kinokvinder.dk

The OA (TV Series 2016–2019)

De medvirkende i TV-serien The OA

TV-serien The OA, som blev skabt af Zal Batmanglij og Brit Marling, har en række talentfulde skuespillere i hovedrollen. Her er en liste over de vigtigste medvirkende i serien:

Brit Marling – Prairie Johnson

Brit Marling spiller hovedrollen som Prairie Johnson, også kendt som The OA. Prairie er en kvinde, der vender tilbage til sin hjemby efter at have været forsvundet i syv år. Hun har en dyb og mystisk fortid, og hun er besat af at finde sandheden om sig selv og sin forsvinden. Marling leverer en fantastisk præstation som den komplekse og gådefulde karakter.

Jason Isaacs – Dr. Hunter Aloysius Hap Percy

Jason Isaacs portrætterer Dr. Hunter Aloysius Hap Percy, en formidabel videnskabsmand, der i hemmelighed eksperimenterer med mennesker. Hap kidnapper Prairie og flere andre for at studere deres nær-døden-oplevelser. Isaacs leverer en overbevisende præstation som den charmerende og manipulerende karakter.

Scott Wilson – Abel Johnson

Scott Wilson spiller rollen som Abel Johnson, Prairies adoptivfar. Han og hans kone, Nancy, tager sig af Prairie efter hendes tilbagevenden. Wilson bringer varme og dybde til rollen som den kærlige og omsorgsfulde farfigur i serien.

Alice Krige – Nancy Johnson

Alice Krige spiller Nancy Johnson, Prairies adoptivmor og Abels kone. Nancy er en stærk og empatisk karakter, der prøver at navigere i den udfordrende situation med Prairies tilbagevenden. Krige leverer en imponerende præstation som den støttende og følsomme figur.

Emory Cohen – Homer

Emory Cohen spiller rollen som Homer, en af de andre kidnappet af Hap og Prairie. Homer er også en nøglefigur i serien og har sin egen fascinerende rejse gennem mystikken i The OAs univers. Cohen formidler Homers styrke og sårede sjæl med imponerende dybde.

Patrick Gibson – Steve Winchell

Patrick Gibson spiller karakteren Steve Winchell, en ung mand, der også er blevet kidnappet af Hap og Prairie. Steve er oprørsk og stridbar, men vokser og udvikler sig som karakter gennem serien. Gibson giver en overbevisende præstation som den komplekse og sårbare figur.

Ian Alexander – Buck Vu

Ian Alexander portrætterer Buck Vu, en anden af de kidnappede personer. Buck er transkønnet og kæmper med sin egen identitet og accept. Alexander giver en følelsesladet præstation som den modige og pågående karakter.

Phyllis Smith – Betty Broderick-Allen

Phyllis Smith spiller Betty Broderick-Allen, en lærer, der bliver involveret i The OAs mysterium. Smith bringer sin karakteristiske varme og godhed til rollen som den hjertevarme figur.

Udover disse skuespillere har The OA et stærkt ensemble med Brendan Meyer, Brandon Perea, Will Brill, Sharon Van Etten, Paz Vega, Kingsley Ben-Adir, Chloë Levine, Riz Ahmed, Robert Eli og Vincent Kartheiser.

Alle skuespillerne i The OA bidrager til at skabe en unik og fængslende atmosfære i serien. Deres præstationer er medrivende og dybtgående, hvilket gør The OA til en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Overblik

Titel The OA
Udgivelsesdato 16. december 2016 (Canada)
Oprindelsesland USA
Også kendt som The OA: Part II
Filmsteder Portland, Oregon, USA (optagelse til sæson 2)
Produktionsselskaber Plan B Entertainment, Anonymous Content, Netflix

Resmué

The OA er en Netflix-original tv-serie, skabt og skrevet af Brit Marling og Zal Batmanglij. Serien handler om Prairie Johnson, der forsvandt for syv år siden og nu vender tilbage hjem i sine tyvere med genskabt syn. Mens mange tror, at hun er et mirakel, er der andre, der bekymrer sig for, at hun kunne være farlig.

Historien udforsker den uforklarlige tilbagekomst af Prairie Johnson, der tidligere var blind, men nu er hun tilbage i sit hjem i slutningen af ​​20erne og har sit syn genskabt. Derudover har hun alvorlige ar på sin ryg, som hun enten ikke vil forklare, hvordan hun har fået dem, eller hun husker virkelig ikke, hvordan arrene er opstået. Da hun først bliver afhørt, kan hun ikke huske sit navn eller nogen, hun møder, i hvert fald ikke i starten. Nogle ser hende som et mirakel, mens andre ser hende som farlig. Sandheden er sjældent simpel eller let.

Fantastiske fejl i TV-serien The OA

TV-serier er ofte fyldt med spænding, drama og mystiske plottråde. Men ind imellem kan selv de mest populære serier ikke undgå at begå nogle fejl – og tv-serien The OA er bestemt ingen undtagelse. Her er et blik på nogle af de mest uheldige og morsomme fejl, som seerne har opdaget ved The OA.

1. Pludselige forsvindinger af karakterer

En af de hyppigste fejl i The OA er karakterernes tendens til at forsvinde uden grund eller forklaring. Lige pludselig kan en vigtig person fra historien være væk, og seerne sidder forvirrede tilbage og undrer sig over, hvor de er blevet af. Det er næsten som om, de er blevet suget ind i en anden dimension, eller måske bare glemt af manuskriptforfatterne. Det er nok bedst bare at leve med mysteriet.

2. Mystiske tidslinjer

The OA er kendt for sin komplekse fortælling, der hopper frem og tilbage i tid. Men nogle gange bliver det lidt forvirrende, og seerne kan ende med at kigge måbende på skærmen og undre sig over, hvilket årstal de egentlig befinder sig i. Er vi i fortiden? Fremtiden? Eller måske et sted midt imellem? Det er som at blive fanget i en tidsloop, hvor man aldrig helt kan finde ud af, hvad der foregår.

3. Uforklarlige magiske kræfter

Magi er en stor del af fortællingen i The OA, men nogle gange kan karakterernes evner virke lidt tilfældige og upræcise. Den ene øjeblik er de i stand til at flyve gennem luften, og det næste øjeblik er de magtesløse som en fisk på land. Det er som om, der er blevet blandet lidt for meget potion i heksekedlen, og nu er konsekvenserne uforudsigelige. Måske skulle karaktererne overveje at tage på magisk træningslejr.

4. Ekstreme tilfældigheder

The OA er fuld af tilfældigheder og sære sammenfald, der kunne få enhver til at ryste på hovedet. Karaktererne støder konstant ind i hinanden på de mest usandsynlige steder og tidspunkter, og det virker næsten som om, universet er gået amok med sin plotplanlægning. Det er som at se en komedie, hvor alle karaktererne løber omkring i forvirring og ender med at falde over hinanden. Nogle gange er virkeligheden også bare skørere end fiktionen.

5. Sproglige forvirringer

Menneskers kommunikation er en kompliceret ting, og det er tydeligt i The OA. Karaktererne har en tendens til at tale i gåder og metaforer, der kan efterlade seerne konfusede og rystende på hovedet. Det er som om, de har taget et kursus i kryptisk tale og nu er i stand til at forvirre alle omkring sig – inklusive seerne. Måske skulle de overveje at tage et kursus i klar kommunikation i stedet.

Selvom The OA har nogle underlige fejl og forvirrende øjeblikke, er det vigtigt at huske, at intet er perfekt – heller ikke TV-serier. Og nogle gange er det netop fejlene, der gør en serie unik og mindeværdig. Så lad os omfavne The OAs små skønhedsfejl og nyde den spændende og mystiske rejse, som serien tager os med på.

Andre populære titler: John Wick: Chapter 2Clint Eastwood, la dernière légendeSupernaturalMoksha: SalvationHolmes & WatsonHeartlessThe Virgin SuicidesFørst Til Verdens EndeThe Kings Man: O InícioWest Side StoryGilmore Girls: A Year in the LifeThe VelociPastorBig TitsJacobs LadderThe GiftedWater RatsSpyTeen WolfMidsomer MurdersScream VIStar Wars RebelsDer Sex PaktMurder MysteryLucyThe GuiltyWonder WomanPitch Perfect 2A Royal in ParadiseYellowjacketsThe HuntedLondon KillsHarry Potter en de steen der wijzenAdult WorldGreyhoundThe Balcony MovieCall Me DadCartea pierdută a vrăjitoarelorSuburra – La serieGoodbye BafanaDie WutprobePerfekte stederWhite House PlumbersSam & CatBatmanHackerThe Other WifeSpeak No Evil65