kinokvinder.dk

The Pit (TV Series 2016–2021)


Overblik

Titel The Pit
Udgivelsesdato 1. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk
Også kendt som Chuqur
Filmoptagelsessteder Balat, Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Ay Yapim

Resmué

I den farlige bydel The Pit, der styres af en ædel mafiafamilie ved navn Koçovali, står familien i fare for at miste kontrollen over området. Nu må deres yngste søn vende tilbage til sit hjem, hvor han aldrig kunne undslippe.

Çukur, en af Istanbuls farligste bydele, bliver regeret af Koçova-familien. Selvom de har tætte forbindelser til kriminalitet, har familien sine egne regler. Et af disse regler er forbuddet mod narkotika. Narkotika må ikke produceres, bruges eller sælges i Çukur. Men en af opkomlingene er fast besluttet på at bryde forbuddet. Først forsøger han at forhandle med Koçova-familien, men da hans anmodning bliver afvist, angriber han bydelen og familien med sin magt. Lige som han tror, at han har knækket familien, opstår der noget uforudset. Nu skal kortene blandes igen.

Yamaç er en ung mand, der har fokuseret sig på at leve livet, som han ønsker det. Han er en mand, der ikke tænker på i morgen. En aften møder han en smuk ung kvinde, der er lige så såret og farlig som ham selv. Hun hedder Sena. Snart forelsker de sig og gifter sig. Mens de tror, at de vil leve lykkeligt til deres dages ende, kommer Yamaçs familie, som han troede, han havde forladt, imellem dem. Mens Sena følger Yamaç og bliver en del af familien, er de ikke klar over, at deres liv aldrig vil være det samme igen.

Fejl i TV-serien The Pit: Lige så hullet som et gammelt kinesisk toilet

Fejl #1: Hovedpersonen har magiske evner, undtagen når det er praktisk

Vi har alle bemærket, at hovedpersonen i The Pit, John, har nogle yderst bekvemme magiske evner. Han kan pludselig få en bil til at eksplodere med et kig og befri sig selv fra ethvert fængsel med en simpel tanke. Men når det kommer til at åbne et glas marmelade eller få en flaske vin til at åbne sig, så er hans magi spærret fast som en gammel rusten nøgle i en dør. Sikke en praktisk brug af magt, John!

Fejl #2: Karakterer forsvinder og dukker op igen som musestjerner på en efterårsnat

Er det kun os, eller har du også bemærket de forsvindende og genopstående karakterer? Det er som at spille et spil Whac-A-Mole! Du ser en karakter forsvinde et øjeblik, og så hopper de pludselig frem igen som en fabelagtig kinesisk trick af forsvindende tryllekunst. Hvor er de henne? Har de en tidsmaskine? Eller er det bare en bekvem fortællingsgreb? The Pit har i hvert fald brug for at lade nogle husregler omkring karakterers forsvinden og genopståen.

Fejl #3: Logikken har forladt bygningen og er taget på ferie

Hold nu lige fast! Hvad sker der med logikken i The Pit? Nogle gange er den der, og andre gange sidder den og spiller kort med Elsa fra Frozen. Det virker som om, at manuskriptforfatterne har besluttet sig for at slå logikken ud af vinduet og erstatte den med en bjergbestigende ged. Ja, en ged! For nogle gange er det enklere at forestille sig en ged, der navigerer en stejl klippe, end at forstå historien i The Pit.

Fejl #4: Skiftende årstider – fra næste uge tilbage til i forgårs

Og her er vores personlige favorit – årstiderne! I The Pit kan du opleve alle fire årstider…på samme dag! Vi tror, at seriens skaber er et geni, som har opfundet en tidssløjfe, der giver os efterår, sommer, vinter og forår i en uendelig gentagelse. Ja, det er den eneste forklaring, vi har på forskellige årstider, der dukker op og forsvinder hurtigere end vores opvask efter julemiddagen.

Konklusion: Serien går ned i et sort hul af fejl og mangler

Trods de mange fejl og mangler i The Pit, må vi indrømme, at det på sin egen besynderlige måde er ret underholdende. Det er ligesom at se en flok klovne forsøge at bygge et tårn ud af bananskiver – totalt kaotisk, men du kan ikke lade være med at grine. Så husk at tage et dybt indånd når du ser The Pit og lad dig fortrylle af dens fejl og skøre historie. Det er som et eventyr, hvor der er en rigtig god chance for, at trolde og elverfolk bor lige rundt om hjørnet – og måske en logisk plottwist eller to.

Andre populære titler: PapillonRomina, VTMBreakfast at TiffanysInceptionEvil Dead RiseLaal Singh ChaddhaThe White LotusS.W.A.T. – Die SpezialeinheitMa dau in vant dupa cumparaturiAlles steht KopfA Most Violent YearThe Strain“Geordie Shore” The ReunionShake It UpThe Trial of the Chicago 7Duff: Hast du keine, bist du eineArcherPitch Perfect 3Parks and RecreationInsidious: Chapter 3The Broken Circle BreakdownSnøvsenChernobylWandaVisionThe Bad GuysBaseBoysTwilightCollisionDriveGuitar HuntersThe Devils AdvocateThe WitchesA Man Called OttoThe BoogeymanHeelsExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileDownsizingMiami ViceKantaraBobs Burgers: O FilmeWayward PinesThe Golden GirlsMaskMiss AmericanaPeters landlovMadagascarThe Sixth SenseEmily the CriminalThe OutsidersNarvik: Hitlers First Defeat