kinokvinder.dk

The Legacy (TV Series 2014–2017)


Overblik

Titel The Legacy
Udgivelsesdato 1. januar 2014 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk, Engelsk, Thai
Også kendt som Arvingarna
Film locations Langkildegaard, Svendborg, Fyn, Denmark (som Grønnegaarden)
Produktionsselskaber Danmarks Radio (DR), Norsk Rikskringkasting (NRK), Sveriges Television (SVT)

Resmué

The Legacy er en dansk TV-serie, der handler om en familie i en kamp om arven efter familiens matriark. Dødsfaldet afslører glemte hemmeligheder og udløser en langvarig kamp om familiens arv. Serien fungerer som et moderne familieportræt og beskriver både 1960ernes generation og deres børn.

Handlingen udspiller sig på det legendariske gods Grønnegaard på Sydfyn, hvor den internationalt anerkendte kunstner Veronika Grønnegaard har levet et eksentrisk og farverigt liv siden de vilde tressere. Serien følger Veronikas fire voksne børn, hvis frie og kaotiske barndom på Grønnegaard har sat sig dybe spor på dem på meget forskellige måder. De lever spredt for alle vinde, indtil Veronika dør og de samles for at afslutte boet.

Lige inden hendes død efterlader Veronika godset til sin adopterede datter Signe. Signe lever sammen med sin partner i et stille boligområde i nærheden og har aldrig kendt sandheden om sin oprindelse. Hvad der skulle have været en hurtig og smertefri fordeling af boet bliver starten på en rejse ind i hemmeligheder og løgne, der vender deres liv på hovedet og tvinger dem til at se hinanden og sig selv med nye øjne.

The Legacy er en medrivende fortælling om arv og familie, og hvordan fortidens beslutninger kan præge nutiden og fremtiden. Serien giver et indblik i både det kunstneriske og traditionelle miljø og udforsker de dybe spor, som en tid med stor omvæltning kan sætte i moderne familieforhold.

Fejl i TV-serien The Legacy, som seerne har opdaget

Det er efterhånden blevet vanskeligt at bevare Legacy

TV-serien The Legacy har formået at indfange publikums opmærksomhed med sin intense dramatik og intriger. Dog har nogle opmærksomme seere bemærket et par smådefekter, der er værd at grine af.

En familiesælge eller en familiesæbe?

Vi ved, at familiære forhold kan være komplekse, men nogle gange er det svært at bevare overblikket. I The Legacy ser vi et prægtigt gods, som tydeligvis ikke er tynget af økonomiske bekymringer, men alligevel er det lidt for nemt at overse det faktum, at alle karaktererne ejer en MacBook Pro eller en iPhone – der må være noget i arveskiftet, som vi ikke har fået med!

Pludselige teleportationer og tidsrejser

Vidste du, at karaktererne i The Legacy faktisk har superkræfter? Ja, det er sandt! Seere har opdaget, at nogle scener har et lille teleportationsproblem, hvor karaktererne på magisk vis kan skifte fra et sted til et andet uden nogen forklaring. Måske skulle de overveje at blive medlemmer af De Utrolige!

Hvad er klokken, egentlig?

Et andet mysterium i TV-serien er, at karaktererne tilsyneladende har deres helt egen tidszone. Når der er en vigtig begivenhed, for eksempel en begravelse eller en fødselsdag, så opstår der en underlig forvrængning af tid. Det kan tage flere dage i seriens verden, men kun få minutter for os seere. Måske burde de investere i en bedre kalender!

Genetisk identitetsforvirring

The Legacy-serien giver os et indblik i en kompleks familie, men nogle gange kan det være svært at afkode forholdet mellem karaktererne. Er de søskende, fætre eller bare bedste venner? Det kan være svært at sige, for nogle gange ser de mere ens ud end et familiesæt birkemøbler!

Slut på arven eller blot starten på et mysterium?

Mens TV-serien The Legacy er blevet kritikerrost for sin handling og skuespil, har seerne været hurtige til at spotte nogle små sjove fejl. Men hey, det gør det jo bare endnu mere underholdende, ikke? Så lad os glæde os over disse fejl og nyde den spændende arvestrid – måske kommer der endnu flere overraskelser!

Andre populære titler: Guardians of the Galaxy Vol. 2Deep StateExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileThe Christmas ChroniclesFUBAROrdinary PeopleKill Your DarlingsCold CaseFairy Tail“Fear the Walking Dead” GrotesqueThe Girl with the Dragon TattooThe Hanging SunSecret InvasionMoment of ContactLove & Other DrugsWonder – EncantadorRRRJournal 64The VoidUm Pai à ManeiraDraculaVThe Walking DeadPuss in Boots: The Last WishStarsky si HutchFalloutA bigger splash: Pasiuni periculoaseInsidious: The Last KeyThe PrestigeRenfieldDunkirkSalvationThe Social DilemmaStar Wars: Episode I – The Phantom MenaceThe MotherThe NunRobin HoodBoratBabylonAl ThamanOne Red Nose and a WeddingThe OfficeWreckLooking for AlaskaInto the WildBlondeCosmos: A Spacetime OdysseyLivvagterne