kinokvinder.dk

The Pier (TV Series 2019–2020)


Overblik

Titel The Pier
Udgivelsesdato 18. januar 2019
Oprindelsesland Spanien
Sprog Spansk
Også kendt som El embarcadero
Optagelsessteder Albufera de Valencia, Valencia, Comunidad Valenciana, Spanien
Produktionsselskaber Movistar+, Atresmedia Studios, Beta Film

Resmué

Serien handler om den velrenommerede arkitekt Alexandra, der bliver knust af sin mands selvmord. Efter at have opdaget, at han har ført et dobbeltliv med en anden kvinde i årevis, forsøger Alexandra at dulme smerten ved at nærme sig kvinden under en falsk identitet for at finde ud af, hvorfor hendes mand levede en løgn og hvad der virkelig skete på den skæbnesvangre nat, hvor han døde.

Alejandra får besked om sin mands død, da den lokale betjent Conrado ringer for at bede hende identificere hans lig, der er blevet fundet på en badebro i det smukke Albufera landskab uden for Valencia. Selvmord? Hvordan kan det være, når de lige timer inden havde planer om deres fremtid sammen? Men det bliver kun værre: Oscar havde ført et dobbeltliv med en anden kvinde, Veronica. Hvem er denne kvinde? Hvem var manden, hun har elsket i 15 år? Og hvad skete der på den skæbnesvangre nat på badebroen?

Ved at antage en falsk identitet flytter Alex ind hos Veronica og begynder med Conrados hjælp at grave i de hemmeligheder, Oscar havde. Dette fører snart til, at hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved, hvem der er ven og fjende i den fortryllende afsondrethed ved Albufera. Selvom Alex gerne vil hade Veronica, opdager hun en forførende kvinde, der fører et liv, der er så dragende anderledes end hendes eget. Men vil det bånd, de opbygger over Oscarks død, overleve det øjeblik, hvor Alex bliver nødt til at afsløre sin sande identitet? Eller kan et endnu tættere bånd udvikle sig og give Alex og Veronica styrken til at afsløre hele sandheden sammen?

– Beta Film GmbH

Fem sjove fejl i TV-serien The Pier opdaget af seere

1. Handymanen med magiske kræfter

Vi har alle brug for en handyman en gang imellem, men i The Pier har de virkelig valgt en, der er helt uden for normen. I en scene forsøger hovedpersonen at reparere en utæt vandhane, og pludselig begynder vandet at sprøjte ud i en kraftig stråle. Men i stedet for at blive overrasket eller irriteret, ser handymanen bare på med et mystisk smil og løfter armene som om han har magiske kræfter. Er der noget, han ikke kan reparere?

2. Pludselig forsvundne karakterer

En af de sjoveste ting ved The Pier er, hvordan karakterer pludselig forsvinder ud af serien uden nogen forklaring. I en episode er hovedpersonens bedste veninde med i næsten alle scener, og pludselig er hun bare væk. Ingen nævnelse af hendes exit eller hvor hun er henne – hun er bare forsvundet fra historien. Måske tog hun en spontan ferie?

3. Mysteriet om det skiftende vejr

Hvis du vil opleve fire forskellige årstider inden for en enkelt dag, så er The Pier det helt rigtige sted for dig. I en scene kan du se hovedpersonen gå tur langs havnen i solskin. I næste scene, der foregår tilsyneladende i samme øjeblik, er himlen pludselig overskyet og alle har jakker på. Måske har de deres eget lille mikroklima?

4. Skuespillernes mirakuløse forvandling

En af de mest morsomme fejl i The Pier er, hvordan skuespillere pludselig skifter udseende mellem scener. I en scene har en skuespiller langt, bølget hår og ser elegant ud. I næste scene er hendes hår pludselig kort og glat uden nogen form for forklaring. Måske fik hun et pludseligt tilbageslag i frisørens stol?

5. Telefonernes utrolige batterilevetid

I den virkelige verden er vi vant til at skulle oplade vores telefonbatterier hver dag, men i The Pier ser det ud til, at mobiltelefonerne har en utrolig batterilevetid. Skuespillerne bruger deres telefoner i timevis uden at lave andet end at skrive beskeder og tale i telefon. Måske skal vi alle bare skifte til deres magiske batterier?

Andre populære titler: Jackass17 AgainTop DogXSpyBirdman orDragonheart VengeanceCliffhangerEvil DeadThe UntouchablesThe FlyChappieR.I.P.D. 2: Rise of the DamnedEasy RiderBreathlessSanctuaryCape FearBlack CloverThe Old Guard 2TriunghiulPacatoasaEx MachinaFUBARInto the DeepWolf CreekGinny & GeorgiaFriday the 13th Part 2BattleshipMomIntetKalifatThe Bold TypeBytte bytte babyFuryO Último Rei da EscóciaThe Summer I Turned PrettyCharlies AngelsSullivans CrossingFear Street: Part Two – 1978Spirit HalloweenOpen HeartsThe MarvelsBilet pentru paradisMy Name Is FarahDied SuddenlyThe OfficeLambCode GeassPapillonTrolls