kinokvinder.dk

The Mick (TV Series 2017–2018)

Skuespillerne i TV-serien The Mick

The Mick er en amerikansk komedieserie, der blev sendt fra 2017 til 2018. Serien følger hovedpersonen Mackenzie Mickey Murphy, spillet af Kaitlin Olson, som pludselig bliver tvunget til at tage sig af sine velhavende søster Sabrinas børn, efter deres forældre flygter fra landet for at undgå fængselsstraf.

Kaitlin Olson som Mackenzie Murphy (37 episoder, 2017-2018)

Kaitlin Olson spiller den impulsive og uforskammede Mackenzie Mickey Murphy. Olson er kendt for sin rolle som Deandra Sweet Dee Reynolds i sitcom-serien Its Always Sunny in Philadelphia.

Sofia Black-DElia som Sabrina Pemberton (37 episoder, 2017-2018)

Sofia Black-DElia portrætterer Sabrina Pemberton, som er den ældste af børnene. Hun er en snobbet og ofte frustreret teenagertype, der finder det meget svært at tilpasse sig Mickeys mere afslappede livsstil.

Thomas Barbusca som Chip Pemberton (37 episoder, 2017-2018)

Thomas Barbusca spiller rollen som Chip Pemberton, som er den mellemste af børnene. Han er en fysisk klodset og umoden teenager, der altid forsøger at imponere pigerne.

Carla Jimenez som Alba (37 episoder, 2017-2018)

Carla Jimenez spiller Alba, som er familien Murphys mexicanske housekeeper. Hun er en naiv og loyal karakter, og hun hjælper Mickey med at tage sig af børnene.

Jack Stanton som Ben Pemberton (37 episoder, 2017-2018)

Jack Stanton spiller rollen som Ben Pemberton, som er den yngste af børnene. Han er en sød og uskyldig dreng, der ofte er genstand for sin families excentriske handlinger.

Scott MacArthur som Jimmy (36 episoder, 2017-2018)

Scott MacArthur portrætterer Jimmy, som er Mickys kæreste og utroskab parter. Han er en sjov og lettere naiv person, der hjælper Mickey med at navigere gennem hendes nye rolle som forælder.

Wayne Wilderson som Principal Gibbons (7 episoder, 2017-2018)

Wayne Wilderson spiller Principal Gibbons, som er skolens rektor. Han er en streng, men alligevel retfærdig administrator, der forsøger at opretholde skolens orden og disciplin.

E.J. Callahan som Colonel (7 episoder, 2017-2018)

E.J. Callahan portrætterer Colonel, som er Mickys far. Han er en ekscentrisk karakter og tidligere militærmand med nogle mærkelige vaner.

Tricia OKelley som Poodle (6 episoder, 2017)

Tricia OKelley spiller Poodle, som er Mickys søster. Hun er en materialistisk og selvoptaget kvinde, der ofte er årsag til sin families problemer.

Laird Macintosh som Christopher (5 episoder, 2017)

Laird Macintosh portrætterer Christopher, som er Mickys eksmand. Han er en charmerende, men skødesløs person, der forlod Micky og børnene.

Arnell Powell som Fred the Fed (4 episoder, 2017)

Arnell Powell spiller Fred the Fed, som er en føderal agent. Han har en anspændt relation til Mickey og kommer ofte i konflikt med hende.

Kai Scott som Andrew (3 episoder, 2017)

Kai Scott spiller rollen som Andrew, som er Sabinas kæreste. Han er en kedelig og akavet karakter, der ikke altid passer ind i familien.

Faly Rakotohavana som Eduardo (3 episoder, 2017-2018)

Faly Rakotohavana portrætterer Eduardo, som er en ven af Chip. Han er en intelligent og lidt indelukket karakter, der har sin egen unikke personlighed.

Susan Park som Liz (2 episoder, 2017)

Susan Park spiller Liz, som er Chippers kæreste. Hun er en sympatisk og mild karakter, der falder for Chip på trods af hans fejl og mangler.

Andy Favreau som Kai (2 episoder, 2017)

Andy Favreau portrætterer Kai, som er Mickys tidligere kæreste. Han er en ligefrem og direkte person, der ikke er bange for at give sin mening til kende.

Jason Kravits som Barry (2 episoder, 2017)

Jason Kravits spiller Barry, som er Mickys bror. Han er en uansvarlig og uorganiseret karakter, der ofte skaber kaos i Mickys liv.

Paul Ben-Victor som Jerry Berlin (2 episoder, 2017)

Paul Ben-Victor portrætterer Jerry Berlin, som er Mickys nabo og ven. Han er en optimistisk og hjælpsom person, der altid er der for at støtte Mickey i svære tider.

Concetta Tomei som Evelyn (2 episoder, 2017)

Concetta Tomei spiller Evelyn, som er Mickys tante. Hun er en mild og kærlig karakter, der giver råd og støtte til Mickey, når hun har brug for det.

Skuespillerne i TV-serien The Mick har hver især bidraget til at skabe en underholdende og humoristisk serie. Deres talent og karakterer har gjort det muligt for seerne at blive investeret i historien om Mickys forsøg på at tage sig af de utraditionelle Pemberton-børn og skabt et uforglemmeligt tv-eventyr.

Overblik

Titel The Mick
Udgivelsesdato 1. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Мік
Filmbelokationer Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber 3 Arts Entertainment, BingBangBoom, 20th Century Fox Television

Resmué

The Mick handler om Mackenzie “Mickey” Molng (spillet af Kaitlin Olson), en hårdtprøvet og hårdtlevende kvinde med en skarp tunge og et cigaret i munden. Hun flytter til det velhavende Greenwich, Connecticut, for at tage sig af sin rig søsters forkælede børn, efter at moderen er flygtet til udlandet for at undgå sigtelser for kriminelle handlinger.

Mickey er en intelligent kvinde, der dog mangler ambitioner. Hun er altid på udkig efter nemme penge og en hurtig gevinst. Hendes held synes endelig at være vendt, da hun besøger sin søster og milliardærsvoger i Greenwich og opdager, at de er flygtet for at undgå anklager for økonomisk svindel. De efterlader hende med alt – men intet kommer uden en pris, og det inkluderer også ansvaret for hendes søsters tre uhøflige børn: den 18-årige Sabrina, den 13-årige kommende republikaner Chip og den skrøbelige 7-årige Ben.

Selvom moderskab aldrig har været en del af Mickeys planer, opdager hun, at lidt ansvar aldrig har skadet nogen.

Fejlene i TV-serien The Mick: Seernes opdagelser

TV-serier er en populær form for underholdning, der kan tage os med ind i en verden af spænding, drama og komedie. Men som seere er det uundgåeligt, at vi engang imellem opdager nogle fejl eller inkonsekvenser i historien eller karakterernes handlinger. I denne artikel vil vi tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, som seerne har opdaget i TV-serien The Mick.

Fejl 1: Magisk makeup

I en af episoderne er hovedkarakteren, Mickey, involveret i en vild biljagt. Hun ender med at blive fanget af politiet og bliver pågrebet udenfor en forlystelsespark. Men selvom Mickey er fængslet og på vej i politibilen, skifter hendes makeup fra scene til scene. Pludselig er hendes læbestift frisk påført, og hendes eyeliner er skarp som en nål. Det ser ud til, at Mickey har en magisk makeup-artner, der altid er klar til at opfriske hendes udseende, uanset hvor hun er.

Fejl 2: Inkompetente forældre?

En anden fejl, som seerne har påpeget, er karakterernes ufattelige evne til at glemme, at de har børn. I flere episoder ser vi de voksne gå på eventyr eller havne i forfærdelige situationer, uden at de tager hensyn til, at de har en hel flok af børn hjemme, som de burde passe på. Det virker som om, at deres evne til at fungere som forældre blot forsvinder, så snart de træder ud af hjemmet. Er det bare mig, eller er det ekstremt bekvemt?

Fejl 3: Tidsrejse eller dårlig kontinuitet?

I nogle af episoderne ser det ud til, at karaktererne har opnået evnen til at rejse i tiden. I en scene ser vi dem sidde og se en film i stuen, og pludselig, uden skæring eller indikation af tidsspring, er de ude at spise på en restaurant. Hvordan lykkedes det dem at passere gennem tidsportalen fra sofaen til restauranten på et splitsekund? Det er enten en imponerende evne til tidsrejse eller en ret dårlig redigering af episoderne.

Fejl 4: Usynlige biler

Det virker også som om, at biler i denne TV-serie har en tendens til at blive usynlige på helt mystisk vis. I mange scener ser vi karaktererne køre rundt i deres biler, men når de skal parkere et sted eller sætte deres bil fast, forsvinder bilen simpelthen fra billedet. Er de udstyret med en magisk teleporteringsevne, eller er det bare et dårligt forsøg på at skjule, at de ikke havde råd til at filme bilscenerne?

Fejl 5: Den utrolige skiftende garderobe

Endelig er der karakterernes garderobe, der synes at have en evne til at skifte tøj hurtigere end superheltene i Marvel-filmene. Karaktererne kan være iført en kjole i den ene scene, og næste gang ser vi dem, er de pludselig iført en helt anderledes tøjstil. Måske har karaktererne en transformerende garderobe, der gør det muligt for dem at skifte tøj på få sekunder? Eller også er det bare en smule forvirrende for kostumedesigneren.

Selvom TV-serien The Mick har nogle få fejl og inkonsekvenser, skal det ikke tage noget fra den sjove og underholdende oplevelse, den giver os som seere. Fejl kan give os noget at grine af og får os til at stille spørgsmål som hvorfor sker det her? eller hvordan er det overhovedet muligt? Så næste gang du ser en fejl i The Mick, husk at se det med et glimt i øjet og nyd den gode underholdning, den leverer trods fejlene.

Andre populære titler: Lab RatsSeeking a Friend for the End of the WorldChaos CityThe Fear of 13Everything Everywhere All at OnceUnchartedThe Hunger GamesBordelletQueens Blade: RebellionHostilesSamanyoluExitLutherDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesNormal PeopleAgentGuardians of the Galaxy Vol. 3What Women WantFurySkamThe FlintstonesAvatarConstantineMonster HighEt rigtigt menneskeWaynes WorldMotherlandWentworthHouse of GucciMr. & Mrs. SmithNormal PeopleGame of ThronesAlliedNumele tăuCaptain America: The First AvengerScary MovieThe SquareOceans 8PacatoasaWingsLokiBuck BreakingTransparentUn Hoț CinstitThe ChosenRagnarokFargoWhere the Crawdads SingDe dyre piger