kinokvinder.dk

The Politician (TV Series 2019–2020)

The Politician: En gennemgang af de medvirkende

Ben Platt som Payton Hobart

Ben Platt spiller hovedrollen som Payton Hobart i TV-serien The Politician. Payton er en ambitiøs og karismatisk ung mand med en brændende passion for politik. Platt formår at give karakteren dybde og kompleksitet, og hans præstation i rollen er blevet rost af både kritikere og seere.

Zoey Deutch som Infinity Jackson

Zoey Deutch portrætterer Infinity Jackson, en ung pige der lider af en sjælden sygdom og som bliver involveret i Paytons politiske ambitioner. Deutch bringer en fantastisk energi og autenticitet til karakteren, og hun formår at skabe sympati og interesse omkring Infinitys historie.

Lucy Boynton som Astrid Sloan

Lucy Boynton spiller Astrid Sloan, en af Paytons største rivaler i serien. Boynton formår at give Astrid et koldt og manipulerende skær, samtidig med at hun afslører karakterens mere sårbare sider. Hendes præstation er nuanceret og overbevisende, hvilket tilføjer en spændende dynamik til serien.

Julia Schlaepfer som Alice Charles

Julia Schlaepfer spiller Alice Charles, en af Paytons nærmeste veninder og en vigtig støtte for ham i hans politiske kampagner. Schlaepfer tilfører Alice en sjov og livlig personlighed, samtidig med at hun evner at tackle karakterens mere alvorlige sider. Hendes præstation er både underholdende og rørende.

Laura Dreyfuss som McAfee Westbrook

Laura Dreyfuss spiller McAfee Westbrook, en skarp og intelligent politisk strateg, der arbejder tæt sammen med Payton. Dreyfuss formår at give karakteren en hård facade, men samtidig afslører hun også hendes indre usikkerhed. Hendes præstation er imponerende og medrivende.

Theo Germaine som James Sullivan

Theo Germaine portrætterer James Sullivan, en transperson og en vigtig del af Paytons politiske hold. Germaine giver kraft og autenticitet til karakteren og formår at skabe en troværdig og inspirerende repræsentation af den transkønnede oplevelse.

Rahne Jones som Skye Leighton

Rahne Jones spiller Skye Leighton, en engageret aktivist og en del af Paytons hold. Jones formår at give karakteren en kæk og rebelsk stil, samtidig med at hun viser Skyes bløde og omsorgsfulde side. Hendes præstation er sjov og hjertevarmende.

Gwyneth Paltrow som Georgina Hobart

Gwyneth Paltrow spiller Georgina Hobart, Paytons mor og en berømt og succesrig kvinde. Paltrow bringer en sofistikeret elegance til karakteren og skaber en fin balance mellem Georginas styrke og sårbarhed. Hendes præstation er charmerende og tilstedeværende.

David Corenswet som River Barkley

David Corenswet portrætterer River Barkley, en populær og karismatisk elev ved Paytons skole. Corenswet giver River en magnetisk tiltrækningskraft og formår samtidig at fremvise karakterens mørkere sider. Hans præstation er følelsesladet og overbevisende.

Benjamin Barrett som Ricardo

Benjamin Barrett spiller Ricardo, en af Paytons venner. Barrett bringer en sjov og livlig energi til karakteren og tilføjer et humoristisk element til serien.

Ryan J. Haddad som Andrew Cashman

Ryan J. Haddad portrætterer Andrew Cashman, en studerende med en fysisk funktionsnedsættelse og medlem af Paytons hold. Haddad giver karakteren autenticitet og dybde og formår at skildre hans personlige kampe på en rørende og inspirerende måde.

Judith Light som Dede Standish

Judith Light spiller Dede Standish, en erfaren politiker og en af Paytons modkandidater. Light formår at give Dede en imponerende autoritet og kraft, samtidig med at hun viser hendes mere sårbare sider. Hendes præstation er stærk og fængslende.

Bob Balaban som Keaton Hobart

Bob Balaban spiller Keaton Hobart, Paytons far og en betydningsfuld skikkelse i hans politiske karriere. Balaban bringer en humoristisk lethed til karakteren og formår at skabe spændende dynamikker mellem Keaton og Payton.

Bette Midler som Hadassah Gold

Bette Midler portrætterer Hadassah Gold, en politisk konsulent og en vigtig del af Dedes hold. Midler bringer sin karakteristiske selvsikkerhed og energi til karakteren og skaber en levende og underholdende præstation.

Jessica Lange som Dusty Jackson

Jessica Lange spiller Dusty Jackson, Infinitys mormor og en afgørende figur i serien. Lange formår at give karakteren dybde og mystik, samtidig med at hun viser hendes beskyttende instinkter. Hendes præstation er fængslende og spændende.

Jackie Hoffman som Sherry Dougal

Jackie Hoffman portrætterer Sherry Dougal, Infinitys mor og en ekscentrisk karakter. Hoffman bringer en skæv og morsom energi til karakteren og tilføjer et humoristisk element til serien.

Trevor Eason som Martin Hobart

Trevor Eason spiller Martin Hobart, Paytons tvillingebror. Eason formår at skabe en interessant kontrast mellem de to karakterer og bringer en autentisk og følelsesladet præstation til rollen.

Trey Eason som Luther Hobart

Trey Eason portrætterer Luther Hobart, Paytons tvillingebror. Eason giver karakteren en ung og rebelsk attitude og formår at skabe en spændende dynamik mellem Luther og Payton.

De medvirkende i TV-serien The Politician har formået at skabe en dybdegående og engagerende fortælling. Deres præstationer har været både rørende, sjove og overbevisende, og de har alle bidraget til at skabe en unik og underholdende TV-oplevelse.

Overblik

Titel The Politician
Udgivelsesdato 27. september 2019
Oprindelsesland USA
Også kendt som Політик
Optagelsessteder Fullerton Union High School, 201 E Chapman Ave, Fullerton, CA 92832, USA
Produktionsselskaber Netflix, Ryan Murphy Productions

Resmué

The Politician er en TV-serie, skabt af Ryan Murphy, der handler om Payton Hobart, en ambitiøs og velstående studerende fra Santa Barbara. Siden han var syv år gammel, har han vidst, at han vil være præsident for USA. Men før han kan opnå dette mål, skal han navigere i det farlige politiske landskab på Saint Sebastian High School.

For at blive formand for skolens elevråd, studere på Harvard og fortsætte på sin vej mod ekstraordinær succes, må Payton udmanøvrere sine nådesløse klassekammerater, uden at ofre sin moral og omhyggeligt opbyggede image.

TV-serien The Politician byder på en blanding af komedie og intelligent satire, og giver sjældent indsigt i, hvordan man bliver en politiker.

De skøre fejl i TV-serien The Politician

Det er altid sjovt at finde bloopers og fejl i vores yndlingsserier, og TV-serien The Politician er bestemt ikke en undtagelse. Selvom serien er fyldt med drama, machiavelliske plots og politisk intriger, har seerne formået at opdage nogle ret skøre fejl, som vi ikke kan lade være med at grine ad. Lad os dykke ned i disse underholdende fejl og gå bag kulisserne af The Politician!

Flyvende kaffe og usynlige mobiltelefoner

I seriens anden episode er der en scene, hvor hovedpersonen Payton holder en kop kaffe. Men vent – er den kop kaffe besat af magi? I midten af scenen ser det ud til, at koppen flyver magisk i luften uden at Payton rent faktisk rører den. Måske er det et nyt politisk trick, hvor man kan manifestere kaffe ud af ingenting?

Et andet sjovt øjeblik opstår, når Payton taler i telefon. Seerne bemærkede, at han skiftede mellem at bruge sin mobiltelefon og pludselig have en usynlig mobiltelefon! Enten har han adgang til fantastisk fremtidsteknologi, eller også har seriens produktion glemt at give ham en rigtig telefon at arbejde med. Hvis kun politik i virkeligheden var så nemt som at tale i luften!

Umulig tidsrejse

I en spektakulær fejl fangede en opmærksom seer en tidsmæssig udglidning i en af seriens episoder. I en scene er det tydeligt, at klokken på væggen viser 15:30. Men bare et par minutter senere, uden nogen form for tidsmanipulation, viser klokken pludselig 16:15. Hmm, måske er denne politiker også en hemmelig tidsrejsende? Han kan i hvert fald klare sig med kun få minutter mellem to aftaler!

Skjulte statister og dobbeltgængere

Nå, seerne bemærkede også nogle mystiske øjeblikke i serien, hvor statister forsvandt magisk ud af billedet og kom tilbage igen uden nogen som helst forklaring. Er de skuespillere, der kan teleportere sig rundt på sættet? Eller er vi vidne til en ny form for politisk teleportationsmagi? Måske vil vi aldrig finde ud af det.

En anden morsom fejl opstår, når der pludselig er to af samme karakter i billedet. Enten har vi at gøre med identiske tvillinger, eller også er der en klonskabende politisk maskindiskussion vi ikke kender til. Det ville gøre politik endnu mere komplekst – forestil dig at skulle afgøre, hvem af de to kopier der er den rigtige politiker!

Slutningen på en cliffhanger?

Endelig stødte seerne på en lidt mere forvirrende fejl. I seriens sidste episode ser det ud til, at en intens cliffhanger er ved at blive afsløret – men vent, er det slutningen? Nej vent, det er ikke en fejl – det er bare seriens måde at holde os på kanten af vores sæder og ønske os mere.

Så der har vi det – nogle skøre og mærkelige fejl, der er opdaget af de skarpe øjne hos The Politicians seere. Lad os håbe, at disse fejl ikke påvirker den politiske karriere for meget – ellers ender vi med en verden fuld af flyvende kaffe og politikere, der kan teleportere sig rundt. Måske ville det faktisk være ret underholdende!

Andre populære titler: O Mistério da Ilha FlannanSouth Wind 2: Speed UpSupergirlSnowfallPacific BlueBarbarianApel de urgentaUp in the AirSundaySpace Jam: A New LegacyScary MovieJul på slottetJarls quizshowSie nennen ihn RadioShakespeare & Hathaway: Private InvestigatorsVerrückte WeihnachtenWorld Without EndFront of the ClassLove on the SpectrumDescendants 3Big Little LiesGuardians of the Galaxy Vol. 3Mr. RobotHunting HitlerBloodlineDas Glück der IrenThe OvalSkinamarinkLove & GelatoLevande föda1, 2, 3, All Eyes on MePromising Young WomanDie DiscounterThe FableStuart LittleDantes PeakLast Action HeroThe OutfitBatman: The Long Halloween, Part OneThe Girl with All the GiftsThe OfficeThe MexicanShogunDer brænder en ild1923HamiltonSpider-Man: Far from HomeBoss Level