kinokvinder.dk

The Masked Singer (TV Series 2019–2024)

De medvirkende i TV-serien The Masked Singer

TV-serien The Masked Singer har hurtigt vundet popularitet både i USA og internationalt. Konceptet med berømtheder, der optræder i fuld kostume og maskering, har fascineret seere verden over. En vigtig del af serien er det panel af dommere og værter, der kommenterer på præstationerne og forsøger at gætte, hvem de maskerede personer er.

Dommerpanelet

Jenny McCarthy-Wahlberg er en af de faste dommere i serien. Hun har været på panelet siden starten i 2019. McCarthy-Wahlberg er en amerikansk skuespillerinde, model og TV-personlighed, der har optrådt i flere populære TV-shows og film.

Robin Thicke er en anden fast dommer i serien. Han er en amerikansk sanger, sangskriver og musikproducer, der er kendt for sine hitsange som Blurred Lines og Lost Without U. Thicke bringer en masse musikalsk ekspertise til dommerpanelet.

Ken Jeong er også et velkendt ansigt i dommerpanelet. Jeong er en amerikansk skuespiller, komiker og tidligere læge. Han er kendt for sine komiske roller i film som The Hangover og TV-serien Community. Jeong tilføjer humor og underholdning til showet.

Nicole Scherzinger er den sidste faste dommer i serien. Hun er en amerikansk sangerinde, danser og skuespillerinde, der blev kendt som medlem af popgruppen Pussycat Dolls. Scherzinger har også udgivet solo musik og optrådt i teaterproduktioner som Cats.

Værten

Nick Cannon er værten for The Masked Singer. Han er en amerikansk skuespiller, komiker, rapper og tv-vært, der tidligere har været vært for shows som Americas Got Talent og Wild N Out. Cannon holder styr på showet og guider seerne gennem hver episode.

Andre medvirkende

Udover dommerpanelet og værten er der også flere andre medvirkende i serien. Dette inkluderer dansere som Sammye Alix, Jason Glover og Jesse McCartney, der optræder sammen med de maskerede berømtheder på scenen.

Der er også sikkerhedsvagter som Dymone Priestley, Adam Hutson, Andrew Scully og Matty Castano, der beskytter identiteten af de maskerede personer. Disse sikkerhedsvagter er afgørende for at opretholde mysteriet og spændingen omkring hver optræden.

Den musikalske direktør for The Masked Singer er Adam Blackstone, der er ansvarlig for at vælge og arrangere musikken til hver optræden. Han arbejder tæt sammen med musikeditor Devine Evans for at sikre en fantastisk musikalsk oplevelse for seerne.

Endelig er der Matt McCall og Justin de Vera, der er kendt som Men in Black i serien. De er ansvarlige for at beskytte identiteten af de maskerede personer og assistere dem backstage.

Alle de medvirkende i The Masked Singer spiller en afgørende rolle i at skabe en spændende og underholdende oplevelse for seerne. Deres forskellige talenter og ekspertise bidrager til at gøre serien til en succes year efter year.

Overblik

Titel The Masked Singer
Udgivelsesdato 2. januar 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 蒙面歌王
Produktionsselskaber Smart Dog Media, Fox Alternative Entertainment, Endemol Shine North America

Resmué

The Masked Singer er en sangkonkurrence og gættespil baseret på det koreanske format, King of Mask Singer. I programmet bærer 12 kendte deltagere kostumer for at skjule deres identitet. Hver uge bliver en sanger elimineret og afsløret. Der gives små hint til seerne for at gætte med.

I The Masked Singer er deltagerne berømtheder, der bærer udførlige kostumer fra top til tå for at skjule deres identitet for værten, dommerpanelet, publikum og de andre deltagere. Der er 12 kendte deltagere med, og hver uge bliver en sanger elimineret og afsløret. Små hints gives til seerne for at hjælpe med at gætte med. Programmet bliver præsenteret af Nick Cannon og har et stjernespækket detektiv-panel bestående af Ken Jeong, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger og Robin Thicke.

I sæson 1 er konkurrenterne alle kendte navne og har i alt 65 Grammy-nomineringer, 16 multi-platin albums, 16 Emmy-nomineringer, 9 Broadway-optrædener, 4 Super Bowl-titler og 4 stjerner på Hollywood Walk of Fame.

Fejl i TV-serien The Masked Singer – som seerne har opdaget!

Hvem sagde, at maskerne var helt emmekære?

TV-serien The Masked Singer har fanget seerne med sin mystik og musikalske magi. Men selv i showet med de bedst bevarede hemmeligheder er der nogle fejl, der ikke kan gemmes væk. Her er et kig på nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget.

Sangfuglen, der glemte at flyve

En sjov fejl blev fanget, da Sangfuglen skulle flyve væk efter sin optræden. Desværre valgte den det forkerte tidspunkt at miste balancen og lande med et ordentligt brag på scenen. Heldigvis forbliver Sangfuglen alligevel flyvende højt med sin fantastiske sang.

Gummiben, der var lidt for fjedrende

Gummiben-masken har ikke bare båret sit navn for sjov. Under en af dansenumrene kom gummibenene pludselig i ukontrolleret fjedrende bevægelse og sendte Gummiben rundt i en ufrivillig gymnastikøvelse. Det var et show inden i showet, der fik seernes lattermuskler på overarbejde.

Klovnen, der lo for meget

Klovnen er kendt for sin skøre og uhæmmede latter, men nogle gange blev det simpelthen for meget. Under en af Klovnens optrædener brød den ud i latter i en så voldsom grad, at publikum og dommerne næsten druknede i latterkramper. Måske skulle der lige tones lidt ned på lattergassen, Klovnen?

Enhjørningen, der fik hornet til at falde af

Enhjørning-masken skulle være det ultimative magiske og mystiske væsen, men virkeligheden kom i vejen. Under en af Enhjørningens dansenumre faldt hornet pludselig af, og Enhjørningen blev nødt til hurtigt at samle det op fra scenen, før den blev afsløret. Det er ikke altid let at være en fantastisk enhjørning.

Dommerpanelet, der var lidt for afslørende

Dommerpanelet har en vigtig rolle med at gætte, hvem der gemmer sig bag maskerne. Men nogle gange har de lidt svært ved at holde deres begejstring tilbage. Flere gange er dommerne blevet fanget i at give et lille vink med en fjederfjer eller et diskret nik til hinanden, når de troede, kameraet ikke så med. Måske skulle de tænke lidt mere på at skjule deres begejstring, så seerne stadig kan gætte med.

The Masked Singer – en fejlfyldt fest!

Fejl kan ske for alle, selv i et stort TV-show som The Masked Singer. Men det er netop de små fejl, der gør serien endnu mere underholdende. Så lad os nyde showet og se, hvilke sjove fejl der venter os næste gang en maske går på scenen!

Andre populære titler: Snow White and the HuntsmanHannah Montana: The MovieScream 2Container Conrad90 Day FiancéLove IslandRune SoldierGirlSinglelivI Believe in SantaAfter LifeJersey Shore Family VacationRebel Without a CauseEuropa: The Last BattleRi¢hie Ri¢hThe Iron GiantHomefrontThe CallingVertigoBergeracFantômasFor All MankindYoung SheldonDoc MartinPride and Prejudice and ZombiesI, TonyaLeft BehindAvicii: True StoriesLupinThe Godfather Part IIThe Finest HoursDen som dræberThe JulekalenderJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumValley of TearsInfernoBlack-ishPurple Rain“And Just Like That…” Chapter ThreeOmul ploiiThe Great NorthSpider-Man 3A Man Called OttoGrace of MonacoThe MatrixZero Dark ThirtyRockyMoonlightDo Revenge