kinokvinder.dk

The Professionals (TV Series 1977–1983)

Skuespillerne i TV-serien The Professionals

TV-serien The Professionals, der blev sendt fra 1977 til 1983, er kendt for sin spændende handling og dygtige skuespillere. Herunder kan du læse mere om de medvirkende i serien:

Gordon Jackson – George Cowley

Gordon Jackson spillede rollen som George Cowley, lederen af CI5-gruppen, i alle 57 afsnit af serien. Han var en erfaren skuespiller, der også medvirkede i andre populære britiske tv-serier og film.

Martin Shaw – Doyle

Martin Shaw spillede rollen som Doyle i alle 57 afsnit af The Professionals. Han blev kendt for sin dygtige præstation i serien og har fortsat en succesfuld skuespillerkarriere.

Lewis Collins – Bodie

Lewis Collins spillede rollen som Bodie, Doyles partner i CI5-gruppen, i alle 57 afsnit af serien. Han blev også kendt for sin rolle i Kriminalkommissær Duffy og har desværre sidenhen forladt os.

Bridget Brice – Betty, Cowleys Secretary

Bridget Brice spillede rollen som Betty, George Cowleys sekretær, i 8 afsnit af serien. Hun bidrog til at skabe den rette atmosfære på CI5-hovedkvarteret.

Steve Alder – Murphy

Steve Alder spillede rollen som Murphy i 7 afsnit af The Professionals. Han tilførte serien ekstra spænding og drama med sin præstation.

Pat Gorman – CI5 Agent

Pat Gorman medvirkede som CI5-agent i 5 afsnit af serien. Han var en alsidig skuespiller, der havde flere andre tv-og filmroller.

Pamela Stephenson – Attractive Blonde

Pamela Stephenson spillede rollen som en attraktiv blondine i 3 afsnit af The Professionals. Hun bidrog til seriens romantiske side og har senere haft en karriere som psykoterapeut og forfatter.

Allan Surtees – Minister

Allan Surtees spillede rollen som minister i 3 afsnit af serien. Han gav en troværdige præstation og har sidenhen medvirket i andre tv-produktioner.

Nadim Sawalha – Arab Diplomat

Nadim Sawalha spillede rollen som arabisk diplomat i 3 afsnit af The Professionals. Han bidrog med sin kulturelle indsigt og har også medvirket i en lang række andre film og tv-serier.

Sally Harrison – Chauffeuse

Sally Harrison spillede rollen som chauffør i 3 afsnit af serien. Hun gav en autentisk præstation og har også medvirket i andre tv-produktioner.

Diana Weston – Ruth, CI5 Girl

Diana Weston spillede rollen som Ruth, en CI5-pige, i 3 afsnit af The Professionals. Hun var en talentfuld skuespiller og fortsatte sin karriere på både tv og teater.

Trevor Adams – Benny, CI5 Agent

Trevor Adams spillede rollen som Benny, en CI5-agent, i 3 afsnit af serien. Han bidrog med sin unikke personlighed og skuespilsevner.

Frank Jarvis – Dale

Frank Jarvis medvirkede som Dale i 3 afsnit af The Professionals. Han gav en solid præstation og har også medvirket i andre tv-produktioner.

Dick Sullivan – Priest

Dick Sullivan spillede rollen som præst i 3 afsnit af serien. Han gav en følelsesladet skildring af karakteren og har også haft en succesfuld teaterkarriere.

Del Henney – Benny Marsh

Del Henney spillede rollen som Benny Marsh i 2 afsnit af The Professionals. Han gav en overbevisende præstation og har sidenhen medvirket i flere film og tv-serier.

John Castle – Peter Crabbe

John Castle spillede rollen som Peter Crabbe i 2 afsnit af serien. Han tilførte serien ekstra spænding og drama med sin præstation.

Sheila Ruskin – Helen

Sheila Ruskin spillede rollen som Helen i 2 afsnit af The Professionals. Hun bidrog til seriens historiefortælling med sin karakteristiske præstation.

Michael Latimer – Georgi

Michael Latimer spillede rollen som Georgi i 2 afsnit af serien. Han gav en troværdig præstation og har også medvirket i andre tv-produktioner.

Creator: Brian Clemens

Brian Clemens var skaberen af The Professionals og stod bag både konceptet og manuskriptet til serien. Han har bidraget til mange andre populære tv-serier og film.

Denne liste inkluderer kun et udvalg af de mange talentfulde skuespillere, der medvirkede i The Professionals. Alle skuespillerne bidrog til at gøre serien til en succes og skabe uforglemmelige karakterer.

Overblik

Titel The Professionals
Udgivelsesdato 30. december 1977 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Die Profis
Filmoptagelsessteder Beckton Gasworks, Beckton, London, England, Storbritannien

Resmué

The Professionals er en britisk tv-serie fra 1977 til 1983. Serien handler om Bodie og Doyle, der er to topagenter for CI5 (Criminal Intelligence 5) i Storbritannien. Dette elitehold bekæmper terrorisme og andre højprofil-kriminelle aktiviteter.

Holdet ledes af George Cowley, en hård tidligere MI5-operatør, der selv har håndplukket hver af sine mænd. Bodie er en kynisk tidligere SAS-faldskærmsjæger og lejesoldat, hvis natur ligger i kontrolleret vold. Doyle kommer fra politistyrken og er mere åbent sindet og liberal.

Forholdet mellem Bodie og Doyle er ofte anspændt, men de er de bedste mænd inden for deres felt og altid dem, Cowley tildeler de sværeste sager.

Fem sjove fejl i TV-serien The Professionals

1. Den genialt forsvindende bil

I TV-serien The Professionals er vores helte kendt for deres vilde biljagtscener. Men der er en fejl, der gang på gang bringer vores lattermuskler i gang. Har du lagt mærke til, hvordan biler i serien kan forsvinde på magisk vis?

2. De hurtige forvandlinger

En af de mest bemærkelsesværdige ting ved The Professionals er heltene, der kan forvandle sig uden forklaring. I den ene scene er de iført jakkesæt og slips, og i det næste skifter de til ninja-outfits uden nogen form for tidsfordriv.

3. Teleportation i fuld fart

Vi ved, at vores helte er ganske effektive, men nogle gange er de simpelthen for hurtige. Seriens seere har bemærket, at vores protagonister kan teleportere sig fra det ene sted til det andet på et splitsekund. Hvem har brug for transportmidler, når man kan rejse med tankens kraft?

4. Disse dukker os bekendt

Det er ikke kun vores helte, der kan forvandle sig. I The Professionals har man også evnen til at skifte skuespillere midt i en scene. Pludselig ser vi en bilist, der ligner vores anerkendte skuespiller, og i det næste øjeblik er det en helt anden person. Det er som om, at dukker har overtaget rollen!

5. Og vinderen er… alle!

Sidst men ikke mindst er der en interessant ting ved The Professionals, der har fanget publikums opmærksomhed. Hvad er oddsen for, at vores helte altid formår at vinde? Uanset om det er skurkenes overlegne tal eller overvældende våben, så sejrer vores helte hver eneste gang. Det er da et temmelig imponerende held!

Andre populære titler: Child 44Sorry We Missed YouThe CoreBenzin im BlutBlack WorkFree the NippleHigh School Musical 2BlissIn TimePatch Adams, un doctor trãsnitFist FightGood TimeTeachersThe Hills Have EyesJunoSydney WhiteTeoria Big BangLast Man StandingAngel Falls ChristmasThe FollowingSex DriveMandingoSupervoksenThe Whole Nine Yards“Klovn” Bye Bye BodilThe Last House on the LeftShepherdSonic The HedgehogThe Bad BatchCall My Agent!Oceans ThirteenRenfieldGood Boys – Nix für kleine JungsVikingsProp og BertaA Classic Horror StoryThe PrestigeIn Teufels Küche mit Gordon RamsayEverybody Hates ChrisAcceptedThe Fear of 13Invictus21 & OverMemory – Sein letzter Auftrag