kinokvinder.dk

The Protector (TV Series 2018–2020)


Overblik

Titel The Protector
Udgivelsesdato 14. december 2018 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Alternative titler المُحافظ
Optagelsessteder Hagia Sophia, Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskaber O3 Medya, Netflix Studios, Netflix

Resmué

I TV-serien The Protector følger vi en ung mand ved navn Hakan, der bor i det moderne Istanbul. En dag opdager han, at han har særlige kræfter og at han er forbundet til en hemmelig, gammel orden. Hans mission bliver at beskytte byen mod en udødelig fjende, der truer med at ødelægge Istanbul.

I sin rejse er Hakan nødt til at lære at bruge sine kræfter for at beskytte byen og hele menneskeheden mod de mørke kræfter, der ønsker at ødelægge Istanbul. Han kan kun lykkes ved at samarbejde med sine venner, der vil hjælpe ham.

Hakan er langt fra en typisk helt. I starten af historien lever han sit liv som en almindelig teenager i en by med 15 millioner mennesker, hvor øst møder vest. Men da han får at vide, at hans by er truet af de mystiske udødelige fra historien, tvinges han til at handle. Vil Hakan stå over for en opgave, som han endnu ikke er klar til og ikke ønsker at indrømme, og kan han opfylde sin pligt som den sidste beskytter?

The Protector er en spændende serie, der kombinerer moderne Istanbul med gamle mysterier og mytologi. Vi følger Hakan på hans rejse mod at opfylde sin skæbne og redde sin by fra de onde kræfter. Serien byder på både action, drama og intriger og holder spændingen i højt gear.

Sjove fejl i TV-serien The Protector

Hvis du er en ivrig seer af TV-serien The Protector, så har du måske lagt mærke til nogle sjove fejl, som seerne har opdaget. Selvom fejl altid kan være lidt ærgerlige, så kan de også bringe et smil frem på læberne, når vi ser dem i vores yndlingsserier. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl i The Protector:

Magic teleportation

I en af episoderne af The Protector er hovedpersonen pludselig i to forskellige steder samtidigt! Ja, du hørte rigtigt. Han teleporterer magisk fra et rum til et andet uden nogen form for forklaring. Måske er han blevet udstyret med superhelt-evner, eller også var der bare et klippefejl. Uanset hvad er det lidt sjovt at se ham trylle sig rundt som en magiker.

Oops, continuity

Continuity eller kontinuitetsfejl er altid en kilde til stor underholdning. I The Protector har de vist os et godt eksempel på dette. I en scene har hovedpersonen en kop kaffe i hånden, og i næste klip er koppen pludselig forsvundet! Enten er hovedpersonen blevet utroligt hurtig til at drikke sin kaffe, eller også var det bare en lille glemsomhed fra produktionsteamets side. Hvem ved?

Allerede set før

Nogle af seerne har også påpeget, at flere af plottwistene i The Protector ligner hinanden. Det er som om, de har genbrugt gamle ideer og bare skiftet nogle detaljer ud. Det er nok ikke meningen at genkende hovedpersonen som en tidsrejsende, der forsøger at redde verden i forskellige tidslinjer. Men bare rolig, det er bare en lille kreativ gentagelse fra manuskriptforfatterne.

Hvem er nu det?

I en af de tidlige episoder af The Protector kan man se en tilfældig figur, der ikke passer ind i historien. Denne person ser virkelig forvirret ud og stirrer direkte ind i kameraet. Vi kan kun spekulere på, hvem han er, hvad han laver der, og om han ved, at han er i en TV-serie. Måske er han bare en skjult karakter, der er der for at måle vores opmærksomhed. Hvem ved?

The invisible microphone

I nogle scener kan man se, at skuespillerne taler, som om de har en mikrofon i hånden, men der er ingen mikrofon at se! Enten er mikrofonerne blevet usynlige, eller også har de bare glemt at tilføje dem i efterbehandlingen. Det er lidt sjovt at se skuespillerne tale ind i luften som om, de diskuterer med sig selv.

Disse fejl i The Protector gør os måske til grin, men de viser også, at selv de mest professionelle produktioner kan have deres små uheld. Det er lige præcis det, der gør det sjovt at være en seer. Vi kan nyde underholdningen og more os over disse små fejl på vejen. Så næste gang du ser The Protector, skal du være klar til at spotte flere af disse herlige fejl!

Andre populære titler: DinThe Daily Life of the Immortal KingGennem Grand CanyonArthur ChristmasMarriageShaun of the DeadBrighteon Broadcast News with Mike AdamsDie Rosenheim-CopsGrantchesterSmagen af sultPreyCrazy, Stupid, Love.Orange Is the New BlackStar Trek: The Next GenerationRabbit HoleThe BatmanMen in Black 3Waiting for the SunSanctumNCISMiss Peregrines Home for Peculiar ChildrenFirst DaughterNot Going OutThe FamilyYoung RoyalsDer Weg nach El DoradoMs Fishers Modern Murder MysteriesAvatar: The Last AirbenderOrdeal by InnocenceAnchorman: The Legend of Ron BurgundySky HighiZombieRequiem for a DreamPaktenParty DownWhite Men Cant JumpThe AvengersBig TitsNancy Drew“The Last of Us” Look for the LightGood DeedThe Magnificent SevenMoanaThe Green KnightNumele tăuGirlContinuumFar til fire & vikingerneAdventure Time