kinokvinder.dk

The Love Boat (TV Series 1977–1987)

The Love Boat: En Dybdegående Kig på de Medvirkende

TV-serien The Love Boat, der blev sendt fra 1977 til 1987, var et ikonisk skibsdrama, som blev elsket af millioner af seere over hele verden. Denne populære serie, skabt af Wilford Lloyd Baumes, fulgte besætningen og gæsterne om bord på et luksuriøst krydstogtskib kaldet Pacific Princess. Lad os dykke ned i historien og lære mere om de medvirkende, der gjorde denne serie til en succes.

Gavin MacLeod som Captain Merrill Stubing

Gavin MacLeod spillede seriens hovedrolle som Captain Merrill Stubing. Han var det ansigt, som seerne kom til at kende og elske. Stubing var den karismatiske kaptajn på Pacific Princess og blev kendt for sin professionalisme og venlige natur.

Bernie Kopell som Doctor Adam Bricker

Bernie Kopell portrætterede Doctor Adam Bricker, skibets læge. Dr. Bricker var en unik karakter, der ofte fandt sig selv i komiske situationer. Kopell bidrog til seriens humoristiske elementer med sin fremragende præstation.

Ted Lange som Bartender Isaac Washington

Ted Lange spillede den livlige bartender Isaac Washington. Washington var en af skibets mest populære ansigter med sin charmerende personlighed og evne til at lave lækre drinks. Ted Langes præstation gjorde Isaac Washington til en af seriens absolutte favoritter.

Fred Grandy som Ships Purser Gopher Smith

Fred Grandy spillede rollen som Ships Purser Gopher Smith, der håndterede skibets økonomi og passagerernes behov. Gopher var en sjov og kærlig karakter, og Grandys skuespil gjorde ham utroligt populær blandt seerne.

Lauren Tewes som Cruise Director Julie McCoy

Lauren Tewes spillede karakteren Cruise Director Julie McCoy, som stod for at organisere og sørge for underholdning til passagererne. Julie McCoy var hårdtarbejdende og hjælpsom, og Tewes formåede at bringe karakterens energi og engagement til live i hver episode.

Jill Whelan som Vicki Stubing

Jill Whelan portrætterede Vicki Stubing, Captain Stu

Overblik

Titel The Love Boat
Udgivelsesdato 5. maj 1977 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Love Boat
Filmoptagelsessteder Los Angeles Harbor, San Pedro, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Aaron Spelling Productions, Douglas S. Cramer Company, The Love Boat Company

Resmué

The Love Boat er en romantisk og komisk TV-serie, der følger passagerer og besætningen på krydstogtskibet, Pacific Princess. Kærligheden er i luften – vel at mærke både i luften og til søs. Passagerer, der søger romantiske nætter ombord på en smuk skib, der sejler til tropiske eller mystiske lande, beslutter sig for at tilbringe deres ferie ombord på Love Boat, hvor Gopher, Dr. Bricker, Isaac, Julie og Captain Stubing gør deres bedste for at behage dem og af og til hjælpe dem med at finde kærligheden. Tingene er ikke altid lette, men i sidste ende vinder kærligheden, og alle forlader drømmeskibet tilfredse.

Fem sjove fejl i TV-serien The Love Boat, som seerne har opdaget

Faktuelle fejl

Åh, The Love Boat, den romantiske rejse på åbent hav. Men vidste du, at visse ting ikke helt stemmer overens med virkeligheden? Én af de mest bemærkelsesværdige fejl er de romantiske og seksuelle eskapader mellem passagerer og besætningsmedlemmer. Selvom det skabte spændende historier i serien, er det faktisk forbudt på krydstogtskibe af utallige årsager. Hvem ville have troet, at virkeligheden kunne stå i vejen for al romantik på The Love Boat?

Afslørende fejl

Hold nu fast – her kommer det virkelig morsomme! I de lange etablerende skud af båden i bevægelse kan man tydeligt se himlen, der aldrig forandrer sig. Og ikke nok med det, poolområdet er også en stor kilde til grin. Vandet i poolen står helt stille, og folks hår bliver overhovedet ikke blæst rundt af vinden. Inde i kabiner og spisesalen er der heller ingen bevægelse. Ingen kandelabre, der svinger frem og tilbage, ingen lampe nuancer, der gynger, ingen der mister balancen – intet som lægger op til, at de befinder sig på et skib, der konstant er i bevægelse. Så ja, du gættede rigtigt – alt det er optaget i et studie!

Hvis du synes, at du kan se forbi disse fejl og stadig nyde serien, så er du sikkert også en person, der kan lade som om, at aliens angriber Jorden med en gigantisk popcornmaskine.

Sidste fejl i festen – det indiske navn

Vil du vide, hvad The Love Boat blev kaldt i Indien? Ja, det ville vi også gerne vide! Underret os endelig, hvis du er klogere end de indiske seere.

Andre populære titler: Death WishDirty DancingJohn WickAbsolutely AnythingBiker Mice from MarsMultă baftă, Leo Grande!O simpla favoareTyler Perrys A Madea HomecomingUncut GemsRiders of JusticeToo Big to FailGerningsstedetSpirit UntamedEvil Dead RiseThe Karen Carpenter StoryTinkas juleeventyrElectric DreamsThis Is the EndStromboliThe Murders at White House FarmDet Forsvundne RavkammerEuphoriaOceans 8Carnetul morțiiNorthanger AbbeyHotel TransilvaniaSand StormThe White PrincessKlaes the RoommateDollfaceEat Pray LoveWestworld6 DaysBlack MirrorSonic PrimeHolesThe Karate KidTry HardPerfekte stederA Cada DiaThe BoondocksDe røde hesteSolo: A Star Wars StoryStar Trek: EnterpriseCondorInjusticeDemolitionLegend