kinokvinder.dk

The Lying Game (TV Series 2011–2013)

De medvirkende i TV-serien The Lying Game

TV-serien The Lying Game blev sendt mellem 2011 og 2013 og fik hurtigt en stor og loyale fanbase. Serien handler om tvillingerne Emma og Sutton, der blev adskilt ved fødslen og vokser op i forskellige miljøer. De beslutter sig for at bytte roller, når de mødes som teenagere, og det fører til en masse spænding, mysterier og drama.

Skuespillerne i serien:

  1. Alexandra Chando som Emma Becker – Hun spiller den ene af tvillingerne, der vokser op i fosterhjem og senere tager sin søsters identitet for at finde ud af, hvad der er sket med hende.
  2. Andy Buckley som Ted Mercer – Han spiller Suttons og Emmas adoptivfar, der er en anset byrådsmand og forsøger at opretholde familiens image.
  3. Allie Gonino som Laurel Mercer – Hun er en del af tvillingerne familie og har sine egne udfordringer og hemmeligheder at håndtere.
  4. Alice Greczyn som Madeline Mads Rybak – Hun er en tæt ven af tvillingerne og bliver indviklet i deres hemmeligheder.
  5. Blair Redford som Ethan Whitehorse – Han bliver romantisk involveret med både Sutton og Emma og spiller en vigtig rolle i seriens handling.
  6. Helen Slater som Kristin Mercer – Hun spiller tvillingernes adoptivmor, der har sine egne hemmeligheder og udfordringer.
  7. Adrian Pasdar som Alec Rybak – Han er far til Mads og Thayer og bliver involveret i komplicerede forhold og hemmeligheder.
  8. Christian Alexander som Thayer Rybak – Han spiller Mads bror og bliver også romantisk involveret med tvillingerne.
  9. Tyler Christopher som Dan Whitehorse – Han er Ethans far og er også involveret i seriens mysterier.
  10. Charisma Carpenter som Rebecca Sewell – Hun spiller en vigtig karakter i serien, der har forbindelse til tvillingernes biologiske ophav.

Disse skuespillere udgør kernen af The Lying Game og giver hver især liv til deres karakterer med deres talentfulde præstationer. Deres dynamik og kemien mellem dem er med til at gøre serien både spændende og underholdende for seerne.

Skaberen af The Lying Game er Charles Pratt Jr., der har skabt en kompleks og fængslende historie, der holder seerne fanget fra start til slut. Skuespillerne og Pratt Jr.s talentfulde arbejde sammen skaber en dybdegående og informativ TV-serie, der vil efterlade et varigt indtryk hos seerne.

Overblik

Titel The Lying Game
Udgivelsesdato 15. august 2011 (USA)
Oprindelsesland USA
Filmoptagelsessteder Stage 5, Austin Studios – 1901 E. 51st Street, Austin, Texas, USA
Produktionsselskaber Alloy Entertainment, Warner Horizon Television

Resmué

The Lying Game er en TV-serie, der følger de langt fra hinanden adskilte tvillinger Emma og Sutton. De blev skilt under mystiske omstændigheder, da Sutton blev adopteret af den velhavende Mercer-familie i Phoenix, mens Emma voksede op i plejesystemet.

Da tvillingerne genforenes som teenagere, holder de det hemmeligt. Mens Sutton søger efter sandheden, overtager Emma hendes liv og opdager flere hemmeligheder og løgne, end hun havde forestillet sig. Det er en sæson fyldt med hemmeligheder, forførelse og livsfarlige stakes, som tvillingerne fortsætter med at afsløre i deres families skab. Emma og Ethans kærlighed er stærkere end nogensinde, men deres forhold bliver testet af tvivlsomme motiver og anklager; da Sutton forsvinder, ved de ikke, om hun er forsvundet eller død. Samtidig er Charlottes tante Annie vendt tilbage til byen efter mange års fravær og bringer minder og hemmeligheder med sig, som Alec og Ted gerne vil holde i fortiden.

Resuméet er baseret på beskrivelsen af TV-serien The Lying Game på ABC Spark.

Fejl i TV-serien The Lying Game – Sjove pletskud, der får os til at ryste af grin!

TV-serier kan være en kilde til fantastiske historier, spændende karakterer og øjeblikke fyldt med intens drama. Men nogle gange kan det også gå helt galt, og fejl bliver endnu mere underholdende end selve handlingen. Og hvis du har været en flittig seer af The Lying Game, så har du sandsynligvis også opdaget nogle af de komiske pletskud, som selv en velrenommeret serie kan begå.

Misklædt og forvirret

Hvem har ikke bemærket karakterernes uheldige tøjvalg i The Lying Game? Det virker som om, at seriens kostumedesignere har haft en dag, hvor de simpelthen måtte have haft øjnene lukket. Der er øjeblikke, hvor karaktererne ser ud, som om de er gået gennem et klædeskab uden at røre ved noget fornuftigt tøj.

Men det stopper ikke der. Forvirringen når sit højdepunkt, når to karakterer er iført næsten identiske outfits. Vi kan kun gisne om, hvordan de klarede at undvige hinandens klædeskabe og ende med et tilfældigt møde i samme farverige dress. Måske var det modeverdenens sære logik, vi var vidne til, men det får os i hvert fald til at more os.

Tidsrejse à la The Lying Game

Drømmer du om at blive en tidsrejsende? Så er The Lying Game måske lige noget for dig! For nogle gange ser det ud til, at karaktererne i serien har fundet en hemmelig passage til en anden epoke.

I en scene kan man se en karakter hoppe fra morgenmadssituationen med en skål cereals til middagsselskabet med en overflod af stearinlys. Enten har karakteren en imponerende måltidsplanlægning eller også har produktionen ladet noget gå galt i klipperummet.

Skrekkens kontinuitet

Selvom serien The Lying Game er kendt for sit intense drama, kan du måske overraske dig selv over at bemærke fejl i kontinuiteten. Har du antallet af dage i ugen under kontrol? Så prøv at holde øje med, hvordan antallet pludselig kan ændre sig under en enkelt episode. Det er som at finde ud af, at en dag har flere timer end den skulle have.

Og hvis du virkelig vil have dig en god latter, så hold øje med emblemet på karakterernes biler. Pludselig vil det forvandle sig til et helt nyt mærke, som om karakteren havde tjekket bilen ind på et fantastisk stylingcenter i løbet af en pause mellem scener. Utroligt, ikke?

Musikalsk mismod

En anden fejl, du ikke har brug for at være en komponist for at bemærke, er den musikalske mismod, der indimellem opstår i The Lying Game. Pludselig vil du uden nogen forklaring høre en stereotypisk romantisk sang, der gør det hele lidt for klichéfyldt. Det er som at blive ramt af en ostet 90er ballade midt i det moderne drama.

Hvad angår det dramatiske øjeblik, hvor musikken skulle bygge spænding op, vil du måske opleve det totale modsatte. Pludselig vil der blive spillet musik, der bedre passer til en vandretur i en solrig park, mens karaktererne ser ud, som om de er på randen af katastrofen.

Komiske fejl, der bringer smil frem

Selvom fejl normalt kan være frustrerende, kan de også være en kilde til komisk relief. Og The Lying Game er bestemt ingen undtagelse. Fejl som misklædt mode, tidsrejser, kontinuitetsbrud og musikalsk mismod bringer et smil frem på vores læber og giver os et øjeblik, hvor vi kan slappe af og grine af det absurde.

Så næste gang du ser The Lying Game, så nyd ikke kun den intense drama-serie, men hav også øjnene åbne for den skjulte komik i fejlene. Det vil helt sikkert gøre din oplevelse endnu mere underholdende!

Andre populære titler: Love Between Fairy and DevilWellington ParanormalStranger ThingsTalk to HerPsychoFataleFinal GirlHouse of WaxCasperClarksons FarmBansheeBuddiesShrek 2 – Der tollkühne Held kehrt zurückThe Wrong MissySukûru deizuTeslaThe HumansAny Given SundayOrphanSemi-ProGuardians of the GalaxyDeadpool 3Vikings: ValhallaGhostAutumn in New YorkHotelletChrysalis…And Justice for AllGambito de DamaTatăl a patru copii trăind pe picior mareREDOuter BanksDeadwoodFired Up!Good Boys – Nix für kleine JungsLove, Death & RobotsHamletMoonlightSand CastleSouthlandDer blutige Pfad GottesLucifer“Dont Trust the B—- in Apartment 23” PilotHouseYoure NextStar Wars RebelsHjemThe Vampire DiariesStar Trek: Beyond