kinokvinder.dk

The Last Ship (TV Series 2014–2018)

The Last Ship – Skuespillere og rollebesætning

The Last Ship er en amerikansk tv-serie, der blev sendt fra 2014 til 2018. Serien følger historien om den amerikanske destroyer USS Nathan James under en global pandemi, der truer med at udslette 80% af verdens befolkning. Her er en liste over de medvirkende i The Last Ship:

Eric Dane som CO CDR Tom Chandler

Eric Dane spiller den centrale rolle som CO CDR Tom Chandler, der er kaptajn på USS Nathan James. Han er en dedikeret leder og tager ansvaret for at redde menneskeheden og finde en kur mod pandemien.

Adam Baldwin som XO Mike Slattery

Adam Baldwin portrætterer XO Mike Slattery, der er andenkommanderende på USS Nathan James. Han er en erfaren officer og en lojal støtte for Tom Chandler.

Charles Parnell som Russell Jeter

Charles Parnell spiller Russell Jeter, som er skibets executive officer. Han er en respekteret officer og en værdifuld rådgiver for Tom Chandler.

Travis Van Winkle som Lt. Danny Green

Travis Van Winkle spiller karakteren Lt. Danny Green, en ung officer og våbenspecialist på USS Nathan James.

Marissa Neitling som Lt. Kara Foster

Marissa Neitling har rollen som Lt. Kara Foster, der er kommunikationsofficer og ansvarlig for at opretholde forbindelsen til resten af verden.

Jocko Sims som Lt. Carlton Burk

Jocko Sims spiller karakteren Lt. Carlton Burk, der er skibets taktiske officer og ekspert i våben og kampstrategi.

Kevin Michael Martin som Miller

Kevin Michael Martin har rollen som characteren Miller, en ung officer på USS Nathan James.

Christina Elmore som Lt. Alisha Granderson

Christina Elmore portrætterer Lt. Alisha Granderson, der er skibets executive officer og ansvarlig for den daglige drift.

Michael Curran-Dorsano som Gator

Michael Curran-Dorsano spiller karakteren Gator, en elektroniktekniker og teknologi-ekspert på USS Nathan James.

Ben Cho som Carl Nishioka

Ben Cho har rollen som Carl Nishioka, en kommunikationsspecialist på USS Nathan James.

Bren Foster som SCPO Wolf Taylor

Bren Foster portrætterer karakteren SCPO Wolf Taylor, en erfaren Navy SEAL og kampspecialist.

Maximiliano Hernández som Doc Rios

Maximiliano Hernández spiller karakteren Doc Rios, der er skibets læge og ansvarlig for at bekæmpe pandemien.

Bridget Regan som Sasha Cooper

Bridget Regan har rollen som Sasha Cooper, en tidligere CIA-agent og nuværende medlem af USS Nathan James besætning.

Fay Masterson som Andrea Garnett

Fay Masterson portrætterer karakteren Andrea Garnett, en officer og kampspecialist på USS Nathan James.

Adam Irigoyen som Ray

Adam Irigoyen spiller karakteren Ray, en logistikofficer på USS Nathan James.

Cameron Fuller som ASW Wright

Cameron Fuller har rollen som ASW Wright, en sonarofficer specialiseret i anti-ubådskrigsførelse.

John Pyper-Ferguson som Tex

John Pyper-Ferguson portrætterer karakteren Tex, en tidligere Navy SEAL og nuværende medlem af USS Nathan James besætning.

Ness Bautista som Cruz

Ness Bautista spiller karakteren Cruz, en officer på USS Nathan James.

The Last Ship er skabt af Steven Kane og Hank Steinberg, der begge har bidraget til seriens succes. Serien tiltrak et stort publikum på grund af sit intense plot, stærke skuespil og spændende historiefortælling. Med et all-star cast, der leverede fremragende præstationer, blev The Last Ship et hit blandt tv-seere over hele verden.

Denne dybdegående artikel har givet et indblik i nogle af de vigtigste skuespillere og roller i The Last Ship. Med spændende karakterer og en engagerende historie formåede tv-serien at fange og fastholde publikum gennem sine 56 episoder fra 2014 til 2018.

Overblik

Titel The Last Ship
Udgivelsesdato 8. april 2017 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Russisk, Tagalog, Mandarin, Koreansk, Vietnamesisk, Japansk, Italiensk, Græsk, Arabisk
Også kendt som 末日孤艦
Filmoptagelsessteder San Diego, Californien, USA
Produktionsselskaber Channel Road Productions, Platinum Dunes, TNT Originals

Resmué

Serien The Last Ship handler om besætningen på et flådeskib, der tvinges til at konfrontere virkeligheden af en ny tilværelse, da en pandemi udsletter størstedelen af jordens befolkning.

Et flådeskib ved navn Nathan James sendes på en forskningsmission i Arktis. Ombord er forskeren Rachel Scott. Efter nogle måneder i Arktis bliver de angrebet af nogle mænd. De når tilbage til skibet, og kommandør Tom Chandler spørger lægen, hvad der foregår. Hun fortæller, at en dødelig sygdom brød ud for nogle måneder siden. I starten troede de, at det var begrænset til et område, men de havde ingen kur. De mente, at kuren befandt sig i Arktis, derfor er hun med på missionen. Men hun har siden fået besked om, at sygdommen nu har spredt sig til det meste af verden. Chandler forsøger at ringe til præsidenten, men finder ud af, at både præsidenten og vicepræsidenten er døde, og den amerikanske regering måske ikke overlever længe. Den nuværende præsident fortæller ham, at Nathan James ikke befandt sig i den varme zone, så han og hans besætning er okay. Men nu er det op til dem at beskytte Scott, fordi hun sidder inde med nøglen til planetens overlevelse. Men der er dem, der også vil have kuren, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at få den. Så de fortsætter og forsøger at finde forsyninger og alt, hvad Scott har brug for, så hun kan lave kuren.

En dødelig virus har ødelagt det meste af livet på jorden. Et amerikansk flådeskib, USS Nathan James, bliver sendt på en hemmelig mission for at forsøge at udvikle en vaccine. Ombord er lægen Rachel Scott, en førende mikrobiolog / immunolog. Det er hendes opgave at skabe vaccinen. For at fuldføre missionen skal skibet sejle til mange forskellige dele af verden, med mange forhindringer på vejen for at nå målet…

Deres mission er enkel: Find en kur. Stop virussen. Red verden. Når en global pandemi udsletter firs procent af verdens befolkning, bliver besætningen på en enkelt flådeskib nødt til at finde en måde at redde menneskeheden fra uddøen.

Sjove fejl i TV-serien The Last Ship

Den manglende forklaring på det primordiale stammebehov

En af de sjove fejl, som seere har opdaget i TV-serien The Last Ship, er den manglende forklaring på behovet for det primordiale stamme. Som de fleste mutationer var de tilfældige og forskellige, og resulterede muligvis i tusindvis eller endda millioner af forskellige varianter. Af en eller anden grund (eller måske ved et design), stoppede denne proces dog. Deres eneste håb var at vende tilbage til den oprindelige stamme for at finde en kur/vaccine og håbe på, at den kunne virke på alle mutationerne.

Savnet indhold og officiel certificering i Japan

En anden sjov fejl er det savnede indhold og den manglende officielle certificering i Japan. Seerne undrer sig over, hvad den officielle certificering var, som serien modtog i Japan. Det er en af de mange små gaps eller mangler i logikken, som skaber både frustration og underholdning for seerne.

Sjov med fejlene

Det er altid skægt at opdage fejl og mangler i vores yndlingsserier, og The Last Ship er bestemt ingen undtagelse. Selvom vi elsker serien, kan vi ikke lade være med at grine over nogle af de små logiske brølere, der giver os mulighed for at indvie vores indre kritikere.

Men lad os ikke glemme, at The Last Ship er en actionfyldt og spændende serie, som formår at holde os fanget gang efter gang. Fejlene til trods, er det stadig en intens oplevelse at følge besætningen på USS Nathan James og deres kamp for at redde verden.

Vi kan kun håbe, at seriens skaberne har taget seernes feedback til sig og tager det med et smil. For selvom fejl kan være underholdende, er det jo altid bedst at stræbe efter perfektion – eller i det mindste en god forklaring på behovet for det primordiale stamme!

Andre populære titler: Face/OffThe Monuments MenRedemptionSon of a GunThe Lincoln LawyerVikingsDirektørenSilver FangThe BridgeBlue LockBut Im a CheerleaderWonder WomanDreddSeinfeldThe MaidsEuroTripStorm HuntersDoraemonThe Spy Next DoorDirchGreys AnatomyEverything Everywhere All at OnceBilet pentru paradisImpractical JokersThe Naked Gun: From the Files of Police Squad!HalloweenLegends of TomorrowTrue RomanceRobot ChickenColumboThe Day the Earth Stood StillSteppeulvenGlassThe RevenantThe Good DoctorThe Law According to Lidia PoëtSkyldThe 355Passions“Brooklyn Nine-Nine” Safe HouseAfterNext of KinOcol primejdiosThe X Files: I Want to BelieveThe Little MermaidSolkongenThe Tinder SwindlerNo EscapeTamara Drewe