kinokvinder.dk

The Mentalist (TV Series 2008–2015)


Overblik

Titel The Mentalist
Udgivelsesdato 16. april 2009 (Irland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Thám Tử Đại Tài
Optagelsessteder Sacramento, Californien, USA
Produktionsselskaber Primrose Hill Productions
Warner Bros. Television

Resmué

I TV-serien The Mentalist følger vi Patrick Jane, en tidligere svindler, der udgav sig for at være psykisk medium. Efter at have mistet sin kone og datter til seriemorderen Red John, beslutter Jane sig for at ofre sit tidligere liv og bliver konsulent for Californiens Bureau of Investigation (CBI) med det ene formål at finde og dræbe Red John.

Med sin skarpe observationsevne og evne til at læse mennesker er Jane ekstremt dygtig til at løse mordgåder. CBI-teamet, herunder den erfarne senioragent Teresa Lisbon, drager fordel af Janes unikke evner og løser en utrolig høj mængde af sager. Dog anvender Jane ofte kontroversielle og ulovlige metoder, hvilket bringer meget kritik over Lisbon og hendes hold, hvilket gør Janes assistance både en velsignelse og en forbandelse.

Mens jagten på Red John fortsætter, ser vi Jane og Lisbons samarbejde udvikle sig. Lisbon er dog konstant udfordret af Janes utraditionelle tilgang til opklaring af forbrydelser. Red John er den eneste kriminelle, der formår at overliste Jane, hvilket ufrivilligt motiverer Patrick til at kæmpe imod kriminalitet på en mere officiel måde.

The Mentalist er en spændende krimiserie, der kombinerer intrigante mordgåder med Janes personlige mission om at finde og dræbe Red John. Serien byder på en blanding af intense mysterier og karakterudvikling, der holder seerne på kanten af deres sæde.

Fejl i TV-serien The Mentalist: Seerne har sagt deres mening

TV-serien The Mentalist har fanget seerne med sin spændende krimihistorie og karismatiske hovedperson, Patrick Jane. Men selvom showet er utroligt populært, er der visse fejl, som seerne ikke har kunnet lade slippe igennem fingrene. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, som seerne har opdaget.

Faktuelle fejl

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er brugen af udtrykket mental acuity i serien. Se, det er ikke, hvad det betyder! Mental acuity henviser til intelligens, ikke nogen form for psykologisk manipulation. Selvom nogle mentalister måske besidder mental acuity, er det ikke en nødvendighed eller på nogen måde en del af definitionen af ordet. Så måske er Patrick Jane ikke helt så smart, som han prøver at være.

Diverse fejl

Patrick Janes evne til at opfatte sandheder om folk ved casual konversation er også kommet under kritik. Som en ægte scene-mentalist tror man måske, at han benytter sig af tricks som at undersøge emner på forhånd og ignorere falske psykiske indtryk. Disse tricks ville dog ikke være anvendelige eller nyttige i konteksten af ​​at bekæmpe kriminalitet. Så måske er Patrick Janes superkrafter mere illusion end virkelighed.

Det er sjovt at se, hvordan seerne har opdaget disse fejl og delt deres bekymringer med resten af ​​verden. Men husk, det er stadig en underholdende serie, og fejl kan være en del af charmen ved det hele. Så lad os bare nyde The Mentalist med alle dens små eksentrisiteter og fortsætte med at støtte vores elskede Patrick Jane i hans jagt på sandheden!

Andre populære titler: The Girl with All the GiftsEn kort en langFantastic Beasts: The Secrets of DumbledoreThe Last KingdomTunna blå linjenSonic The HedgehogGossip GirlMartyrsNumele tăuUploadXStardustThe InvitationGladiator 2Expend4blesAwakeningsThe Long Kiss GoodnightKicking the DogVennerne og det grønne lysTrue StoryThe Pale Blue EyeVolverAoi chibusaPalmerThe Lego Batman MovieMinions: The Rise of GruDead Man DownThe Secret Life of Walter MittySuperpolitistiiPacific Rim: UprisingRun Sweetheart RunRobinson ekspeditionenCastleWonkaTorchwoodMarele maestru Ip ManChernobylDoctor ZhivagoLast ShiftOne Tree HillMichael CollinsFlorida ManGraceIndiana Jones and the Last CrusadeJohn Wick: Capítulo 4The Adam ProjectLoving VincentDer menschliche MakelBedragSnakes on a Plane