kinokvinder.dk

The Mighty Ducks: Game Changers (TV Series 2021–2022)

The Mighty Ducks: Game Changers – Skuespillere og roller

The Mighty Ducks: Game Changers er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2021 til 2022. Serien er skabt af Steven Brill, Josh Goldsmith og Cathy Yuspa, og den er en fortsættelse af den ikoniske filmserie The Mighty Ducks. Serien følger historien om en ung ishockeyspiller ved navn Evan Morrow og hans oplevelser med det nye hold, The Dont Bothers.

Hovedrolleindehavere

  1. Lauren Graham som Alex Morrow: Lauren Graham spiller rollen som Alex Morrow, der er mor til hovedkarakteren Evan Morrow. Hun er en stærk og støttende karakter, der hjælper The Dont Bothers med at komme tilbage på isen.
  2. Brady Noon som Evan Morrow: Brady Noon spiller hovedrollen som Evan Morrow, der er en talentfuld ishockeyspiller og en af de vigtigste karakterer i serien. Han bliver sparket ud af det prestigefyldte Ducks-hold, hvilket fører til dannelsen af The Dont Bothers.
  3. Maxwell Simkins som Nick Ganz: Maxwell Simkins spiller rollen som Nick Ganz, der er en af Evans bedste venner og også medlem af The Dont Bothers-holdet.
  4. Swayam Bhatia som Sofi Hanson Bhatt: Swayam Bhatia spiller rollen som Sofi Hanson Bhatt, der er en anden vigtig karakter i The Dont Bothers. Hun er en utrolig dygtig skøjteløber og bidrager til holdets succes.
  5. Luke Islam som Jaden Koob13 Koobler: Luke Islam spiller rollen som Jaden Koob13 Koobler, som er en teknisk dygtig spiller og også en del af The Dont Bothers.
  6. Taegen Burns som Maya Kasper: Taegen Burns spiller rollen som Maya Kasper, der er den eneste pige i The Dont Bothers-holdet. Hun kæmper med at finde sin plads på holdet, men viser stort potentiale som ishockeyspiller.
  7. DeJon Watts som Adib Sam Samitar: DeJon Watts spiller rollen som Adib Sam Samitar, der tilslutter sig The Dont Bothers og byder ind med sin unikke stil og personlighed.
  8. Julee Cerda som Stephanie Reddick: Julee Cerda spiller rollen som Stephanie Reddick, der er en af trænerne for The Dont Bothers. Hun er hårdtarbejdende og dedikeret til at bringe holdet fremad.
  9. Bella Higginbotham som Lauren Gibby: Bella Higginbotham spiller rollen som Lauren Gibby, der er en af de få piger på Ducks-holdet og en af rivalerne til The Dont Bothers.
  10. Naveen Paddock som Jace: Naveen Paddock spiller rollen som Jace, der også er en del af Ducks-holdet og en af rivalerne til The Dont Bothers.

Andre medvirkende

  • Kiefer OReilly som Logan LaRue: Kiefer OReilly spiller rollen som Logan LaRue, en ishockeyspiller og medlem af The Dont Bothers.
  • Josh Duhamel som Coach Cole: Josh Duhamel spiller rollen som Coach Cole, der er træner for The Dont Bothers.
  • Emilio Estevez som Gordon Bombay: Emilio Estevez vender tilbage til sin ikoniske rolle som Gordon Bombay, den tidligere træner for Mighty Ducks-holdet og nuværende træner for The Dont Bothers.
  • Connor DeWolfe som A.J. Lawrence: Connor DeWolfe spiller rollen som A.J. Lawrence, en af spillerne på Ducks-holdet.
  • Dylan Playfair som Coach T: Dylan Playfair spiller rollen som Coach T, en af trænerne på Ducks-holdet.
  • Stephnie Weir som Marni: Stephnie Weir spiller rollen som Marni, der er en af trænerne for The Dont Bothers og en af Stephanie Reddicks kolleger.
  • Margot Anderson-Song som Gertie Willins: Margot Anderson-Song spiller rollen som Gertie Willins, en af The Dont Bothers spilleres søstre.
  • Noah Baird som Cody Fries Lawrence: Noah Baird spiller rollen som Cody Fries Lawrence, en af The Dont Bothers spilleres bror.

Disse skuespillere og deres karakterer bidrager alle til den spændende og underholdende historie om The Mighty Ducks: Game Changers.

Overblik

Titel The Mighty Ducks: Game Changers
Udgivelsesdato 26. marts 2021 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber ABC Signature, Brillstein Entertainment Partners, Goldsmith Yuspa Productions
Filmoptagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada

Resmué

Efter at være blevet afvist til det nu stærke Mighty Ducks junior hockeyhold, opmuntrer Evans mor, at han danner et nyt hold af underdogs med hjælp fra Gordon Bombay, Ducks originale træner.

Fejl i The Mighty Ducks: Game Changers

Continuity

I TV-serien The Mighty Ducks: Game Changers er der opdaget nogle fejl af seerne, som er så sjove, at de nærmest kunne være taget direkte ud af en slapstick-komedie. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og grine lidt af dem.

Faktuelle fejl

En af de første fejl, der er blevet påpeget, handler om episoden Spirit of the Ducks. Her ses Ken Wu som det sjette medlem af de gamle Ducks. Men vent lige et øjeblik – Ken Wu var aldrig en del af District-5 Ducks. Han var kun på holdet USA Ducks. Det er som om, en fejltagelse har fået ham til at dukke op på det forkerte hold, og det er da en smule komisk, ikke?

Det bliver kun sjovere i den sidste episode, hvor de gamle trøjer gives til Dont Bothers. Russ Tyler, Ken Wu og Julie Gaffneys trøjer bliver vist, selvom ingen af dem var en del af de originale District-5 Ducks. Det er nærmest som om, at nogen har glemt at skrue tiden tilbage og få styr på det historiske grundlag for trøjerne.

Retirede numre og manglende mundbeskyttere

En anden fejl, der fik seerne til at grine, var brugen af de oprindelige Ducks-numre til de nye Ducks i sæson 2. Det er faktisk i modstrid med reglerne. Når et nummer er blevet pensioneret, kan en anden spiller på holdet ikke bruge det igen. Det virker som om, at nogen ikke har helt styr på de sportslige protokoller i denne serie.

Og lad os ikke glemme, at spillerne gennem hele serien undlader at bruge mundbeskyttere. Dette er faktisk en reel fejl, da USAs ungdomshockeyforbund, USA Hockey, kræver, at alle unge spillere bærer en indvendig mundbeskytter, der dækker alle tænder på den ene kæbe, typisk den øverste. Det er lidt forunderligt, hvordan sådan en simpel ting har kunnet undslippe opmærksomheden hos dem bag serien.

Så der har du det – nogle sjove fejl i The Mighty Ducks: Game Changers, der har fanget seerens opmærksomhed og fået dem til at klukke af latter. Måske er det netop disse fejl, der kan gøre serien endnu mere underholdende og mindeværdig for os alle.

Andre populære titler: Harry Potter en de steen der wijzenThe Skin I Live InThe River WildAfterSuitsStudio 666BorgenThe Greatest Beer Run EverJohn Tucker Must DieJackass Presents: Bad GrandpaBoston LegalThe Popes ExorcistHappy Gilmore – Ein Champ zum VerliebenDiario de un GigolóThe Kissing BoothFast FivePleasureThank You for SmokingHow to Change Your MindTyrannosaurViața e frumoasăCaminho para PerdiçãoZbor deasupra unui cuib de cuciThe StraysJurnalulMortal KombatGoodbye BafanaAmerican SniperDemon Slayer the Movie: Mugen TrainGuillermo del Toros PinocchioPoltergeistNøddebo præstegaardHow to Be SingleThe UninvitedYou Only Live TwiceDie Braut des PrinzenCaptain America: Brave New WorldBeverly Hills, 90210Sevmedim DemeAnonWhere the Crawdads SingSwing TimeMare of EasttownLet Life Come as It KnowsAquaman and the Lost KingdomCinã pentru fraieriGuardians of the Galaxy Vol. 3AnastasiaGully