kinokvinder.dk

The Magicians (TV Series 2015–2020)


Overblik

Titel The Magicians
Udgivelsesdato 7. februar 2017 (Holland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Чарівники
Filmsteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Groundswell Productions, NBC Universal Television, Universal Cable Productions

Resmué

TV-serien The Magicians handler om en gruppe unge mennesker, der bliver rekrutteret til en hemmelig akademi. Her opdager de, at den magi de læste om som børn, er meget virkelig – og farligere end de nogensinde havde forestillet sig.

Bliver de grebet af spændingen ved magien og distraheret fra at udvikle deres egne evner, når de har mest brug for dem?

Fejl i TV-serien The Magicians, som seerne har opdaget

Lugtende drager og andre mislyde

En af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har bemærket i TV-serien The Magicians, er lugten af drager. Selvom vi desværre ikke kan fornemme lugtene gennem vores skærme, hævder en gruppe seere, at de kunne tydeligt dufte de frygtindgydende væsner gennem hele deres TV-opholdsstue. Dette er en imponerende præstation af skuespillerne, som formår at frembringe så intense dufte, at de når ud til seerne.

Glasvæggene, der åbenlyst skal blive stående

En anden fejl, som seerne har opdaget, er glasvæggene i magikernes verden, der tydeligt er markeret med Væg må ikke berøres. Man skulle tro, at det ville være et subtilt hint til karaktererne om at lade være med at røre ved dem, men nej. Karaktererne lader sig ikke distrahere af disse advarsler og fortsætter med at stikke hænder og ansigter lige igennem dem. Så meget for følge instruktionerne! Måske skulle de overveje at sætte store neon-skilte op i stedet.

Forvirrende teleportationen

Teleportation er en ret praktisk evne, som karaktererne i The Magicians ofte benytter sig af. Desværre lader det til, at producenterne havde sparet på teleportationsbudgettet. I flere scener ser man mysteriøst nok karaktererne teleportere sig fra sted til sted uden at bevæge sig. Er de blevet eksperter i at teleportere sig på et sekund eller er der noget, vi ikke har fået at vide? Dette skaber en del forvirring blandt seerne og giver dem en fornemmelse af at være blevet udsat for en Jedi mind trick.

Musik i nærvær af øresnegle

Et af de mest forvirrende øjeblikke i The Magicians er, når karaktererne sætter deres øresnegle på for at kommunikere med hinanden og samtidig nyder musik. Hold da op, hvor er det imponerende, at de tilsyneladende kan lytte til sangene, mens de har ørepropper i ørerne. Måske er der nogle helt specielle trylleformularer til musikalsk øresnegle-kommunikation, som vi jordboere ikke er bekendt med.

Utilfredse bibliotekarer og deres ubrugelige katapulter

Det magiske bibliotek i The Magicians virker utvivlsomt fascinerende, med sine skjulte hemmeligheder og opfindsomme bibliotekarer. Men lad os tale om de katapulter, som bibliotekarerne ofte bruger til at udvise uvelkomne besøgende. Det er en sjov og dramatisk måde at løse konflikter på, men desværre er der et lille problem. Katapulterne ser ud til at være dekoreret med fjer og pyntegenstande uden nogen reel funktion. Er det for at skræmme karaktererne, eller er det bare en dårlig smag i indretningen? Bibliotekarerne må have haft en hård tid med denne beslutning.

Andre populære titler: RoboCopBaywatchHelluva BossGoal!Transformers 5: The Last KnightBacheloretteX2The VisitCrazy, Stupid, Love.Peaky BlindersBates MotelCentervagtBlack AdamHer SmellThe Pale Blue EyeInjusticeJohn WickThe CrownThe Sex Lives of College GirlsThe PurgePrisonersEvil Dead RiseShamelessThe Last KingMoneyballA Star Is BornBlast from the PastHairLEGO ChimaUnder the Tuscan SunThe Ninth GateThe Texas Chainsaw MassacreDer UntergangJokerNormal PeoplePasser passer pigerSe7enThe FlashWelcome to WrexhamThe Imitation GameWomen TalkingThe CovenantThe Patriot#9Edge of TomorrowHoly SpiderThis Much I Know to Be TrueNextPrometheus