kinokvinder.dk

The Knick (TV Series 2014–2015)


Overblik

Titel The Knick
Udgivelsesdato 8. august 2014 (United States)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Latvisk, Mandarin, Kantonesisk, Hebraisk, Græsk, Italiensk, Polsk, Spansk
Også kendt som Лікарня Нікербокер
Filmoptagelsessteder Washington Avenue, Brooklyn, New York City, New York, USA (Brooklyn landmark block standing in for Manhattan)
Produktionsselskab Anonymous Content

Resmué

The Knick er en TV-serie, der kaster et blik på livet for personalet på Knickerbocker Hospital i New York i begyndelsen af det 20. århundrede. Hver dag står de over for mangel på økonomisk støtte, personlige konflikter, egotisme, racemæssige spændinger, personlige laster, narkomani, affærer, snæversynethed, forældede middelalderlige medicinske metoder og deres eksperimentelle metoder, der bliver misforstået af de fleste. Alt dette for at holde hospitalet kørende og give de syge den hjælp, de har brug for. Presset er enormt og efterlader sit præg på sjælen hos de fleste af dem.

Fem sjove fejl i TV-serien The Knick

1. Doktor Thackerys uendelige cigaretter

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i The Knick er, at den geniale men plagende afhængige doktor Thackery har en evigt brændende cigaret. Lige meget hvor længe en scene varer, ser vi ham altid med en strågul, glødende cigaret mellem læberne. Måske skulle produktionsteamet have overvejet at købe flere cigaretter, eller også er doktoren i besiddelse af magiske cigaretpakker, der ikke kan tømmes!

2. Overnaturlig skifte af sygeplejersker

Efterhånden som episoderne skrider frem, er det umuligt at undgå at bemærke det mysteriøse fænomen, hvor sygeplejersker på The Knick synes at kunne skifte udseende fra den ene scene til den næste. Nogle gange er de unge og friske, andre gange aldrende og med gråt hår. Det er sandsynligvis et paranormalt indslag for at holde os seere på vores tæer – eller også har sygeplejerskerne fundet mirakuløse formularer til ungdom og skønhed.

3. Historisk korrekte vandkraner – ikke!

I en periode, hvor The Knick stræber efter at være et historisk korrekt kostumedrama, er det ret morsomt at opdage moderne vandhaner i flere af scenografierne. Man kunne næsten tro, at en tidsrejsende VVS-installatør kommer forbi og monterer nogle topmoderne vandforskruninger, der måtte findes i fremtiden. Måske skal vi bare være glade for, at der ikke er køleskabe og fladskærms-tver med i billedet!

4. Lommeregneren i doktor Edwards hjerne

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan doktor Edwards konstant kan regne på de mest komplekse matematiske formler uden brug af papir og blyant, skal du bare se nøje på hans pande. Ja, du har læst rigtigt – hans pande! I en af de tidligere episoder kunne man tydeligt se, at hans pulsåre faktisk fungerer som en rende, hvori han fluks skriver og regner. Det er nok bedre end en lommeregner, som han aldrig kunne finde på en kirurgisk stue alligevel!

5. De adelige duer

Hvis du er opmærksom på detaljer, vil du nok også lægge mærke til den utroligt højtravende due, der lejlighedsvis flyver ind i billedet. Denne meget majestætiske fugl får os til at undre os over, om der er sket en pludselig ændring i The Knicks univers, så duer er blevet udstyret med krone og scepter. Måske er de på vej til at overtage verdensherredømmet!

Som med enhver TV-serie er The Knick ikke uden sine sjove fejl og små fadæser. Men lad os ikke tage det alt for tungt. Disse fejl gør bare historien endnu mere underholdende for os seere. Næste gang du ser en episode, så pas på de magiske cigaretter, spøgelsesagtige sygeplejersker, tidslomme-vandhaner, lommeregner-pander og adelige duer!

Andre populære titler: CargoNeighbors 2: Sorority RisingLuke CageGuitar HuntersRetributionNowhere to RunThe FounderThe Notebook: Deleted ScenesWarriorDunkirkHunter x HunterBrødrene på UglegaardenGoblin SlayerO Homem do NorteBeasts of No NationTell Me Who I AmZombiehagenA Nightmare on Elm StreetBefore SunriseMidnightKillersKill the MessengerReignSchräger als FiktionFinchJohn Tucker Must DieAppaloosaZiua îndrăgostițilorLokiThe PacificDivergente“The Last of Us” When We Are in NeedArrivalKingsman: The Secret ServiceHamletThe Shannara ChroniclesSieben Minuten nach MitternachtGet Rich or Die TryinNopeJaf in stil italianMy Little Pony: The MovieErotic Lesbian MassageFlorida ManFire with FireNekromantikShetlandEntergalactic29My Fake Boyfriend