kinokvinder.dk

The Proud Family (TV Series 2001–2005)


Overblik

Titel The Proud Family
Udgivelsesdato 15. september 2001 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 榮耀家族
Produktionsselskaber Hyperion Pictures, Jambalaya Studio

Resmué

The Proud Family er en animeret TV-serie, der følger teenageren Penny Proud og hendes oplevelser og udfordringer i teenageårene.

Penny er 14 år gammel og har en rigtig skør familie. Hendes far, Oscar, er meget overbeskyttende, og hendes mor, Trudy, er kærlig og støttende. Hun har også en lille bror, Cece, og en lillesøster, Bebe. Hendes bedstemor, Suga Mama, er en stærk kvinde med masser af attitude.

Penny har også en gruppe af vilde venner, herunder Dijonay Jones, Sticky Webb, Zoey Howzer og LaCienega Boulevardez. Sammen oplever de mange spændende eventyr og sjove misforståelser.

Men ikke alt er sjov og ballade for Penny. Hun må også håndtere de tre søstre Gross, der er hendes ærkefjender og mobber hende regelmæssigt.

TV-serien The Proud Family er fyldt med humor, venskab og familieværdier. Den giver et indblik i Pennys liv som teenager og hendes forsøg på at finde sig selv og navigere gennem teenageårene.

Fejl og fadæser i TV-serien The Proud Family

Et sted, hvor selv de stolte kan falde

TV-serien The Proud Family har charmeret seere i årevis med sin skønne familie, fantastiske figurer og skæve historier. Men selvom serien er fyldt med sjov og spas, er der nogle seere, der har opdaget nogle underholdende fejl i løbet af episoderne. Lad os dykke ned i nogle af disse uforsætlige pattegris-pas.

En far, der kan klare det hele…

Den charmerende og overbeskyttende far, Oscar Proud, er kendt for at være en mand med mange talenter. Men hvad sker der, når han pludselig mister sin dygtighed? I en episode forsøger Oscar at lave mad, men ender med at brænde hele køkkenet ned. Sikke en brandert af en fejl!

…bogstaveligt talt!

Der er også en sjov fejl, der involverer Bjorn Bjergesens sportsbil. I den ene scene er bilen en flammende rød farve, men i næste øjeblik er den pludselig blevet til en strålende blå farve. Sikke en farveblind åbenbaring for os seere!

Når tiden ikke er til at stole på

I en anden episode beslutter Penny Proud sig for at deltage i et musikshow. Men hold nu fast – der sker en sjov tidsløs fejl undervejs. Penny går fra at stå på scenen i sit normale tøj til pludselig at optræde i en fancy kjole – uden overgang. Det er nok dét, man kalder en tidsrejse uden omvej!

Verdens mest voksende hund?

I The Proud Family er der også plads til nogle misledende størrelser. I en episode får familien Proud en sød lille hvalp. Men det er som om, denne hund har en magisk formel, der får ham til at vokse i et absurd tempo. Pludselig ser vi ham gå fra at være i lommeformat til at være større end hele huset! Det er en virkelig mægtig hund, de har opdrættet der!

Sikke et show, vi har fået at se

I sidste ende er det vigtigt at huske, at TV-serien The Proud Family er skabt for at underholde og bringe smil på vores læber. Selvom der måske er nogle fejl og fadæser, kan vi ikke undgå at grine af dem og glæde os over de mange vidunderlige øjeblikke, hvor The Proud Family har skabt et show, der er fyldt med kærlighed, latter og sjov.

Andre populære titler: Friday the 13th Part 2The Twilight Saga: New MoonBelfastMoment of ContactShamelessEvitaAntichristThe Good NurseRedemptionLokiHalløj i himmelsengenSchräger als FiktionDating NakedVelocidade Furiosa – Ligação TóquioMegamindCaddyshack9 BulletsAfter EverythingThe CovenantNever Look AwayFlorida ManBamseFrikjentMedinaAvatar: The Way of WaterBelleCircleThe Thundermans ReturnLevande födaOcol primejdiosGemini ManDelicatessenForbidden KingdomNight of the Living Dead“The Grand Tour” The Grand Tour: A Scandi FlickSprængfarlig bombeSissyGirlJeg er på stofferUnder the Banner of HeavenMidt om nattenThe VanishingDie Unglaublichen 2Home TeamClanul SopranoJohn WickOne Hour PhotoThe Sommerdahl MurdersReturn to EdenCelebrity Ex on the Beach