kinokvinder.dk

The Penthouse: War in Life (TV Series 2020–2021)


Overblik

Titel The Penthouse: War in Life
Udgivelsesdato 26. oktober 2020 (Sydkorea)
Oprindelsesland Sydkorea
Sprog Koreansk
Alternativ titel Penthouse
Produktionsselskaber Chorokbaem Media, Studio S

Resmué

The Penthouse: War in Life er en tv-serie, der følger historien om en kvinde, der kæmper for at opnå sit mål om at komme ind i det højere samfundslag ved at blive dronningen i den luksuriøse penthouse-lejlighed på 100. etage i Gangnam – toppen af succes i hendes øjne.

Fejl i TV-serien The Penthouse: War in Life, som seerne opdagede og ikke kan stoppe med at grine af

Fejl 1: Karakteren der aldrig sover

En af de sjove fejl, som seerne har opdaget i The Penthouse: War in Life handler om en karakter, der tilsyneladende aldrig har brug for at sove. Uanset om det er dag eller nat, er denne karakter altid frisk og vågen, som om deres krop ikke har brug for hvile. Måske har vi faktisk fundet løsningen på søvnproblemer – bare se en sæson af denne serie!

Fejl 2: Selvfornyende hårfarve

I flere scener i serien er seerne blevet forvirrede over en karakter, hvis hårfarve konstant skifter uden forklaring. Fra brunette til blondine til rød hårfarve på et splitsekund! Måske er det en skjult superkraft, eller også er det bare et tilfælde af en lidt for ivrig postproduktionsafdeling.

Fejl 3: Forudsættningernes magiske forsvinden

I en episode får en karakter pludselig en afgørende genial idé i afgørende øjeblik, men problemet er, at de aldrig har fået nogle oplysninger eller spor, som kunne lede dem hen til denne idé. Det virker næsten som om, at magiens kræfter i seriens univers slettede alle forudsætninger og gav et øjeblik af rent opklaringsmirakel. Vi ønsker alle sammen at have den slags brainstorming!

Fejl 4: Usynlige mobiltelefoner

I flere intense scener har seerne bemærket, at karakterer taler i telefon uden rent faktisk at have en telefon i hånden. Det er som om, at de har en usynlig mobiltelefon, der automagisk giver dem mulighed for at have vigtige samtaler på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter. Sikke en fordel i en verden fuld af distraherende smartphones!

Fejl 5: Skurkens mirakuløse transformation

I løbet af serien har en skurk på ægte superheltemanér formået at skifte identitet og udseende uden nogen opdaget det. Det er som om, skurken bare kan klemme næsen og slå et sving med ørerne, og voila – en ny frisure, en anden kropstype og et ansigt, som ingen nogensinde vil genkende. Måske har vi alle brug for en lektion i make-up-magi!

Selvom TV-serien The Penthouse: War in Life er fyldt med disse komiske fejltagelser, så er det netop dette, der gør den så underholdende. Det viser tydeligt, at selv de mest populære og velproducerede serier ikke er fejlfri og kan give os gode grin. Så næste gang du ser The Penthouse, så hold øje med disse fejl og lad os grine af dem sammen!

Andre populære titler: Ted LassoWomen TalkingGreyhoundDunderklumpen!DreamcatcherGritos 3Mig og CharlyReservation DogsPlutonulLost in SpaceMahouka koukou no rettouseiCapturedAustraliaBarry LyndonThe Girl Next DoorThe Covenant“Til middag hos…” NiarnUnbrokenSinglelivBaby DriverLyle, Lyle, CrocodileHercule PoirotStiletto LBThe Postcard KillingsNinja ScrollBy the SeaBrighteon Broadcast News with Mike AdamsSolomon KaneRalph Breaks the InternetViking WolfScream VISupernaturalGet OutThe BlacklistBad BoysAnother SelfHouse PartyA Few Good MenKillersAll or Nothing: ArsenalThe Blue LagoonGreaseResident EvilPlaneIm Alan PartridgeThe Last of Us13 Horas: Os Soldados Secretos de BenghaziBrødrene Mortensens julGlass Onion: A Knives Out Mystery