Reddick, Boseman & Lockhart. Cain er kendt for sin imponerende retorik og evne til at tænke hurtigt på sine fødder. Boatmans skuespil har været med til at skabe nerve og spænding i serien.

Audra McDonald spiller Liz Reddick, en af advokaterne hos Reddick, Boseman & Lockhart. Reddick er en passioneret og stærk kvinde, der kæmper for sine klienters rettigheder. McDonalds præstation har været en af højdepunkterne i serien og har indbragt hende flere priser og nomineringer.

Cush Jumbo spiller Lucca Quinn, en advokat, der oprindeligt arbejdede for advokatfirmaet Florrick, Lockhart & Associates og senere sluttede sig til Reddick, Boseman & Lockhart. Quinn er en intelligent og strategisk tænkende advokat og en af seriens mest komplekse karakterer. Jumbos skuespil har været fremragende og har gjort Quinn til en af seriens mest populære karakterer.

Delroy Lindo spiller rollen som Adrian Boseman, en af grundlæggerne af Reddick, Boseman & Lockhart. Boseman er kendt for sin skarpe juridiske tænkning og evne til at navigere i komplekse juridiske sager. Lindos præstation har været med til at give serien sin intense og dramatiske atmosfære.

Rose Leslie spiller Maia Rindell, en ung advokat, der starter sin karriere hos Reddick, Boseman & Lockhart. Rindell er datter af en kendt finansmand og er blevet placeret midt i en skandale, der har ødelagt hendes ry. Leslies skuespil har været med til at give serien sin følelsesmæssige dybde og spænding.

Gary Cole spiller Kurt McVeigh, Dianes ægtemand og en erfaren våbenekspert. McVeigh er kendt for sin skarpsindighed og dygtighed som våbeninstruktør. Coles præstation som McVeigh har været med til at tilføre serien et ekstra lag af spænding og intimitet.

Charmaine Bingwa spiller Carmen Moyo, en af advokaterne hos Reddick, Boseman & Lockhart. Moyo er en respekteret og hårdtarbejdende jurist, der altid kæmper for retfærdighed. Bingwas tilstedeværelse i serien har været med til at tilføre den en mere mangfoldig og repræsentativ dynamik.

Justin Bartha spiller Colin Morello, en statsadvokat og kæreste til Lucca Quinn. Morello er en stærk advokat, der ofte er modstander af Reddick, Boseman & Lockhart. Barthas skuespil har været med til at skabe en intens og kompleks dynamik mellem karaktererne.

Andre medvirkende

Der er også flere andre talentfulde skuespillere, der har medvirket i mindre roller eller gæsteoptrædener i løbet af seriens fem sæsoner. Dette inkluderer Brenda Braxton, Zach Grenier, Erica Tazel, Paul Guilfoyle, John Slattery, Andre Braugher og Tyrone Mitchell Henderson.

The Good Fight har modtaget stor ros fra både kritikere og seere for sin skarpe dialog, komplekse karakterudvikling og relevante tematisering af nutidige politiske og samfundsmæssige emner. Serien har også vundet flere priser og nomineringer, herunder Primetime Emmy Awards og Critics Choice Television Awards.

Med en stærk og talentfuld rollebesætning har The Good Fight formået at skabe en dybdegående og engagerende fortælling om retfærdighed og magt i det moderne samfund.

Overblik

Titel The Good Fight
Udgivelsesdato 19. februar 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Arabisk, Italiensk, Fransk
Også kendt som Cuộc Đối Đầu Ngoạn Mục
Optaget på location Brooklyn, New York City, New York, USA
Produktionsselskaber Scott Free Productions, King Size Productions, CBS All Access

Resmué

I TV-serien The Good Fight følger vi Diane Lockhart, der efter at have mistet alle sine opsparinger, bliver tvunget til at starte forfra hos et nyt advokatfirma. Handlingen tager afsæt et år efter slutningen af The Good Wife, hvor en stor økonomisk svindel har ødelagt den unge advokat Maia Rindells renommé, samtidig med at det har slettet Dianes opsparinger, som var hendes mentor og gudmor. Efter at være blevet tvunget ud af Lockhart and Lee, slutter de sig til Lucca Quinn hos et af Chicagos førende advokatfirmaer.

I sæson 4 finder Reddick, Boseman og Lockhart sig pludselig i en helt ny situation. Efter at have mistet deres største klient, Chumhum, og deres stiftende partners navn blevet besudlet, bliver Reddick, Boseman og Lockhart tvunget til at acceptere et tilbud fra det enorme multinationale advokatfirma STR Laurie om at blive en lille del af deres virksomhed. Pludselig kan alle deres beslutninger blive overvejet og godkendt af det gigantiske firma, som bogstaveligt talt er over dem. Mens STR Laurie til at begynde med virker som velmenende overherrer, finder vi Diane Lockhart og hendes kolleger utilfredse med at have mistet deres uafhængighed.

The Good Fight – når fejl bliver underholdning

TV-serien The Good Fight har fanget millioner af seere med sin spændende plot og karakterer. Men selvom serien har modtaget store roser, har den ikke undsluppet opmærksomheden fra de nøje øjne hos nogle af dens mest kritiske tilskuere. De seere, som er eksperter i at finde fejl og ikke være bange for at påpege dem, har opdaget nogle skønne små uheld i serien, der er så fantastisk på mange måder. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og nyde dem med et glimt i øjet.

Fejl 1: Magiske kaffekrus

I en af episoderne i The Good Fight, kan man se hovedpersonen, Diane, drikke af sit kaffekrus. Men hold nu godt fast, for når kameraet skifter vinkel, er kruset pludselig fyldt op igen! Det er virkelig imponerende at se, hvordan Dianes kaffekrus kan producere kaffe ud af ingenting. Hvem ved, måske er det krus magisk? Det er i hvert fald en kaffeelskers drøm!

Fejl 2: Tidsrejse tilbage til 90erne

I en anden episode, kommer vi ind i et advokatkontor, og pludselig kan man se en gammeldags PC på skrivebordet hos en af karaktererne. Et interessant valg af rekvisit i en moderne serie, ikke? Måske har nogle af karaktererne besluttet at tage en tidsrejse tilbage til 90erne for at fikse nogle juridiske problemer. Var det mon grunge-musik og overvoluminøse trøjer, der inspirerede dem?

Fejl 3: Usynlig gæstestjerne

I en scene, hvor karaktererne er til fest, kan man pludselig se en person på dansegulvet, der ikke er blevet introduceret tidligere. Det er et mysterium, hvordan denne mystiske person kom ind på scenen. Måske er det et spor til en fremtidig sæson eller bare en overset statist? Hvem ved, måske er det et hint om en skjult gæstestjerne, der snart vil dukke op og overraske os alle.

Fejl 4: Forudsigelige advokater

I The Good Fight ser vi advokater, der er brillante i retssalen. De kan argumentere og drive sagen fremad uden problemer. Men nogle gange kan advokaterne være lidt for forudsigelige. De kommer altid op med det helt perfekte modangreb eller et tveægget argument, der vender sagen på hovedet. Det er næsten som om de har overnaturlige kræfter, der giver dem forudviden om, hvilken modpartens næste træk vil være. Måske skulle de advokater overveje en karriere som psykiske detektiver? Forestil dig et spin-off: The Good Psychic. Det kunne blive en sensation!

Disse fejl er bestemt ikke deal-breakers i The Good Fight, men de tilføjer en ekstra dimension af underholdning. Det er sjovt at spotte dem og tænke på, hvordan de er opstået eller hvad de kan betyde. Så næste gang du ser serien, så hold øjnene åbne for disse små perler af uforsætlig komik. Lad os bare tage dem som et bevis på, at selv vores yndlingsserier ikke er uden deres skønhedspletter.

Andre populære titler: MomRăzboiul stelelor – Episodul V: Imperiul contraatacăCar Masters: Rust to RichesThe Big LebowskiJaf in stil italianRescue MeEra Uma Vez em… HollywoodWhere the Crawdads SingRonal the BarbarianThe Knight Before ChristmasGangster AmericanScapat de sub controlDo Jeito Que Elas QueremBølle Bob – Alle tiders heltBarbershop: The Next CutThe Worst Person in the WorldWild MenLimitlessThe 13th WarriorLa haineYellowstoneThai Cave RescueFerris Buellers Day OffHeat1883The ImpossibleSpiders Web“The Crown” Ipatiev House9-1-1: Notruf L.A.Carnetul morțiiMotherless BrooklynScream 4LondongradOctopussyHoly SpiderThis Is 40Weird ScienceSouth ParkPitch Perfect 2Animal KingdomPearlElena of AvalorBoy Meets WorldMother of the Goddess DormitoryFallO.C., CaliforniaBridgertonDunkirk