kinokvinder.dk

The Musketeers (TV Series 2014–2016)

De medvirkende i TV-serien The Musketeers

TV-serien The Musketeers, der blev sendt fra 2014 til 2016, er baseret på Alexandre Dumas berømte roman om de tre musketerer. Serien følger hovedpersonerne DArtagnan, Athos, Aramis og Porthos i deres kamp for retfærdighed og kærlighed. Her er en liste over de medvirkende i serien:

Luke Pasqualino – DArtagnan

Luke Pasqualino spiller rollen som DArtagnan, en ung og fremadstormende musketer. Han er den nyeste tilføjelse til musketererne og ønsker at bevise sit værd. Pasqualino har medvirket i alle 30 episoder af serien.

Tom Burke – Athos

Tom Burke spiller rollen som Athos, den mest mystiske og ofte melankolske af musketererne. Han er en dygtig sværdkæmper og har en tragisk fortid. Burke har medvirket i alle 30 episoder af serien.

Santiago Cabrera – Aramis

Santiago Cabrera spiller rollen som Aramis, en meget charmerende og passioneret musketer. Han er samtidig en romantiker og har en affære med dronningen. Cabrera har medvirket i alle 30 episoder af serien.

Howard Charles – Porthos

Howard Charles spiller rollen som Porthos, en musketer med et hjerte af guld. Han er særligt forpligtet over for sine venner og er kendt for sin humor. Charles har medvirket i alle 30 episoder af serien.

Hugo Speer – Treville

Hugo Speer spiller rollen som Treville, lederen af musketererne. Han er stolt og hårdtarbejdende og forsøger at bevare orden og retfærdighed i Paris. Speer har medvirket i 28 episoder af serien.

Ryan Gage – King Louis

Ryan Gage spiller rollen som Kong Louis, Frankrigs regent. Han er en ung og impulsiv konge, der ofte handler på sine følelser. Gage har medvirket i 28 episoder af serien.

Alexandra Dowling – Queen Anne

Alexandra Dowling spiller rollen som Dronning Anne, Kong Louis kone. Hun er en dygtig politiker og spiller en vigtig rolle i magtkampene i serien. Dowling har medvirket i 26 episoder af serien.

Tamla Kari – Constance

Tamla Kari spiller rollen som Constance, en smuk og modig kvinde, der arbejder som kammerjomfru for dronningen. Hun har et nært forhold til DArtagnan. Kari har medvirket i 26 episoder af serien.

Maimie McCoy – Milady

Maimie McCoy spiller rollen som Milady, en mystisk kvinde med en dyster fortid. Hun er både farlig og charmerende og spiller en vigtig rolle i seriens intriger. McCoy har medvirket i 19 episoder af serien.

Matthew McNulty – Lucien Grimaud

Matthew McNulty spiller rollen som Lucien Grimaud, en ondsindet skurk, der er ude efter musketererne. Han er den primære antagonist i seriens tredje sæson. McNulty har medvirket i 10 episoder af serien.

Peter Capaldi – Cardinal Richelieu

Peter Capaldi spiller rollen som Kardinal Richelieu, en magtfuld politiker og fjende af musketererne. Han er manipulerende og intrigant og forsøger konstant at ødelægge musketerernes omdømme. Capaldi har medvirket i 10 episoder af serien.

Marc Warren – Rochefort

Marc Warren spiller rollen som Rochefort, en tidligere musketer og fjende af musketererne. Han er hævngerrig og vil gøre alt for at ødelægge musketerernes liv. Warren har medvirket i 9 episoder af serien.

Thalissa Teixeira – Sylvie

Thalissa Teixeira spiller rollen som Sylvie, en kvinde med stærke overbevisninger, der involveres med musketererne. Hun spiller en vigtig rolle i seriens sidste sæson. Teixeira har medvirket i 9 episoder af serien.

Matt Stokoe – Captain Marcheaux

Matt Stokoe spiller rollen som Captain Marcheaux, en loyal soldat og allieret med musketererne. Han er ofte involveret i kampene mod seriens skurke. Stokoe har medvirket i 9 episoder af serien.

Charlotte Salt – Marguerite

Charlotte Salt spiller rollen som Marguerite, en af Kong Louis elskerinder. Hun er en intrigant kvinde, der udnytter sin skønhed for at opnå magt. Salt har medvirket i 8 episoder af serien.

Bo Poraj – Bonacieux

Bo Poraj spiller rollen som Bonacieux, en simpel bonde, der bliver involveret i musketerernes kampe mod magthaverne. Han spiller en mindre rolle i serien. Poraj har medvirket i 7 episoder af serien.

Robby Fisher – The Dauphin

Robby Fisher spiller rollen som The Dauphin, Kong Louis søn. Han spiller en mindre rolle i serien. Fisher har medvirket i 7 episoder af serien.

Rupert Everett – Marquis de Feron

Rupert Everett spiller rollen som Marquis de Feron, en magtfuld aristokrat og fjende af musketererne. Han er en ond og manipulerende karakter. Everett har medvirket i 6 episoder af serien.

Skaberne af TV-serien The Musketeers er Adrian Hodges og han har været ansvarlig for både skuespillerne og resten af holdet bag serien.

Med deres fantastiske præstationer formår de medvirkende at bringe historien om de tre musketerer til live på en spændende måde. Deres skuespil giver dybde og kompleksitet til karaktererne og skaber en autentisk atmosfære i serien.

The Musketeers er en serie fyldt med dramatik, kærlighed, action og intriger, og de medvirkendes talent og dedikation bidrager til dens succes.

Overblik

Titel The Musketeers
Udgivelsesdato 22. juni 2014 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Also known as Những Chàng Ngự Lâm
Filmlocations Chateau Ploskovice, Tjekkiet (Kongens Palads)
Produktionsselskaber BBC America, BBC Drama Productions, BBC Worldwide

Resmué

Set i gaderne i 17. århundredes Paris, giver The Musketeers et moderne twist på den klassiske historie om en gruppe højtuddannede soldater og livvagter, der er ansat til at beskytte konge og fædreland.

Fejl i TV-serien The Musketeers – En komisk rejse tilbage i tiden

Anakronismer

Har du nogensinde undret dig over, hvor realistisk TV-serien The Musketeers egentlig er? Det viser sig, at seere har opdaget nogle yderst underholdende fejl i serien. Lad os starte med en anakronisme, som er et fancy ord for fejl i tidslinjen.

Nogle skarpsindige seere har bemærket, at karaktererne i serien tit holder deres ladte skydevåben nedad. Nu kan man jo tro, at dette skyldes den højtidelige stil, som musketererne forsøger at opretholde. Men nej, nej, nej! I virkeligheden var alle skydevåben dengang mundingladede våben, og når man pegede en pistol nedad, betød det, at kuglen ville bevæge sig tilbage langs løbet og mindske effekten af projektilerne.

Man kan kun forestille sig musketererne, der kæmper for retfærdighed med deres våben, der i stedet for at ramme fjenden, bare lander sadelmængden eller måske til og med i egne sko! Man må sige, at det var en alternativ måde at skabe fred og sikkerhed på.

Top Hemmelighederne fra Hindi-plottet

Vi kender alle til mysteriet om, hvorfor serien The Musketeers udspiller sig i det 17. århundrede i Frankrig. Men vidste du, at der gemmer sig endnu en hemmelig tidslomme? Seere har opdaget et tophemmeligt hul i historien, for det viser sig, at der eksisterer et Hindi-plotsynopsis til The Musketeers. Hvad det kunne indeholde, er stadig et mysterium, og måske vil det forblive en ubekendt sandhed for evigt. Måske er der en forklaring i form af en solskoldet Bollywood-musical i Frankrigs baggård?

Sidste uges savnede indhold

Har du nogensinde været midt i en spændende episode af The Musketeers, hvor handlingen pludselig skifter til et helt andet sted eller samtidig øjeblikkeligt springer over vigtige detaljer? Seere har bemærket huller i handlingen, hvor vigtigt indhold overses eller forsvinder. Var det mon et bevidst greb for at få os til at bruge fantasien og skabe vores egen version af historien? Hvem ved! Måske skulle vi alle prøve at tilføje nogle ekstra scener og skuespillere og få serien til at ende med et vaskeægte kaos? Det kunne da være en underholdende udfordring.

Andre populære titler: Good Luck Guys SverigeThe White LotusLone SurvivorMasters of SexF9: The Fast SagaJason BourneKidnapningPower Book III: Raising KananRenfieldThe Lørenskog DisappearanceThe Suite Life of Zack & CodyNocturnal AnimalsSicario: Day of the SoldadoLords of ChaosArrivalThe Last KingdomThe Magnificent SevenAll or Nothing: ArsenalSpy GameVergiftete WahrheitAventurile fratilor ursiPrincess MononokeExtraction IIThe CrumbsFast XPlaytimeOperation MincemeatPeter Pan & WendyStar Wars RebelsCircleTaxi DriverE.T. – Der AußerirdischeBackstageDispăruţi fără urmăKrudttøndenWhat Men WantThe InvitationFunny GamesIm Rausch der SterneThe SelectionArmy of DarknessPyrus i alletiders eventyrLords of ChaosBărbat în minoritateWALL·EGirlSkinFlatliners9½ Weeks