kinokvinder.dk

The Office (TV Series 2001–2003)

De medvirkende i TV-serien The Office

The Office er en britisk komedieserie, der oprindeligt blev sendt fra 2001 til 2003. Serien blev skabt af Ricky Gervais og Stephen Merchant og rev i den grad op i den traditionelle måde, hvorpå arbejdslivet bliver fremstillet i tv-serier. The Office fokuserer på en række kontormedarbejdere i firmaet Wernham Hogg, og gennem deres hverdag skildrer serien både de komiske og tragiske aspekter ved at arbejde på et kontor.

Ricky Gervais – David Brent

Ricky Gervais spiller hovedrollen som David Brent, den selvglade og akavede chef for Wernham Hogg. Brent er en karakter, der hele tiden forsøger at være sjov og populær, men ofte falder det plat og pinligt ud. Gervais præstation som Brent gav ham stor anerkendelse og blev et af hans mest ikoniske roller.

Martin Freeman – Tim Canterbury

Martin Freeman portrætterer Tim Canterbury, en af kontorets mest normale og fornuftige medarbejdere. Tim er ofte genstand for Davids jokes og hævnaktioner, men Freeman formår at give karakteren dybde og en blanding af humor og sympati.

Mackenzie Crook – Gareth Keenan

Gareth Keenan er kontorets kantede og militante assistent til David Brent. Mackenzie Crook spiller rollen med stor autoritet og frembringer både latter og frustration gennem sin præstation.

Lucy Davis – Dawn Tinsley

Lucy Davis spiller Dawn Tinsley, kontorets receptionist og objekt for Tim Canterburys kærlighed. Davis formår at give karakteren en fin balance af venlighed og styrke, og hendes dynamik med de andre skuespillere er afgørende for seriens tone.

Ewen MacIntosh – Keith

Ewen MacIntosh spiller Keith, en af kontorets mere excentriske medarbejdere. Keith er genert og lidt ubehjælpsom, men MacIntosh formår at give karakteren en charme og et smil.

Ben Bradshaw – Ben

Ben Bradshaw spiller også en medarbejder ved navn Ben. Mens karakteren ikke er en af ​​hovedrollerne, bidrager Bradshaw til seriens humoristiske og absurde øjeblikke.

  • Jamie Deeks – Jamie
  • Jane Lucas – Sheila
  • Emma Manton – Emma
  • Alexander Perkins – Ralph
  • Philip Pickard – Phillip
  • Joel Beckett – Lee
  • Patrick Baladi – Neil Godwin
  • Julie Fernandez – Brenda
  • Rachel Isaac – Trudy
  • Howard Saddler – Oliver
  • Ralph Ineson – Chris Finchy Finch
  • Stirling Gallacher – Jennifer Taylor-Clark

Alle skuespillerne i The Office bidrog til at skabe en unik og mindeværdig serie. Deres præstationer var med til at gøre serien til en kultklassiker, der stadig elskes af både fans og kritikere i dag. The Office er et fremragende eksempel på engelsk komedie og satirisk tv.

Overblik

Titel The Office
Udgivelsesdato 9. juli 2001 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Офіс
Optagelsessteder Slough Trading Estate, Slough, Berkshire, England, UK (åbningssekvens)
Produktionsselskab British Broadcasting Corporation (BBC)

Resmué

The Office handler om en kontorarbejdsplads, der står over for at blive lukket ned, da virksomheden beslutter at nedskalere sine afdelinger. Et dokumentarteam følger medarbejderne og manageren David Brent, mens de fortsætter deres daglige liv. Dette er en mockumentary om livet på et mellemstort kontor for papirhandlere i en trist britisk industriby, hvor manageren David Brent tror, at han er den sejeste, sjoveste og mest populære chef nogensinde. Det er han ikke. Det stopper dog ikke ham fra at ydmyge sig selv foran kameraerne regelmæssigt, enten ved at prædike om politik, lave stand-up comedy eller ved hans utroligt unikke dans. Samtidig længes den tålmodige Tim efter Dawn, den forlovede receptionist, og holder sig selv jævn ved at lave barnlige practical jokes på sin ulidelige, militær-obsessive arbejdskammerat Gareth. Vil kontoret i Slough blive lukket? Vil BBC give David sit eget gameshow? Vil Tim og Dawn ende sammen? Og vigtigst af alt, vil Gareth indse, hvor håbløs en idiot han er? – Scott

Hilariske fejl i TV-serien The Office

The Office er en populær TV-serie, der har formået at bringe grin og underholdning til mange seere verden over. Men selv de bedste serier er ikke uden fejl, og fans af The Office har ikke undladt at bemærke nogle af de mest absurde og morsomme fejl i showet. Lad os tage et kig på nogle af de sjove fejl, der er blevet afsløret af ivrige seere!

Kaffe i krus-inflationsfejl

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er den tilbagevendende kaffe i krus-inflationsfejl. Hvordan er det muligt, at skuespillerne kan tilsyneladende drikke kaffe, der konstant ser ud til at ændre sig i mængde og niveau? Det er næsten som om, at kaffekopperne i The Office har deres egne magiske evner til at fylde sig selv op igen og igen. Måske er det bare et subtilt tegn på, at Dunder Mifflin er en virksomhed med ubegrænsede ressourcer, eller måske er det bare et produktionshak. Uanset hvad er det en af de fejl, der helt sikkert får seerne til at sidde tilbage og undre sig.

Dokumentarfilmsfejlen

I The Office følger vi karaktererne og deres daglige liv gennem en fiktiv dokumentarfilm. Men i flere scener ser vi folk i baggrunden, der åbenbart er helt bevidste om kameraet og performances, der foregår foran dem. Det virker lidt underligt, da det tilsyneladende bryder illusionen om, at vi ser et autentisk dokumentarisk stykke arbejdsliv. Det er nok bedst bare at acceptere det som endnu en underlig fejl i den herlige verden af The Office.

Kontormøbler-teleportationsfejlen

Hvis du nogensinde har arbejdet i et kontormiljø, ved du, at hvor du sidder, er vigtigt. Men i The Office sker der ofte et mysteriøst teleportationsfænomen, hvor kontormøbler og rekvisitter flytter sig på magisk vis mellem forskellige scener. Det er sandsynligvis ikke en del af Dunder Mifflins politik om at teste ansatte for teleportationsevner – det kunne være en alvorlig konkurrencefordel! Tydeligvis er dette bare en sjov fejl, der får os til at spekulere over, hvad der mon foregår, når kameraet ikke er på.

Mirakuløs forsvinden af ​​karakterer

En anden mærkelig fejl, der ofte ses i The Office, er den mirakuløse forsvinden af ​​karakterer. Nogle gange forsvinder en karakter helt fra en scene til den næste uden nogen form for forklaring. Det er næsten som om, at de bare blev transporteret et helt andet sted, eller måske er de eksperter i usynlighed. Uanset årsagen er det altid sjovt at se, hvilken karakter der er den næste, der blot forsvinder fra Dunder Mifflins verden.

The Office kan være fuld af overraskelser og latter, både bevidste og ubevidste. Fejl er uundgåelige i enhver produktion, og det er det, der gør dem endnu mere underholdende for seerne. Så næste gang du ser The Office, så hold øje med disse sjove fejl og vær klar til at grine af det absurde. Husk, det er bare en tv-serie, der elsker at tage lidt lune på sig selv og bringe smilet frem på vores ansigter.

Andre populære titler: Ben 10The Hand of GodThe ShackElvisLiv and MaddieSpider-Man: Across the Spider-VerseThe InternThe Devil All the TimeEverything Everywhere All at OnceBrain on FireHarry Potter and the Order of the PhoenixStripteaseGreen BookOne Of Us Is LyingYoung SheldonDrabetZero Dark ThirtyThe Tree of LifeAvengers: Infinity WarPoetic JusticeBarrySuite FrançaiseYoung RoyalsDate NightThe War ZoneThe AffairBedragStowawayKilling ItCloud AtlasTed 2The TerminalMarried… with ChildrenThe OAMidsommarModern FamilyEen man die Ove heetPlaying with Fire12 Years a SlaveVikingsStranger ThingsThe MarvelsThe RanchThe MummyEmpire of the SunForrest GumpSons of AnarchyThe Devil Wears PradaReview