kinokvinder.dk

The Originals (TV Series 2013–2018)

The Originals: En dybdegående introduktion til de medvirkende

Top cast

TV-serien The Originals, der er en spin-off af vampyrserien The Vampire Diaries, blev første gang sendt i 2013 og sluttede i 2018. Serien følger Mikaelson-familien, der består af nogle af de ældste og mest magtfulde vampyrer i verden.

Her er de mest prominente skuespillere i serien:

  1. Joseph Morgan – Klaus Mikaelson: Joseph Morgan spiller den karismatiske Klaus Mikaelson, seriens hovedperson. Klaus er en hybrid af både en vampyr og en varulv. Han er kendt for sin magt, komplicerede natur og dybt forankrede følelser for sin familie.
  2. Daniel Gillies – Elijah Mikaelson: Daniel Gillies portrætterer Klaus ældre bror, Elijah Mikaelson. Elijah er kendt for sin høflighed, ærbarhed og loyalitet over for sin familie. Han er ofte den, der forsøger at styre sin brors impulsive handlinger.
  3. Claire Holt – Rebekah Mikaelson: Claire Holt spiller Rebekah Mikaelson, den eneste kvindelige overlevende i Mikaelson-familien. Rebekah er en stærk, beslutningsdygtig og hensynsløs vampyr. Hendes søgen efter kærlighed og accept er en gennemgående historie i serien.
  4. Phoebe Tonkin – Hayley Marshall: Phoebe Tonkin spiller Hayley Marshall, en varulv og mor til Klaus datter. Hun har en stærk vilje og udvikler et komplekst forhold til Klaus og resten af Mikaelson-familien.
  5. Charles Michael Davis – Marcel Gerard: Charles Michael Davis portrætterer Marcel Gerard, en ung vampyr, der blev opdraget af Klaus og senere bliver en central figur i New Orleans vampyrverden. Marcel er karismatisk, magtfuld og har en kompliceret historie med Mikaelson-familien.
  6. Yusuf Gatewood – Vincent Griffith: Yusuf Gatewood spiller Vincent Griffith, der er en heks og tidligere besat af en gammel ond ånd. Han spiller en vigtig rolle i seriens handlingsforløb og kæmper for at beskytte New Orleans.
  7. Danielle Campbell – Davina Claire: Danielle Campbell portrætterer Davina Claire, en ung heks med en usædvanlig stærk kraft. Hun bliver en tæt allieret med Mikaelson-familien og spiller en central rolle i kampen for at bevare freden mellem vampyrer og hekse.
  8. Leah Pipes – Camille OConnell: Leah Pipes spiller Camille OConnell, en menneskelig psykolog, der involveres i vampyrernes verden. Hun udvikler et stærkt forhold til Klaus, der udfordrer hendes egenskaber og overbevisninger.
  9. Riley Voelkel – Freya Mikaelson: Riley Voelkel portrætterer Freya Mikaelson, Klaus ældre søster, der blev spærret inde i søvn i mange år. Hun er kendt for sin stærke magi og ukuelige vilje. Hendes ankomst til New Orleans ændrer dynamikken i Mikaelson-familien.
  10. Steven Krueger – Josh Rosza: Steven Krueger spiller Josh Rosza, en menneskelig ven af Marcel og medlem af vampyrverdenen. Josh står over for en masse udfordringer, da han forsøger at navigere mellem menneskeverdenen og vampyrerne.

Disse skuespillere udgør kun en del af det talentfulde ensemble, der har hjulpet med at skabe en spændende og dybtgående fortælling i The Originals. Deres præstationer giver liv til karaktererne og fanger seernes opmærksomhed med deres imponerende dygtighed.

Skaberne af The Originals, herunder Julie Plec, har formået at skabe en serie, der ikke kun beskæftiger sig med overnaturlige begær og intriger, men også familiedynamik og kærlighed på kryds og tværs af tid og skæbne.

Overblik

Titel The Originals
Udgivelsesdato 3. oktober 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Ma Cà Rồng Nguyên Thủy
Optagelsessteder New Orleans, Louisiana, USA
Produktionsselskaber Bonanza Productions, My So-Called Company, Alloy Entertainment

Resmué

The Originals er en TV-serie, der er en spin-off fra The Vampire Diaries og foregår i New Orleans. Serien handler om Mikaelson-søskendene, der er verdens ældste vampyrer: Klaus, Elijah og Rebekah. Efter at være blevet jaget væk fra New Orleans af deres tyranniske far, vender Klaus, Elijah og Rebekah tilbage næsten et århundrede senere for at opdage, at deres tidligere protegé, Marcel, har kronet sig som den nye konge i deres fravær.

Mikaelson-søskendene kæmper for at genvinde byen, de hjalp med at opbygge. Samtidig truer krig mellem de overnaturlige factions, og Klaus afviser konsekvent sine brødres forsøg på at opnå fred. Vil Mikaelson-søskendene være i stand til at erobre New Orleans og gøre byen til deres, inden Klaus mirakelbarn bliver født? Eller vil deres fortid konstant ødelægge enhver mulighed for lykke?

Familien Mikealson, der tidligere optrådte i The Vampire Diaries, rejser til New Orleans for at konfrontere en trussel mod den stærke bror Klaus. Da han ankommer, opdager han, at en varulv, han har haft et forhold til, er gravid med hans mirakelbaby. Klaus må samarbejde med sin gamle ven Marcel og forsøge at stjæle magten i New Orleans. De originale vampyrer må kæmpe mod vampyrer, varulve, hekse og mennesker for at sikre en sikker fødsel for hans smukke mirakelbaby.

The Originals drejer sig om familien Mikaelson, de oprindelige vampyrer, der kæmper for at genindtage byen, de bidrog til at opbygge. Efter at være blevet jaget væk fra New Orleans af deres tyranniske far Mikael, vender Klaus, Elijah og Rebekah tilbage næsten et århundrede senere for at opdage, at Marcel, Klaus protegé og Rebekahs tidligere elsker, har udnævnt sig selv til den nye konge. Med krigstrusler mellem de overnaturlige fraktioner og Klaus vedvarende afvisning af at indgå fred med sine brødre, vil Mikaelson-søskendene være i stand til at erobre New Orleans og gøre byen til deres, inden Klaus mirakelbarn bliver født? Eller vil deres fortid konstant ødelægge enhver chance for lykke?

Det handler om en familie af magt-hungrende tusind år gamle vampyrer, der ønsker at tage byen tilbage, som de byggede, og dominere alle dem, der har gjort dem uret. The Originals er en spin-off fra The Vampire Diaries og foregår i New Orleans. Serien handler om Mikaelson-søskendene, også kendt som verdens oprindelige vampyrer: Klaus, Elijah og Rebekah. Nu må Klaus nedkæmpe sin protegé Marcel, der nu er hersker over New Orleans, for at genvinde sin by, da han oprindeligt opbyggede New Orleans. Klaus forlod byen, da han blev jaget af sin far Mikael, mens den blev opført, og Marcel overtog magten. Da Klaus vender tilbage efter mange år, har hans ego provokeret ham til at blive kongen af byen. Klaus accepterer det ufødte barn, for enhver konge har brug for en arving. Barnet er det første, der bliver født af en hybrid (del vampyr, del varulv) og en varulv ved navn Hayley.

Fejl i TV-serien The Originals: Når vampyrer også kan brænde

Ser du nogle gange en TV-serie og tænker: Hov, det skal da ikke kunne lade sig gøre!? Vi har fundet nogle sjove fejl i den elskede vampyrserie The Originals, som seerne har opdaget. Lad os dykke ned i dem og have det sjovt, mens vi gør det!

Fejl #1: Nu ser du den, nu ser du den ikke

Har du nogensinde undret dig over, hvordan vampyrer i The Originals kan gå fra at være synlige til at være usynlige? Det er som om, de har et genialt kostume, der kan skjule dem for mennesker. Men vent lige et øjeblik, var det ikke kun varulve, der kunne mestre denne tryllekunst? Jeg tror, de har blandet noget sammen her. Måske skal de lige have en snak med costume designeren og finde ud af, hvem der egentlig skal være usynlig.

Fejl #2: Hvad er det for en slukket sol?

I The Originals er vampyrer berygtede for deres frygt for sollys. De ved, at solen kan få dem til at gå op i røg, lettere end at stege bacon på en søndag morgen. Men vent, vent, vent. Har du bemærket, at de nogle gange kan være ude i solen uden at tage skade? Hvad er det lige, der foregår her? Har de fundet et hemmeligt værn mod solskoldning, eller har de fundet ud af, hvordan man smører sig ind i solcreme med faktor 1000? Vi må have fat i deres solbeskyttelsesinstruktør og få nogle tips.

Fejl #3: Hokus pokus, hvor er min accent?

Når en vampyr bliver skuespiller i The Originals, får de samtidig en ubeskrivelig evne til at skifte accent. Det er næsten som om, de kan trylle den rette udtale frem. I ét øjeblik taler de som ægte briter, og i det næste øjeblik lyder de som om, de lige er faldet ud af en amerikansk high school kantine. Måske har de hemmelige timekurser i accent-skift, eller også er deres stemmebokse bare utroligt forvirrede. Uanset hvad, så må vi rose dem for deres skuespillemæssige talenter.

Så næste gang du sidder foran skærmen og ser The Originals, vil du måske ikke tage det alt for seriøst. Husk, at disse fejl er med til at gøre serien ekstra underholdende. Det er jo trods alt ikke kun historien, der skaber sjov – det er også de små, skæve detaljer, der får os til at smile. Så lad os alle heppe på fejlene og nyde The Originals med et glimt i øjet!

Andre populære titler: Happy-Go-LuckyAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaThe BabysittersDinosaurGirl in the BasementThe Vampire DiariesThe RevenantOceans ThirteenRebel Without a CausePusher IISkinFallMaladolescenzaThe InternshipThe MentalistInterviu cu un vampir: Cronicile vampirilorEl MariachiYellowstoneShooterStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesNorth Sea ConnectionEen pige og 39 sømændPam & TommyFantastic Mr. FoxA Quiet PlaceMarriage StoryTerrifierAfter We FellThe Usual SuspectsA View to a KillX-Men: ApocalypseFive Nights at FreddysO PianoJudas and the Black MessiahHighlander: Es kann nur einen gebenThe HangoverJane the VirginAgent 69 Jensen in the Sign of SagittariusChicago MedWere the MillersFriendsDahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryThe Usual SuspectsVitjanirTriangle of SadnessUnpregnantJunoNobodyCall Me by Your Name