kinokvinder.dk

The Night Shift (TV Series 2014–2017)


Overblik

Titel The Night Shift
Udgivelsesdato 27. maj 2014 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Night Shift: De guardia
Optagelsessteder Albuquerque, New Mexico, USA (optagelser i NM)
Produktionsselskaber Sachs/Judah Productions, Sony Pictures Television

Resmué

The Night Shift er en TV-serie, der følger en gruppe læger fra hæren, der vender tilbage for at arbejde på natteskiftet på et hospital i San Antonio. Serien handler om deres oplevelser og udfordringer, mens de forsøger at redde liv og behandle patienter i den travle afdeling.

Hver episode tager seerne med på en intens og dramatisk rejse, hvor lægerne står over for forskellige medicinske nødsituationer og må træffe hurtige beslutninger. De udfordres ikke kun af de fysiske og professionelle krav, men også af deres egne personlige problemer og relationer.

Den dynamiske gruppe af læger inkluderer anerkendte eksperter inden for forskellige specialer som traumekirurgi, pædiatri og gynækologi. Denne mangfoldighed i færdigheder og perspektiver skaber en spændende dynamik og giver mulighed for interessante historier og karakterudvikling.

The Night Shift er ikke kun en medicinsk dramaserie, men også en historie om kærlighed, venskab og kompas i en hæsblæsende arbejdsdag. Serien fokuserer ikke kun på lægernes arbejde på hospitalet, men også deres personlige liv og de valg, de står over for.

Med sin spændende præmis og godt skrevne karakterer formår The Night Shift at fange seernes opmærksomhed og holde dem hooked fra start til slut. Det er en serie, der balancerer mellem intense medicinske nødsituationer og følelsesmæssige øjeblikke, der vil få dig til at grine, græde og holde dig på kanten af ​​din stol.

Fem fejl i TV-serien The Night Shift, som seerne har opdaget

TV-serien The Night Shift har fanget seernes opmærksomhed med sin dramatiske og intense handling, men det betyder ikke, at den er fri for fejl. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl i serien, som har fået seerne til at grine godt af.

Faktuelle fejl

En af de mest morsomme fejl, som seerne har opdaget, er brugen af ambulancer fra Bexar County EMS. Problemet er, at der slet ikke findes en sådan organisation. I virkeligheden bliver ambulancer i San Antonio leveret af San Antonio Fire Department, mens forstæderne har private firmaer som Acadian eller AMR. Måske skulle produktionsteamet have investeret i en godkendt ambulance?

Plot huller

Et andet sjovt øjeblik, der har fået seerne til at hæve øjenbrynene, er spændingen mellem sygehusadministrator Ragosa og lægen TC. I virkeligheden ville en sygehusadministrator aldrig arbejde fra kl. 19 til kl. 7, som vi ser i serien. Administratorens rolle er at formidle mellem det medicinske personale og bestyrelsen, og bestyrelsen arbejder selvfølgelig ikke om natten. Derudover ville en psykiater, der har samme arbejdstider, kun være til rådighed ved behov. Dette blev bevist i sæson 2, hvor ingen af ​​disse to positioner blev vist som arbejdende om natten. Måske skulle man have dobbelttjekket arbejdstiderne, før man gik i produktion?

Karakterfejl

Gennem hele serien kan man høre folk omtale Texas state police. Problemet er bare, at der slet ikke findes en sådan myndighed. Texas har en Department of Public Safety, og deres uniformerede afdeling er Texas Highway Patrol. Det virker som om, at forfatterne har haft lidt svært ved at finde det rigtige politi i denne serie.

Selvom TV-serien The Night Shift har sine fejl og mangler, kan vi ikke lade være med at være underholdt af dem. Serier som disse kan være kilde til sjove grin og uforglemmelige øjeblikke for seerne. Næste gang du ser en fejl i en TV-serie, så husk at læne dig tilbage og nyd det humoristiske potentiale, det kan have.

Andre populære titler: Dark PhoenixCennetin GözyaslariThor: RagnarokThe 100Helt NyThe Last Temptation of ChristMeru the SuccubusHouse of GucciEmpire of LightThe Invention of LyingTornen dør, blomsten leverBig Trouble in Little ChinaSuper Size Me – 30 Dias de Fast FoodEddie Murphy: As HimselfRed LightsOuter BanksThe Fate of the FuriousLive Nude Girls Unite!The BurbsEvil Dead RiseMy Dear DonovanThe Social NetworkParallel MothersSolo LevelingStar Wars RebelsWolfThe Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the WardrobeAtlantis: Milos ReturnGunpowder MilkshakeThe VillageThe Little HoursThe SinnerItGhostbusters – Die GeisterjägerMurder MysteryThe New MutantsSlender ManApproaching the UnknownEvil Dead RiseKung FuryFuture ManPandorum3 Engel für Charlie – Volle PowerThe Equalizer29LiebeWynonna Earp