kinokvinder.dk

The Pinkertons (TV Series 2014–2015)

The Pinkertons: En dybdegående oversigt over de medvirkende skuespillere

TV-serien The Pinkertons er en spændende krimi- og dramaserie, der blev sendt mellem 2014 og 2015. Serien følger de virkelige Pinkertondetektivers eventyr i det vilde vesten i midten af det 19. århundrede. Her får vi et indblik i Allan Pinkertons detektivbureau, der var kendt for deres effektivitet i at løse forbrydelser og bekæmpe ondskaben i det amerikanske samfund. Lad os nu dykke ned i de medvirkende skuespillere, der har gjort denne serie så mindeværdig.

Martha MacIsaac som Kate Warne

Kate Warne blev ansat som den første kvindelige detektiv i Allan Pinkertons agentur og spilles af Martha MacIsaac. Med sin skarpe intelligens og skjulte evner formår hun at vinde respekt og udføre sit job med stor dygtighed. MacIsaac giver Warne både styrke og sårbarhed, der gør hende til en af ​​seriens centrale karakterer.

Jacob Blair som William Pinkerton

William Pinkerton er søn af grundlæggeren Allan Pinkerton og spilles af Jacob Blair. Han er en dedikeret detektiv, der står i spidsen for Pinkerton-agenturets operationer. Blair formår at fremstille William som en mand med integritet og en stærk beskytter for sine medarbejdere.

David Lawrence Brown som Sheriff Logan

Sheriff Logan, spillet af David Lawrence Brown, er en karakter, der samarbejder med Pinkerton-agenturet i serie. Brown formår at give Logan en troværdig autoritet og indfange hans hårdhed som sherif i det barske vesten.

Jenny Pudavick som Annalee Webb

Annalee Webb er en vigtig karakter i serien og spilles af Jenny Pudavick. Hun er en modig kvinde og en betroet medarbejder i Allan Pinkertons agentur. Pudavick giver Annalee en stærk og beslutsom karakter, der ikke er bange for at tage risici for at bekæmpe uretfærdighed.

Ray Strachan som John Bell

John Bell, portrætteret af Ray Strachan, er en anden vigtig skikkelse i serien. Bell er en tidligere slave og tidligere medlem af borgerrettighedsbevægelsen. Strachan giver Bell en stærk udstråling af modstand mod undertrykkelse og en stor empati for dem, der lider.

Dean Fujioka som Kenji Hara

Kenji Hara er en japansk detektiv, der bliver ansat af Pinkerton-agenturet og spilles af Dean Fujioka. Fujioka formår at skabe en karakter med både styrke og sårbarhed, der repræsenterer de udfordringer, som japanske indvandrere stod over for på den tid.

Angus Macfadyen som Allan Pinkerton

Den legendariske detektiv Allan Pinkerton spilles af Angus Macfadyen. Pinkerton er grundlæggeren af ​​detektivbureauet, og Macfadyen giver Pinkerton en imponerende autoritet og karisma, der gør ham til en central figur i seriens historie.

Og mange flere

The Pinkertons har også en række andre talentfulde skuespillere, der giver liv til en række forskellige karakterer. Dette inkluderer Seira Kagami som Miyo, John C. MacDonald som Jesse James, Ron Verwymeren som Isaac Bullington, og mange flere, der har bidraget til seriens dybde og mangfoldighed.

Takket være den imponerende præstation fra hele castet har The Pinkertons formået at bringe en spændende historie til live og skabe et autentisk billede af Pinkerton-agenturets arbejde i det gamle vesten. Serien giver os et vindue ind i en vigtig tid i Amerikas historie og minder os om vigtigheden af ​​retfærdighed og vedholdenhed.

Overblik

Titel The Pinkertons
Udgivelsesdato 30. august 2015 (Storbritannien)
Oprindelsesland Canada
Også kendt som Пинкертоны
Produktionsselskaber Buffalo Gal Pictures
Rosetta Media

Resmué

TV-serien The Pinkertons følger historien om en far og en søn, der slår sig sammen med Amerikas første kvindelige detektiv for at løse forbrydelser i den Vilde Vesten.

Fejl og fadæser i TV-serien The Pinkertons

TV-serier har til tider den fantastiske evne til at underholde os og tage os med på spændende eventyr. Men nogle gange bliver vi også vidner til nogle fejl, der kan få os til at hæve det ene øjenbryn eller få os til at grine højlydt. Og TV-serien The Pinkertons er ingen undtagelse!

Facial reconstruction a la moderne!?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i The Pinkertons er brugen af moderne teknologi, der slet ikke passede ind i tidens historiske kontekst. I en episode ser vi, hvordan Isabellas ansigt rekonstrueres ved hjælp af ler på et kranie – en metode som kaldes facial reconstruction. Men vent lige engang, det er da en moderne teknik! Den slags ville bestemt ikke være blevet tænkt på på den tid. Mon de havde en tidsmaskine, vi ikke kender til?

Krigen mellem staterne eller borgerkrigen?

En anden fejl, der har fået flere seere til at rynke brynene, er brugen af udtrykket Civil War i serien. Problemet er bare, at dette udtryk først blev populært i det tidlige 20. århundrede. På den tid kaldte man faktisk begivenhederne i USA for The War Between the States. Hvem skulle have troet, at det ville tage et helt århundrede, før man kunne finde på et mere mundret udtryk?

Speaking Espanol?

Det virker også som om, at de kreative hoveder bag The Pinkertons havde lidt besvær med at holde styr på deres sprogvalg. I et af de afsnit er der en mangel på konsistens mellem de forskellige sprog, der tales. Måske var de inspireret af en surrealistisk drøm, hvor personerne overskred alle sproggrænser og talte i et uforståeligt babbel? Det kunne vi se, da seerne undrende spurgte efter en spansk sprogplot-resume, og der var ikke noget at finde – mutters alene stod de.

Så kære seere af The Pinkertons, lad os tage disse fejl med et gran salt og bare nyde underholdningen. For vi kan jo altid lade os underholde af de små fadæser og fejl, som sniger sig ind i vores yndlingsserier. Måske kan det endda være et lille skjult tegn på, at serien stadig har en menneskelig side, trods alt. Så lad os grine, undre os og nyde rejsen tilbage i tiden med The Pinkertons!

Andre populære titler: The HelpWhite House PlumbersIntrusionMagic MikeLucky HankThe TerrorGoodfellasUnchartedGaslitThe Shawshank RedemptionAbsolut totIn the Name of the FatherThe Hunger GamesDer beste Film aller ZeitenSteppeulvenThe Debt CollectorTime BanditsFlashdanceThe GooniesInsidious: Chapter 3Thirteen LivesA Star Is BornKærlighed for voksneNunca Chove em FiladélfiaThe Great GatsbyMinority ReportThe Secret Life of Walter MittyThe Pale Blue EyeLegionJocul lui EnderSpeak No EvilTeroare in ParisDont Worry DarlingKick-AssCharlies AngelsGood DeedKilljoysPretty Hard CasesTomorrowlandConcrete CowboyNanny McPhee ReturnsSupergirlSanditonWhere the Crawdads SingCrazy, Stupid, Love.Italiensk for begyndereDen of ThievesREDRaabta